Kαινούργιο (δοκιμο) Μελος.

Reaction score
2
padia pisteuw sigoura oti o xwros alla kai o tropos pou kathomastan na mhn htan kai o kalyteros(gia to xwro sigoura).....pantws to susthma kai logw diafaneias exei fovera perithoria veltiwshs (peiramatismou).....
xairomai pou oloi perasate kala kai ais8an8hkate san to spiti sas....
SIGOURA meta tis allages to ksanakanoume....
filika,
mixalis

sorry re george gia ta greenglish....ax auto to mac....

Reaction score
2
pantws to autumn in seattle skotonei!!!!!!
kai ixografisi kai mousikh.....:):):)thanx guys
telika oi antigrafes den einai kai toso asxhmes.....xxexexexe
mixalis

Reaction score
3.571
Τα αντίγραφα ασφαλείας θέλεις να πείς.

Πάντα πρέπει να βγάζουμε αντίγραφα ασφαλείας από τα προτότυπα που αγοραζουμε και μάλιστα όχι μόνο ένα .
Καλό είναι τα αντίγραφα ασφαλέιας να τα φυλάμε και σε διαφορετικούς χώρους, όπως για παράδειγμα στα σπίτια φίλων μας, για μαγαλύτερη ασφάλεια.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Μιχάλη το σύστημα παίρνει πολλή βελτίωση έχει στοιχεία που δεν έχεις ακόμη ακούσει, με τον καιρό το χαμόγελο σου θα μεγαλώνει.

Reaction score
3.571
Επίσης ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι ο ενισχυτής Gryphon Diablo δεν είχε γράψει στο κοντέρ του τις 700 ώρες που λένε ότι χρειάζεται για να στρώσει. Είχε γράψει περίπου 400 ώρες.
Τα Kharma επίσης θα βελτιωθούν με το χρόνο και μαζί με αυτά τα καλώδια.

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Reaction score
3
Τα πολλά τα είπαν οι προλαλήσαντες.
Εγώ απλώς θα συμπληρώσω κάποια πράγματα,με δικά μου λόγια

Το σύστημα του Μιχάλη,όντως είναι ένα απο τα πολύ καλά συστήματα που έχω ακούσει.
Για τον ενισχυτή να μην μιλήσω καθόλου,γιατί εάν σκεφτόμουν σήμερα για ενισχυτικά,αυτός ο ολοκληρωμένος,θα ήταν μέσα στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μου.
Πουθενά δεν είπε όχι,ούτε μας προβλημάτισε.
Αυτό ήρθε να μου το επιβεβαιώσει και η πηγή,η οποία είναι αναλυτικότατη και δεν συγχωρεί λάθη,καθώς και τα ηχεία,τα οποία παρεπιπτόντως όπου και αν τα έχω ακούσει με ότι ενισχυτικά έπαιζαν μετά απο κάποιες εντάσεις ακούγοντα σκληρά και μας ανάγκαζαν να κατεβάζουμε την ένταση.
Εδώ όμως αν και παίζαμε σε αρκετά δυνατές εντάσεις το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο,ιδιαιτέρως όταν πειραματιζόμενοι βγάλαμε τα αποσβεστικά κάτω απο το player.Ασε που ζεσταινόταν σαν να ήταν τάξη Αλφα,αν και είχε στο ράκ γύρω γύρω κενό για να ψύχεται.

Ακόμη ωφείλω να ομολογήσω ότι το ματσάρισμα ήταν απο τα καλύτερα που έχω δει και ακούσει,ακόμη και στο μήκος των καλωδίων.Το μόνο αρνητικό ήταν το αυτοσχέδιο αιωρούμενο στην κυριολεξία ράκ... :lol:
Μην ξεχνάμε και τον κακό ακουστικά χώρο,σχεδόν κυβικό δωμάτιο. :sad:
Ακόμη και έτσι όμως το σύστημα έδειξε τα δόντια του,ιδιαιτέρως σε ρόκ κομμάτια που είναι και η αδυναμία του οικοδεσπότη.

