KΛΟΠΗ VW EOS TSI

Reaction score
0
Χαιρετώ όλο το το φόρουμ.

Είμαι το μέλος PELI και χρειάζομαι τη βοήθειά σας όσο αυτό είναι δυνατόν.:122:

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 στην οδό Θηβών και Τζων Κένεντυ στο Περιστέρι εκλάπη αυτοκίνητο

Μάρκας VW EOS TSI

ΧρώμαMαύρο

Αρ. Κυκλ. ΙΜΑ 4417

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να μου αφήσει ένα pm.

Ζητώ συγνώμη από όλους και από τους διαχειριστές του φόρουμ γι αυτό το μήνυμα.

Το αμαξάκι που εκλάπη είναι του αδερφούλη μου!:122:

Reaction score
0
aspilioteas το αδερφάκι μου πάει κάθε μέρα στην αστυνομία της περιοχής Περιστερίου όπου δήλωσε την κλοπή και δεν έχει κανένα νέο.
Αν το έβρισκε η τροχαία, δεν θα έκανε αναζήτηση σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Από τη στιγμή που ο αδερφός μου δήλωσε την κλοπή, μέσω υπολογιστών η τροχαία θα βρει και σε ποιον ανήκει.
Βέβαια όλα αυτά αν υπάρχουν επάνω οι πινακίδες του....και δεν έχουν αντικατασταθεί με άλλες.

Τι να πω ότι και να πω...και γω δεν έχω λόγια.

Πιστεύω τροχαία και αστυνομία να συνεργάζονται και να βρεθεί το αμαξάκι του.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ για την ευχή σου aspiloteas.
Το κρίμα ξέρεις ποιο είναι φίλε μου; Ότι δουλεύει από 15 χρονών παιδάκι και έφτασε 35 χρονών για να πάρει ένα αμαξάκι και να το χαρεί μόνο 7 μήνες.
Τόσα χρόνια δουλειάς και όλα σε δευτερόλεπτα γίνονται καπνός...

Να έρθει ''κάποιος'' να μη τον χαρακτηρήσω διαφορετικά και να σου γκρεμίσει το όνειρο.
Δεν είναι τραγικό;
Με ποιο δικαίωμα;
Τέλος πάντων δε θέλω να γίνω κουραστική και πραγματικά λυπάμαι για όλους τους ανθρώπους και ποιο πολύ τα νέα παιδιά που τους συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και πάλι σε ευχαριστώ για την ευχή σου και ....από το στόμα σου που λένε και στου Θεού του αυτί.

Reaction score
51
Απάντηση: KΛΟΠΗ VW EOS TSI

Αν δεν βρεθεί σε λογικό χρονικό διάστημα, κάντε τηλέφωνο στο ΟΔΔΥ γιατί αν βρεθεί πιθανότατα να φθάσει εκεί....

Για τυπικούς λόγους, χρησιμοποιήστε ό,τι μέσο έχετε (βουλευτή, δήμαρχο κλπ) για να πιέσουν τους αστυνόμους - ζητάδες κλπ να κάνουν καλύτερη αναζήτηση.

Καλή τύχη στην αναζήτησή σας

Reaction score
0
Απάντηση: KΛΟΠΗ VW EOS TSI

Στην συγκεκριμένη περιοχή κλέβουν συνέχεια. Μου έκλεψαν εμένα το μηχανάκι μου και σε ένα φίλο μου το αυτοκινητό του.

Reaction score
28.337
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟ 99 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΙΧ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: KΛΟΠΗ VW EOS TSI

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟ 99 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΙΧ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!
Συμφωνώ με αυτό. Κάποιους μήνες αφού μου το είχαν κλέψει και επειδή άλλαζε ο χρόνος πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να μου δώσουν ένα αντίγραφο του χαρτιού που δήλωνε την κλοπή για να μην πληρώσω το σήμα τέλους του καινούργιου χρόνου. Σκέψου ότι οι αστυνομικοί δεν εβρίσκαν το χαρτί πόσο μάλλον να βρουν το μηχανάκι. Παρακάλα να το πήραν για ένα συγκεκριμένο σκοπό και μετά να το παρατήσουν.

Reaction score
0
Αχ παιδιά με έχετε συγκινήσει απίστευτα με το ενδιαφέρον σας!!!
Ευχαριστώ!!!

Costas Papazoglou το αδερφάκι μου δεν είχε κάνει ασφάλεια κλοπής.
Δυστυχώς.

Σας ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε.

