Kαι τωρα τι κανεις;

Reaction score
46
Kαλησπερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολους σας.Ερωτηση αν εχεις παρει 12-13000 χιλ ευρω εναν προβολεα προ 4-5 χρονια τι το κανεις;To φορας καπελλο στον πωλητη,στον εαυτο σου η τον κρατας να γερασετε μαζι;

Reaction score
1
Απάντηση: Kαι τωρα τι κανεις;

Είναι η μοίρα των ψηφιακών προβολέων φίλε μου, ενός βιομηχανικού προϊόντος που είχε (και έχει ακόμη και σήμερα) απλά μπροστά του τεράστια, έως χαοτικά θα έλεγα, βήματα προόδου για να διανύσει.

Πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο από την κατάσταση του καθενός από εμάς, δέστο από αυτή την πλευρά. Θα μπορούσες π.χ., να έχεις αγοράσει πριν από οχτώ ή εννέα χρόνια έναν προβολέα LCD με ανάλυση 640x480 σε τιμή τρία έως τέσσερα εκατομμύρια δραχμές, :111: που σήμερα δεν κάνει ούτε για λαμπαντέρ... :137:

Δυστυχώς, η μοναδική λύση για κάποιον που δεν θέλει να χάνει πολλά χρήματα από την αγορά ενός βιντεοπροβολέα, είναι να αναβαθμίζεται κάθε τρεις έως έξι μήνες το πολύ, έτσι ώστε να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες. :126:

Αλλά και με αυτόν τον τρόπο, εάν το καλοσκεφθείς, μέσα σε μια πενταετία θα έχεις αλλάξει δέκα προβολείς, οπότε θα έχεις δώσει συνολικά για τις αναβαθμίσεις όσα περίπου χρήματα θα έχανες από την αγορά του αρχικού προβολέα. Η μόνη παρηγοριά είναι ότι έτσι θα είσαι πάντα με φρέσκο μοντέλο...

Να σκεφθείς επίσης ότι όπου νάναι έρχονται και τα LED, σε τρία, τέσσερα χρόνια το πολύ, όλοι οι σημερινοί προβολείς με λάμπα υψηλής πιέσεως θα μας χρησιμεύουν μόνο σαν έξτρα φωτισμός στο αυτοκίνητο στην εθνική οδό... :204:

Reaction score
15.548

Kαλησπερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολους σας.Ερωτηση αν εχεις παρει 12-13000 χιλ ευρω εναν προβολεα προ 4-5 χρονια τι το κανεις;To φορας καπελλο στον πωλητη,στον εαυτο σου η τον κρατας να γερασετε μαζι;

Καλως ηρθες...!!!!!!

για ποιο μοντελο μιλας...?

οι προβολεις ειναι σαν τα pc...!!

Νομιζω οτι δεν εχεις προβλημα ακομα....

Βεβαια παιζει ρολο τι θελεις να βλεπεις ......

Reaction score
46

Εχω τον dpx-1000 yamaha,δεν μπορω να πω ειναι καλος τουλαχιστον στα δικα μου ματια αλλα φοβαμαι να δω εναν πχ jvc 350h 750 να παιζει με ενα pioneer lx-91 μηπως τα χασω τα ματακια μου.Σκεφτηκα να προσθεσω μονο το lx-91 στο ρακ και να οδηγω απο εκει απευθειας το γιαμαχα και ταυτοχρονα να τον χρησιμοποιω ως προενισχυτη αναλογικογια τον z9 για τα νεα φορμα ,μα με απογοητευσαν.

Reaction score
15.548

Εχω τον dpx-1000 yamaha,δεν μπορω να πω ειναι καλος τουλαχιστον στα δικα μου ματια αλλα φοβαμαι να δω εναν πχ jvc 350h 750 να παιζει με ενα pioneer lx-91 μηπως τα χασω τα ματακια μου.Σκεφτηκα να προσθεσω μονο το lx-91 στο ρακ και να οδηγω απο εκει απευθειας το γιαμαχα και ταυτοχρονα να τον χρησιμοποιω ως προενισχυτη αναλογικογια τον z9 για τα νεα φορμα ,μα με απογοητευσαν.
:116:
Να μην φοβασε καθολου....
Ο dpx 1000 στην εποχη του ηταν κορυφη και στεκετε μια χαρα ακομα.....
Εξαλλου ειναι απο τους λιγους που διαθετει τα παντα για ρυθμιση εικονας....

