Jvc Kd-avx1 για το ταμπλό του νέου Mg μου!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
βασικά επειδή είναι ανοιχτό λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τον ήχο στα χαμηλά.

Θα συμφωνήσω με τον ΠανΚροκ αλλά από την στιγμή που έχεις κάνει την εγκατάσταση των mid-woofer βρες ποιο είναι το μεγαλύτερο sub που χωρά το αμάξι σου με ένα όμως μεγάφωνο μεγάλης διαμέτρου. Δεν ξέρω ακριβώς τους χώρους αλλά μία κλειστή καμπίνα με ένα 12ιντσο ίσως βελτίωνε την κατάσταση.

Reaction score
41
Πίσω από τα καθίσματα είναι ενιαίος ο χώρος? Δεν θυμάμαι καθόλου!!
Αν είναι ενιαίος, φτιάξτε ένα μακρόστενο κουτί και το sub (10" ή 12" αν χωρά, δύσκολο ίσως να μην χωρά ο μαγνήτης του μέσα στο κουτί) να κοιτά μπροστά (στην πλάτη κάποιου απ' τα δύο καθίσματα ή ανάμεσά τους....)

Θα μπορούσες να τα αφήσεις όπως είναι και να βάλεις κάτω από τα καθίσματα δύο μπασοδονητές........
Αυτή θα σου δονούν το κάθισμα, οπότε συμπληρωματικά με το χαμηλό που έχεις, η δόνηση θα ικανοποιεί τα αισθητήριά σου!! :roll: :wink:
(στο χαμηλό αισθάνεσαι τον συνδυασμό ήχου & δόνησης....)

Δες κάτι αντίστοιχο οικιακής χρήσης.....

http://www.smarthomepro.com/8257k.html

V

VIDEOMIX

Guest
Εδώ ειναι το subwoofer πίσω απο το κάθισμα. Το ίδιο υσχίει και για το κάθισμα του οδηγού.

V

VIDEOMIX

Guest
Eδώ βλέπουμε τον όγκο που καταλαμβάνουν τα ηχεία με ανοικτή την πόρτα. Οταν κλείσει, εμποδίζει το άνοιγμα κατα το ήμισι στο ντουλαπάκι κάτω δεξιά απο το ταμπλό.

V

VIDEOMIX

Guest
Εδώ βλέπουμε απο μπροστά την κονσόλα. Δεσπώζει το πολύ όμορφο jvc.

Reaction score
24.802
διπλο 6,5 αρι χωρις ενισχυτη?????
νομιζω οτι αυτο εινια το μονο σου προβλημα αυτη τη στιγμη...

Reaction score
41
διπλο 6,5 αρι χωρις ενισχυτη?????
νομιζω οτι αυτο εινια το μονο σου προβλημα αυτη τη στιγμη...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!
Ο τύπος σου έφτιαξε door-panel (όμοργα είναι πάντως...) σου έβαλε σε κάθε πόρτα δύο 6,5" woofer (peerless αν βλέπω καλά.....) & 2 tweeter (εδώ διαφωνώ γιατί φοβάμαι ότι θα ψαλιδίζουν.....) ΧΩΡΙΣ εξωτερικό ενισχυτή???? :shock: :shock:
Θα χρειαστείς είτε δύο δικάναλους είτε έναν καλό τετρακάναλο για να παίξουν σωστά.........
Τα ηχεία που έχεις, ο ενισχυτής του JVC απλά τα χαϊδεύει!!!
Θέλουν ρεύμα για να παίξουν!!! :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Bρε παιδιά, εννοείται πως έχω βάλει ενισχυτή. Απλά δεν ετυχε να αναφερθεί. :shock:

Reaction score
41
Απ' το στόμα μου το πήρες........
Κάτι σε ESX ήθελα να σου προτείνω....... :roll: :wink:
Σε συνδυασμό με τα Peerless & JVC το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πολύ γλυκό!! :D

Θέλω θάνω να ανοίξεις καινούριο ποστ και να μας περιγράψεις λίγο τις δυνατότητες/ευκολίες/ευχρηστία κ.ο.κ. του navigator!
Μην το ξεχάσεις........ :roll: :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Nόμιζα πως εννοείται πως με τέτοιο πάνελ, θα υπήρχε και ενισχυτής.

Reaction score
41
Nόμιζα πως εννοείται πως με τέτοιο πάνελ, θα υπήρχε και ενισχυτής.
Θάνο, στο Ελλάντα τίποτε δεν εννοείται!!! :wink: :roll:

Μπορείς να μας γράψεις τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το πακέτο και αν γίνεται και την συνδεσμολογία?
Αλήθεια, που τα τοποθέτησες?

V

VIDEOMIX

Guest
Απο το 1992 που φτιάχνω ηχοσύσυστημα σε κάθε μου αυτοκίνητο (τότε ήμουν σαν εξωγήινος, δεν υπήρχε μπάσσος ήχος σε αυτοκίνητα) βάζω ενισχυτές για τα ηχεία.

Στο x-treme στην Αγ. Παρασκευή τα έβαλα.
Λεπτομέρειες θα σας γράψω όταν ολοκληρώσω το "πακέτο".
Αυριο εχω ραντεβού για δοκιμές με κούτες sub's. Θα βάλουμε σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου για να δούμε που ταιριάζει περισσότερο, αλλα και να μην ενοχλεί στην λειτουργικότητα του αυτοκινήτου.

Reaction score
41
Η αγορά "κλειστού" κουτιού είναι ουσιαστικά μονόδρομος Θάνο!
Δεν θα κατέβει τόσο χαμηλά όσο ένα bass reflex αλλά θα έχεις καλύτερο έλεγχο στο χαμηλό και το κυριότερο πολύ μικρότερο κουτί!! (άρα πολύ πιο κοντά στις ανάγκες σου αφού το MG δεν έχει μεγάλο χώρο για παιχνίδια...)

Τι μου θυμίζεις τώρα Θάνο για τα παλιότερα χρόνια!!!! :roll: :wink: :D

V

VIDEOMIX

Guest
Eβαλα κούτα πίσω. Ο ήχος ραγδαία βελτιώθηκε!!!
Θέλετε φωτογραφία;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk