JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Δεν είχε αντάπτορες η βάση όταν την πήρα αλλά και να είχε έχουν περάσει 5-6 χρόνια από τότε. Είδη την μετατροπή την φτιαχτώ. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τα σπειρώματα. Θα αγοράσω καμία δεκαριά διαφορετικές μετρικές βίδες. Δεν πιστεύω να είναι σε ιντζες το σπείρωμα.
Πιστεύω να έκανα καλή αγορά. Δεν έχω δει εντωμεταξύ ούτε των καινούργιο Epson ούτε των sonny. Εσείς τι λέτε? Έκανα καλή αγορά ή βιάστικα.
.
Το σπείρωμα στον προβολέα είναι Μ5 (13-23mm).

Έκανες μια καλή αγορά.

Καλορίζικος

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
Τώρα με το καλώδιο τι κάνω έχετε να προτείνεται κάποια μάρκα. Θα περάσει το supra το υλικό?
Τo Ethernet στο Hdmi που το χρησιμοποιεί ο προβολέας?

Reaction score
15.548

Σήμερα θα δώ με μεγάλη στεναχώρια το τελευταίο εργάκι στον πολέμαχο panasonic ae700.
Διότι αύριο το απόγευμα παραλαμβάνω μια 35άρα κυρία ντυμένη στα λευκά.
καλοθεατος ο λευκος....:403:

Reaction score
0

Μόλις επέστρεψα με το γκομενάκι και ετοιμάζομαι να το ξεβρακώσω. Πάρτε μερικές φωτο

η βάση που έφτιαξα

Reaction score
0

Κοιτάχτε διαφορές μεγέθους 1 προς 4. Μην πω για το βάρος τον panasonic τον σήκωσα με το ένα χέρι των άλλο θέλω δυο ατομα. Να δω πως θα των τοποθετήσω

Reaction score
123
Γιάννη, καλορίζικος! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο firmware φοράει ο προβολέας καθώς και αν αληθεύει το θέμα με τον θόρυβο του με την λάμπα στο high?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Το software ver ειναι 29.001 οσο για τον θόρυβο δεν ακούγεται καθόλου και ας είναι πάνω από το κεφάλι μου.
Γιάννη, καλορίζικος! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο firmware φοράει ο προβολέας καθώς και αν αληθεύει το θέμα με τον θόρυβο του με την λάμπα στο high?

Reaction score
0

Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.
Ένα πράγμα θα πω μόνο προσπαθώ να μαζέψω τα σάλια μου από κάτω. Ιδικά στο 3d λες και βλέπω σε plasma. Τα χρώματα είναι απίστευτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.148
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS