- Reaction score
- 15.548
καλε.... 5/9/14 το ειπε 
ου γαρ
ου γαρ
Για να είμαι σίγουρος ότι το έχω κατανοήσει 100%. Αυτή την στιγμή για ενισχυτη έχω έναν pioneer 1080p μεμία υποδοχή hdmi out με την οποία έχω συνδέσει τον προβολέα. Σαν player έχω το WD Gen 3 και το PS4 και τα 2 εννοείται κουμπωμένα πάνω στον ενισχυτή. Άρα απ ότι κατάλαβα πέρα από το integral χρειάζομαι και ένα έξτρα 4Κ bluray player το οποίο θα έχει 2 hdmi εξόδους. Θα σου ήταν εύκολο να μου εξηγήσεις -η όποιος μπορεί γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα- την τελική συνδεσιμότητα μόλις παραλάβω το Integral.Το σημαντικό λοιπόν είναι ότι ο jvc (500,700,900) θα συνεργάζεται μια χαρά με UHD players. Μας λείπουν όμως κάποιες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τα δισκάκια. Λογικά θα υπάρχουν κάποια metadata αρχεία που θα αναγνωρίζουν αν το προβολικό υποστηρίζει high dynamic range και dci colour gamut.
Για τον ενισχυτή η προφανής λύση είναι Player με 2 hdmi εξόδους.
Kαι σε αυτή την έξοδο κουμπώνω το integral,correct?Η μία έξοδος HDMI θα πάει στον προβολέα κατευθείαν για την εικόνα και η άλλη στον ενισχυτή για τον ήχο.
Ναι, για να μην έχεις θέμα με το hdcp 2.2Kαι σε αυτή την έξοδο κουμπώνω το integral,correct?
Υπάρχει και καλύτερη λύση, αρκεί να δουλεύει αυτό το μαραφέτι. Αφού είναι splitter δε θα χρειαστεί καν player με 2 hdmi εξόδους. Αρκεί βέβαια να σ' αφήνει να επιλέγεις εσύ τις επιμέρους αναλύσεις σε κάθε έξοδο.Kαι σε αυτή την έξοδο κουμπώνω το integral,correct?