Για την φιλοξενεία δεν μπορώ να πω τίποτα,όλα άψογα,ακόμη και οι εντάσεις... :lol: :lol: :lol:

Μιχάλη,αν και είσαι νέος και καινούργιος στο άθλημα,έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο.
Θέλω να δω μετά απο μια δεκαετία που θα έχεις φτάσει και τι αποτέλεσμα θα έχεις πετύχει... :smile:
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι και να τα απολαμβάνεις όσο περισσότερο γίνεται. :D

Reaction score
3.571
Οταν ξεκινάει κάποιος νέος σε ηλικία με ένα τέτοιο σύστημα σαν του Μιχάλη, προβλέπω μετά από 10 χρόνια να πηγαίνει σε μονοφωνικό σύστημα με τρίοδο λάμπα και ηχείο κόρνας.

Reaction score
2
kalhmera sth treloparea....
Mac euxaristw gia ta kala sou logia....
g.kar se 10 xronia me vlepw eite opws les esu, eite me gryphon antileon monoblock-lamm lamba proenisxysh kai ta grand exquisite....hehe....kai ystera allazw pleuro....:)
kalhmera

Reaction score
2
Re: K????????? (??????) ?????.

tha ithela epishs na epibebaiwsw tis fhmes pou theloun to rack na aiwreitai ston aera.....hehehehe;)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Υ.Γ.
ΜΙΧΑΛΗ,να σου πω ένα μυστικό,εμπιστευτικά... μην κάνεις το λάθος και ακούσεις τα TANNOY... :lol: :lol: :lol: ,σσσσσστ,μην μας πάρουν χαμπάρι... :lol: :lol: :lol:
Ευτυχώς δεν λες πέρασε τις παιδικές ασθένειες κατ' ευθείαν :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3.571
Οταν πάρεις το καινούργιο σου rack, να μου δώσεις εμένα το παλιό σου για να φτιάξω μια κούνια για μωρά.

Reaction score
3.571
kalhmera sth treloparea....
Mac euxaristw gia ta kala sou logia....
g.kar se 10 xronia me vlepw eite opws les esu, eite me gryphon antileon monoblock-lamm lamba proenisxysh kai ta grand exquisite....hehe....kai ystera allazw pleuro....:)
kalhmera
Λάμπα στην προενίσχυση μπορούμε να δοκιμάσουμε κι ως έχει.
Ο Diablo σπάει σε προ και τελικό.
Τι βύσματα διαθέτει ο Diablo μεταξύ προ και τελικού σταδίου ? SingleEnded RCA ή balanced XLR ?
Ο δικός μου DIY λαμπάτος προ είναι Single Ended με βύσματα τύπου RCA.

Reaction score
2
o gryphon kai to cd player idi anapauontai panw sto kainourgio custom made rack protash tou Γ. ΚΟΨ...katarxas emfanisiaka fainetai polu akrivotero....gia thn akriveia einai to pio masif rack pou exw dei.....kai an alhtheoun auta peri xamhlhs idiosyxnothtas tou ulikou eimaste komple...
oso to koitazw toso thimamai ta logia tou mac oti prohgoumenos ta mhxanhmata mou htan ston aera...;)
akoustika to susthma moiazei pio hremo,exei sigoura perissoterh leptomereia kai mikrodynamika,kalytero mpaso (pitch kai elegxos),pio anoixtos hxos kai ligo kalytero soundstage....ta pulsar points fygane kai exw valei vasoules corian katw apo to cd player...
guys we made it.......;)

Reaction score
2
Mac se euxaristw polu..!!!!:)
exeisdikio se auto pou les alla htan toso "kalo" to prohgoumeno rack mou pou deneinai kai polu dyskolo na vgaleis symperasma....milame gia polu emfanhs thetikes diafores...sigoura o xronos tha deixei telika an to synolo me ikanopoiei telika....

Reaction score
3.571
Οταν έρθει και η dedicated line από τον πίνακα θα ακούσεις άλλα πράγματα.
Ακόμα να έρθει αυτός ο ηλεκτρολόγος ?

Reaction score
3
Το βασικότερο είναι να συνηθίσουμε ή καλύτερα να καταλάβουμε αυτό που ακούμε και ο χρόνος είναι αυτός μαζί με την υπομονή που θα μας το φανερώσει. :wink:

Καλές ακροάσεις. :D

Reaction score
3.571
και μετά, ως συνήθως, να πάμε να φάμε.
Να είναι και Παρασκευή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος