Kαι εαν υπηρχε?

Reaction score
0
GTX said:
Άγιε μου Βασίλη,

Φέτος ήμουν το καλύτερο παιδί :twisted:
Θέλω λοιπόν να μου φέρεις ένα πλήρως εξοπλισμένο Dedicated Home Cinema Room σχεδιασμένο από τον Κύριο Καλομοιράκη.
Το ξέρω οτι δεν έχουμε ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι αλλά κάτι θα βρείς εσυ να κάνεις, κατά προτίμιση δίπλα στο σαλόνι το θέλω :mrgreen:

ΥΓ. Για τα μηχανήματα ρώτα τον κύριο Καλομοιράκη, ό,τι πει αυτός δεν έχω πρόβλημα :lol: :lol: :lol:
Ψτ, να σου πω ,τζαμπα το ξενυχτι και οι fotos?
Δεν λες καλυτερα να σου φερει ενα κοντο rack και μια 16:9? :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντε να βλεπω και τους υπολοιπους...
Εσεις δεν υπηρξατε παιδια?
Δεν πιστεψατε ποτε στον Αγιο? :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172
Εγώ να δεις πως πίστευα.
Σαν τον μ@λ@κ@.
Πως με είχαν καταφέρει και με δούλευαν έτσι;
Και ρωτούσα από που θα μπει ο Άγιος Βασίλης αφού δεν έχουμε τζάκι.

Reaction score
3
dream_GR said:
ενα hybrid BR/HDDVD player, Μία stewart (τεντόπανο) με πολλές ίντσες (133 δηλαδή), ενα Marantz 1080p (εστω και της έκθεσης...) δωρεάν 10-15 BR or HDDVD Disks/month απο τα ξένα online DVD shops, 10 καθίσματα home theater... τοποθετημένα, Μια επαγγελματική μηχανή ποπκορν (με πολλούς κουβάδες χάρτινους αδιάβροχους για το λιωμένο βούτυρο), ρυθμιζόμενα φώτα με ambient perimeter φωτισμό και φυσικά τηλεχειρισμό, ααα και μία παγομηχανή και την συνοδευόμενη κοκακολο-μηχανή, και μια δουλειά που να μου βγάζει πολλά λεφτά και να μην χρειάζεται να "με βλέπει" ποτέ!!!!

Τα θέλω όλα??? μπάαααα :p :p :p

Τα ακούς φανταστικότερε ΑηΒασίλη?
Με τόσα λίγα :shock: που ζητάς μάλλον θα πρέπει να κάνει ξεχωριστό δρομολόγιο με έλκηθρο νταλίκα.
Αλήθεια, έχεις τζάκι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει, ή θα πρέπει χριστουγεννιάτικα να κάνεις μερεμέτια; :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Το πρόβλημα με τον Αι Βασίλη, Ανδρέα, είναι ότι πάει δώρα μόνο στα πολύ καλά παιδιά. Γι’ αυτό ίσως το θέμα, δεν έχει την ανταπόκριση που θα περίμενες. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τέλος πάντων, δεν χάνουμε και τίποτα με το να προσπαθήσουμε:

Αγαπητέ Αι Βασίλη το 2006 ήμουν πάρα πολύ καλό παιδί 8) και θα ήθελα να μου φέρεις έναν OPTOMA HD-81.

Παίδες από τον Αι Βασίλη ζητάμε μόνο ΕΝΑ (1) δώρο. Αν ζητήσουμε περισσότερα υπάρχει περίπτωση να μπερδευτεί και να μας φέρει ότι θέλει αυτός και αυτό δεν θα ανήκει αναγκαστικά στη λίστα που δώσαμε (εμένα πάντως έτσι μου είχαν πει πριν πολλά πολλαααα χρόνια). Οπότε προσοχή!!!

Reaction score
57
Εναν OPTOMA HD70(που ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση μου) για να μην αναγκαζομαι να ψαχνω για λυσεις και πατεντες στην χαμηλη κατηγορια τιμης,μιας και ειμαστε και φοιτητες.
ΥΓ:και μια οθονη 100'' δωρο.Τι σοι επαγγελματιας ειναι δηλαδη?? :lol: :lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος