Jvc dla-x7000

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Μόνον ένας JVC, μπορεί να φτάσει (περίπου) την εικόνα του κορυφαίου προβολέα όλων των εποχών, SONY G90!!!
Όποιος λοιπόν θέλει ΕΙΚΟΝΑ, από ψηφιακό προβολέα, αγοράζει (αβλεπί) έναν JVC!!! τα υπόλοιπα που λέτε, είναι φιλοσοφίες!!!:D

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
τωρα που θα γινω υπερσυντονιστης :party:
....μου ειπε ο Βαγγος οτι θα μου δωσει τον μεγαλο τζιβι να τον τεσταρω :p

...να στον δωσω να δοκιμάσεις; Τα θηρία δεν βγαίνουν ποτέ απο τη φωλία τους.
Αλλα γνωρίζεις οτι είσαι ΠΟΛΥ ευπρόσδεκτος, το ξέρεις καλά.

Τον "μεγαλο" RS600 δεν τον εχω τεστάρει ούτε τον εχω μετρήσει στο studio μας, τον εχω δει απλά σε 2 εγκαταστάσεις πελατων. Θα ακολουθήσει ομως ρύθμιση και θα εχουμε διαγράμματα απο τον Μανώλη.

Αν σου κάνει 500... Ελα.

Reaction score
2.482
...να στον δωσω να δοκιμάσεις; Τα θηρία δεν βγαίνουν ποτέ απο τη φωλία τους.
Αλλα γνωρίζεις οτι είσαι ΠΟΛΥ ευπρόσδεκτος, το ξέρεις καλά.

Τον "μεγαλο" RS600 δεν τον εχω τεστάρει ούτε τον εχω μετρήσει στο studio μας, τον εχω δει απλά σε 2 εγκαταστάσεις πελατων. Θα ακολουθήσει ομως ρύθμιση και θα εχουμε διαγράμματα απο τον Μανώλη.

Αν σου κάνει 500... Ελα.

Αυτά είναι που φοβάμαι... Θα μας βγάλει ωραια διαγραμματάκια, θα μας πει για το και "βελούδινο" μαύρο και μετα θα τρέχουν τα σάλια μας και θα αναγκαζομαστε να αλληλοτηλεφωνιόμαστε με τον loggeo για ψυχολογικη συμπαράσταση, ώστε να δικαιολογηθεί η αγορά (και συνάμα Advanced τεχνικές ημιαλήθειας απέναντι στις γυναίκες μας)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564
Αυτά είναι που φοβάμαι... Θα μας βγάλει ωραια διαγραμματάκια, θα μας πει για το και "βελούδινο" μαύρο και μετα θα τρέχουν τα σάλια μας και θα αναγκαζομαστε να αλληλοτηλεφωνιόμαστε με τον loggeo για ψυχολογικη συμπαράσταση, ώστε να δικαιολογηθεί η αγορά (και συνάμα Advanced τεχνικές ημιαλήθειας απέναντι στις γυναίκες μας)
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να παλουκωθεί να γράψει σεντόνια ο Κεφάλας. Όλο απειλές είναι...:D

Reaction score
2.482
Χαχα! Για τον καστρουνή μιλουσα! :)
Ειμαι σιγουρος οτι το εχω ακουσει απο το στομα του!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef