Jvc jl-a 20

Reaction score
571
To Z1S πρέπει να φαίνεται ανάγλυφο στην πρόσοψη..
Από τη φωτογραφία του φίλου φαίνεται ότι μάλλον από την κεφαλή λείπει το τετράγωνο ταμπελάκι με το ανάγλυφο Ζ1S

Η βελόνα αυτή, όπως και η φθηνή jico, σε αντίθεση με τη γνήσια που ήταν shibata, είναι κωνική όμως.
Εγώ έχω την jico-sas και την προτείνω ανεπιφύλακτα (αν και όπως έχει γραφεί ήδη σε άλλο νήμα, η neo-sas έχει ξεφύγει πολύ σε τιμή....)

Reaction score
30.455
Από τη φωτογραφία του φίλου φαίνεται ότι μάλλον από την κεφαλή λείπει το τετράγωνο ταμπελάκι με το ανάγλυφο Ζ1S

Η βελόνα αυτή, όπως και η φθηνή jico, σε αντίθεση με τη γνήσια που ήταν shibata, είναι κωνική όμως.
Εγώ έχω την jico-sas και την προτείνω ανεπιφύλακτα (αν και όπως έχει γραφεί ήδη σε άλλο νήμα, η neo-sas έχει ξεφύγει πολύ σε τιμή....)
Καμμία αντίρρηση...απλά το μπάτζετ του φίλου ούτε καν πλησιάζει το κόστος της νέας sas...
Εγώ θα τη δοκίμαζα πάντως με τη φθηνή..
Μια άλλη λύση θα ήταν να πουλήσει τη Z1 ως έχει χωρίς βελόνα (σίγουρα θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι) και με τα λεφτά που θα πάρει συν 60-70 ευρώ ακόμα ,να πάρει μια shure m97 xe.

Reaction score
1
Καμμία αντίρρηση...απλά το μπάτζετ του φίλου ούτε καν πλησιάζει το κόστος της νέας sas...
Εγώ θα τη δοκίμαζα πάντως με τη φθηνή..
Μια άλλη λύση θα ήταν να πουλήσει τη Z1 ως έχει χωρίς βελόνα (σίγουρα θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι) και με τα λεφτά που θα πάρει συν 60-70 ευρώ ακόμα ,να πάρει μια shure m97 xe.

Attachments

Reaction score
1
Με τη ονομασία να κάνω αναζήτηση βελόνας για την jvc z-1s;;;
Να αλλάξω καί τα καλώδια σύνδεσης τις κεφαλής με το στέλεχος;

Reaction score
715
Με τη ονομασία να κάνω αναζήτηση βελόνας για την jvc z-1s;;;
Να αλλάξω καί τα καλώδια σύνδεσης τις κεφαλής με το στέλεχος;
Αν χρησιμοποιήσεις αυτήν την κεφαλή (κοίταξε αν γράφει μπροστά τα στοιχεία που λέμε) και αλλάξεις μόνο βελόνα δεν χρειάζονται αλλαγή τα καλώδια. Βελόνα έχει τώρα η κεφαλή σου; Αν ναι πως παίζει;

Reaction score
1
Αν χρησιμοποιήσεις αυτήν την κεφαλή (κοίταξε αν γράφει μπροστά τα στοιχεία που λέμε) και αλλάξεις μόνο βελόνα δεν χρειάζονται αλλαγή τα καλώδια. Βελόνα έχει τώρα η κεφαλή σου; Αν ναι πως παίζει;
Δεν έχει βελόνα έχει χαλάσει. Μπροστά πρέπει να έχει ξεκολλήσει το ανάγλυφο σήμα στήν κεφαλή στόν προηγούμενο ιδιοκτήτη του πικ απ.

Reaction score
1
Μπορείς να ψάξεις σαν JVC, Nivico ή Victor.
H βελόνα είναι η dt-z1s.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον.
[DOUBLEPOST=1485890632][/DOUBLEPOST]Και για το θέμα τις ρύθμισης τι κάνω; Προτρακτορα χρειάζομαι;; Και εαν ναι, ποιόν;

Reaction score
571
Τις σελίδες του manual σχετικά με την τοποθέτηση και ρύθμιση της κεφαλής όπως και πού μπορείς να το βρεις, είναι σε αυτό το ποστ. Καλό είναι να το διαβάσεις. Πρέπει να έχει στην πλίνθο ένα σημάδι για τη ρύθμιση της υπερκρέμασης (overhang). Αν χρησιμοποιήσεις την z-1s, είναι ό,τι πρέπει. Για προτράκτορ δεν ξέρω, αλλά σε αυτό το θέμα του "ημίθεου" μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι σχετικά με τις ρυθμίσεις ενός πικάπ. Καλή αρχή!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988