Το μονο που εχει αλλαξει απο τοτε που βγηκαν οι ψηφιακοι ειναι το μαυρο.....
Εαν παιζεις με καλο gamma δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα απο τους καινουριους.....
Τωρα τελευται διορθωθηκε και η κινηση με τα γνωστα τεχνασματα στους καινουριους..

Ο jvc 750 εχει μονο λιγο καλυτερο μαυρο και τα υπολοιπα ειναι υπο απο τον yamaha σου......

Με τα καινουρια φορμα δεν εχω ασχοληθει....ομως εντος ολιγων ημερων θα οδηγησω αναλογικα τον ιδιο ενισχυτη απο το dune που εχω παρει προσφατα για να δω τι παιζει....ευχομαι να μην απογοητευτω και εγω...!!!!!!

Σε τι οθονη παιζεις.....?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

O DPX-1000 ειναι προβολεας επτα ετων περιπου.
Για τους παλαιοτερους, τον ειχαμε δει σε παρουσιαση του avforum.
Σαφως θα υστερει σε σχεση με τους σημερινους προβολεις καθως
δινει ονομαστικη αντιθεση 2.700:1 και η αναλυση του ειναι μολις 720ρ.
Αυτη ειναι ομως η μοιρα των βιντεοπροβολεων...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.147

Ο jvc 750 εχει μονο λιγο καλυτερο μαυρο...
Μόνο λίγο; Θα έλεγα πολύ καλύτερο μαύρο.

Reaction score
15.548

Μόνο λίγο; Θα έλεγα πολύ καλύτερο μαύρο.
oπως θες....πολυ καλυτερο μαυρο......:116:

Ειναι προβολεας (yamaha dpx 1000)του 2003 με αντιθεση 2700/1
αν σου λεει κατι.....
Ο δικο σου χωρις αυτοματη ιριδα ποσο βγαζει Ζορζ..? 2008 μοντελο...
Και οχι μονο ο δικο σου......και αρκετοι αλλοι....

προσωπικα θεωρω οτι στεκετε ακομα μια χαρα.....
απο εκει και περα δεν μπορω να γνωριζω τα γουστα του καθενος..
Εαν υπαρχει δυνατοτητα,αλλαζεις καθε χρονο προβολεα...
Ειπαμε....σαν τα PC...:137:

Εξαλλου τωρα βγαινουν τα led τι να κλ@σ...ο 750....:138:
Μπορει αν θε...να κανει υπομονη ο φιλος μας λιγο ακομα...!!!!!

Reaction score
46

Καλημερα.Οθονη euroscreen δεν θυμαμαι gain.Παντως βρε παιδια οταν εχεις σκασει 11-12000 σου ερχεται τρελλα να ακους οτι ακους.Και επειδη οι καιροι ειναι παραξενοι θελοντας και μη [μαλλον]τον κραταω και αγοραζω μονο το lx-91.Τουλαχιστον παιζοντας 1080i που το σηκωνει θα παρηγοριεμαι οτι βλεπω hd.Ηχητικα λογω αναλογικων συνδεσεων παντως δεν πιστευω να εχω προβλημα.Να ειστε καλα για τις απαντησεις σας.Και αλλες γνωμες δεκτες.Και μια μικρη συμβουλη ριξτε τα ωραια σας λεφτουδακια σε ηχεια και ενισχυτες γιατι με την εικονα αυτοι ειναι αποφασισμενοι να μας αρμεγουν για χρονια.Μολις ειδα στον σκαι οτι απο του χρονου σκανε μυτη tv 3d οσονουπω και βιντεοπροβολεις φανταζομαι[ηταν εκπομπη αγγλικη για την τεχνολογια]

Reaction score
15.548

Καλημερα.Οθονη euroscreen δεν θυμαμαι gain.Παντως βρε παιδια οταν εχεις σκασει 11-12000 σου ερχεται τρελλα να ακους οτι ακους.Και επειδη οι καιροι ειναι παραξενοι θελοντας και μη [μαλλον]τον κραταω και αγοραζω μονο το lx-91.Τουλαχιστον παιζοντας 1080i που το σηκωνει θα παρηγοριεμαι οτι βλεπω hd.Ηχητικα λογω αναλογικων συνδεσεων παντως δεν πιστευω να εχω προβλημα.Να ειστε καλα για τις απαντησεις σας.Και αλλες γνωμες δεκτες.Και μια μικρη συμβουλη ριξτε τα ωραια σας λεφτουδακια σε ηχεια και ενισχυτες γιατι με την εικονα αυτοι ειναι αποφασισμενοι να μας αρμεγουν για χρονια.Μολις ειδα στον σκαι οτι απο του χρονου σκανε μυτη tv 3d οσονουπω και βιντεοπροβολεις φανταζομαι[ηταν εκπομπη αγγλικη για την τεχνολογια]
Nα βαλεις στο bd lx91 εξοδο 720p...θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.147

Μήπως θα γεράσετε μαζί και με το pioneer lx-91 που θα πάρεις;

Πολύ ακριβό blu ray:111:

Reaction score
150
Αν θες την άποψη μου ή LX-91 πάρεις ή το πιο φθηνό player που κυκλοφορεί το ίδιο αποτέλσμα θα βλέπεις - το Yamaha και 720p!

Για εμένα Προβολέας=Οθόνη>player μακραν!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Kαι τωρα τι κανεις;

Αν θες την άποψη μου ή LX-91 πάρεις ή το πιο φθηνό player που κυκλοφορεί το ίδιο αποτέλσμα θα βλέπεις - το Yamaha και 720p!

Για εμένα Προβολέας=Οθόνη>player μακραν!
συμφωνω και εγω. Το 91 ειναι μακραν απο τα καλλιτερα μηχανακια ομως ειναι πανακριβο και δεν θα αποδωσει τα δεοντα με τον προβολεα σου.

Καλλιτερα παρε ενα μεσαιας κατηγοριας μηχανημα και οταν με το καλο αλλαξεις προβολεα τοτε παρε και το αντιστοιχο μηχανακι εκεινης της εποχης για να εχεις τελειο συνδιασμο. Πιστεψε με το 91 εκεινη την εποχη θα εχει ξεπεραστει απο νεοτερα μοντελα και παλι θα κλαις τα περιπου 1800 ευρω που θα εχεις δωσει.

Αν ψαξεις θα δεις οτι το 91 δεν το αγοραζουν οσοι θελουν κατι τελειο σε εικονα αλλα κυριως για τα κορυφαια αναλογικα του σταδια. οπως πολυ σοφα εγραψε καποιος σε αυτο εδω το φορουμ, αν παρεις το 91 μονο για την εικονα του ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου....σκεψου το λιγο....

φιλικα παντα

Reaction score
8.350

O DPX-1000 ειναι προβολεας επτα ετων περιπου.
Για τους παλαιοτερους, τον ειχαμε δει σε παρουσιαση του avforum.
νομιζω τον ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι τιποτα απο εικονα,αν ειναι αυτος που θυμαμαι ειχε τρομερο ρεηνμποου......

Reaction score
46

Ευχαριστω Κωστα.Οι ρυθμισεις του ηχου μεσω γιαμαχα χανονται;Και τοτε;

Reaction score
46

Mετα διαβασα την δευτερη σελιδα,σορυ.Ενταξει ρε παιδια με πεισατε να κατσω στα αυγα μου.Οσο για rainbow ειναι θεμα απο ανθρωπο σε ανθρωπο,εγω δεν βλεπω.Παντως ευχαριστω για τις φιλικες σας απαντησεις.

Reaction score
1.213

Εγω αν βρισκομουνα σε τετοια θεση , θα περιμενα τουλαχιστον τα 3d κολπα.Να αλλαξει καποιος προβολεα , player η οτι αλλο χρειαζεται αλλα τουλαχιστον να πεις οτι αναβαθμιζεις και για να απολαυσεις κατι το διαφορετικο πλεον...

Reaction score
15.548

Ευχαριστω Κωστα.Οι ρυθμισεις του ηχου μεσω γιαμαχα χανονται;Και τοτε;

περιμενω εντυπωσεις ηχητικα...:112:

Και εγω δεν τα εχω φτιαξει ακομα....

Απο αυριο....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Members
38.571