Reaction score
41
Re: Απάντηση: KΛΟΠΗ VW EOS TSI

Για τυπικούς λόγους, χρησιμοποιήστε ό,τι μέσο έχετε (βουλευτή, δήμαρχο κλπ) για να πιέσουν τους αστυνόμους - ζητάδες κλπ να κάνουν καλύτερη αναζήτηση.
δε νομίζω το έθεσες σωστά αυτό. πιστεύω εννοείς γενικότερα και όχι για συγκεκριμένο αμάξι. αν ήταν έτσι να πιέσουμε το μπάρμπα μας να μας χώσει στο Δημόσιο και σε καμιά καλή θέση όχι οτι να'ναι.
Δικαίωμα έχουν ΟΛΟΙ οι πολίτες/δημότες να θέσουν στο Δημάρχους/Όργανα της Τάξης διάφορα ζητήματα. Όχι μόνο αν είναι μπάρμπας σου. Πιστεύω αυτό εννοούσες και όχι όπως το λες.

Στο θέμα τώρα. Συναγερμό γιατί δε βάζετε στα @#$%^ αμάξια σας. Παλούκια/μπαστούνια και τέτοιες αηδίες αποθαρρύνουν τους επίδοξους κλέφτες. Ασφάλειες κλοπής επίσης είναι χρήσιμες.
Πάρε τα λεφτά απ' την ασφαλιστική αν έχεις (πιστεύω να μην έκανες το λάθος να ξέχασες να κάνεις σε νέο αμάξι).
Τώρα αμα στο σταμπάρει σπείρα συνήθως δεν γλιτώνει, αλλά τουλάχιστον να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή πολλά απ' αυτά.

Reaction score
41
α μαζί γράφαμε. μόλις είδα οτι δεν είχες ασφάλεια...
κρίμα τόσα λεφτά έδωσες. ένας συναγερμός έχει άλλα 300;; μπαστούνι κανά 50άρικο; ασφάλεια κλοπής κανά 20άρι30άρι το εξάμηνο;;;
κρίμα πάντως.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: KΛΟΠΗ VW EOS TSI

Παρακάλα να το πήραν για ένα συγκεκριμένο σκοπό και μετά να το παρατήσουν.
Αυτό έχει συμβεί σε φίλο μου αλλά δυστυχώς μάλλον δεν το κάνουν με αμάξια επιπέδου EOS...
Ένα παλιό cinquecento του κλέψανε και βρέθηκε μετά από κανά δίμηνο παρατημένο και με κάτι χαρτοφύλακες μέσα.

Μακάρι PELI να έχετε την καλύτερη κατάληξη.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ Kώστα

Και την καλύτερη να μην έχει κατάληξη ας βρεθεί επιτέλους ένα κομμάτι του να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την αγωνία.
Να μπει η ζωή του αδερφού μου σε μια γραμμή τέλος πάντων.

Θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα...
Να προσέχετε εσείς τα νέα παιδιά αυτοί είναι ένα κύκλωμα που παραφιλάνε πίσω από περίπτερα τάχα πως διαβάζουν εφημερίδα και εσύ ανυποψίαστος κατεβαίνεις γρήγορα να πάρεις τσιγάρα ή ένα περιοδικό και το αμαξάκι σου κάνει φτερά. Δυτυχώς έτσι το φάγανε του αδερφού μου. Πέντε βήματα έκανε γυρνώντας πλάτη στο αυτοκίνητο....και το όνειρο μιας ζωής έγινε καπνός.

Ένας άλλος τρόπος είναι να σου κολλήσουν στο πίσω τζάμι ένα χαρτάκι και γυρνώντας εσύ να κάνεις όπισθεν το βλέπεις.....κατεβαίνεις να το βγάλεις...και πάει το αμάξι.

Ένας άλλος τρόπος σου βάζουν κάτω από το αυτοκίνητο κουτάκια από διάφορα αναψυκτικά και ξεκινώντας εσύ ακούς το θόρυβο κάνεις κάπου δεξιά να σταματήσεις να δεις τι είναι αυτό που ακούγεται κατεβαίνεις από το αμάξι σου...αυτοί εννοείται ότι σε παρακολουθούν...και πάει το αμάξι.

Ένας άλλος τρόπος είναι να έρθει και να σου ακουμπήσει το πίσω προφυλακτήρα. Εσύ φυσικά κατεβαίνεις να ζητήσεις το λόγο και ....πάει το αμάξι.
Όλα αυτά του τα είπαν στην αστυνομία του αδερφού μου.
Παιδιά προσέχετε.
Τα μάτια σας ανοιχτά.
Και ποτέ τα κλειδιά σας πάνω στο αυτοκίνητο ούτε για κλάσμα του δευτερολέπτου.

Reaction score
33
PELI, τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα πηγαινοέρχομαι με το αυτοκίνητο Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, δραστηριοποιούμαι σε αυτά τα μέρη. Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά μήπως και το πετύχω, μιας και τρώω τουλάχιστον 6 ώρες εβδομαδιαίως στους δρόμους αυτών των περιοχών.

Reaction score
0
Ευχαριστώ φιλαράκι Ardov και σένα για το ενδιαφέρον σου.
Μακάρι να δεις κάτι.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos