Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Kαλησπερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολους σας.Ερωτηση αν εχεις παρει 12-13000 χιλ ευρω εναν προβολεα προ 4-5 χρονια τι το κανεις;To φορας καπελλο στον πωλητη,στον εαυτο σου η τον κρατας να γερασετε μαζι;
:116:Εχω τον dpx-1000 yamaha,δεν μπορω να πω ειναι καλος τουλαχιστον στα δικα μου ματια αλλα φοβαμαι να δω εναν πχ jvc 350h 750 να παιζει με ενα pioneer lx-91 μηπως τα χασω τα ματακια μου.Σκεφτηκα να προσθεσω μονο το lx-91 στο ρακ και να οδηγω απο εκει απευθειας το γιαμαχα και ταυτοχρονα να τον χρησιμοποιω ως προενισχυτη αναλογικογια τον z9 για τα νεα φορμα ,μα με απογοητευσαν.
Μόνο λίγο; Θα έλεγα πολύ καλύτερο μαύρο.Ο jvc 750 εχει μονο λιγο καλυτερο μαυρο...
oπως θες....πολυ καλυτερο μαυρο......:116:Μόνο λίγο; Θα έλεγα πολύ καλύτερο μαύρο.
Nα βαλεις στο bd lx91 εξοδο 720p...θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα..Καλημερα.Οθονη euroscreen δεν θυμαμαι gain.Παντως βρε παιδια οταν εχεις σκασει 11-12000 σου ερχεται τρελλα να ακους οτι ακους.Και επειδη οι καιροι ειναι παραξενοι θελοντας και μη [μαλλον]τον κραταω και αγοραζω μονο το lx-91.Τουλαχιστον παιζοντας 1080i που το σηκωνει θα παρηγοριεμαι οτι βλεπω hd.Ηχητικα λογω αναλογικων συνδεσεων παντως δεν πιστευω να εχω προβλημα.Να ειστε καλα για τις απαντησεις σας.Και αλλες γνωμες δεκτες.Και μια μικρη συμβουλη ριξτε τα ωραια σας λεφτουδακια σε ηχεια και ενισχυτες γιατι με την εικονα αυτοι ειναι αποφασισμενοι να μας αρμεγουν για χρονια.Μολις ειδα στον σκαι οτι απο του χρονου σκανε μυτη tv 3d οσονουπω και βιντεοπροβολεις φανταζομαι[ηταν εκπομπη αγγλικη για την τεχνολογια]
Μήπως θα γεράσετε μαζί και με το pioneer lx-91 που θα πάρεις;Kαλησπερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολους σας.Ερωτηση αν εχεις παρει 12-13000 χιλ ευρω εναν προβολεα προ 4-5 χρονια τι το κανεις;To φορας καπελλο στον πωλητη,στον εαυτο σου η τον κρατας να γερασετε μαζι;
συμφωνω και εγω. Το 91 ειναι μακραν απο τα καλλιτερα μηχανακια ομως ειναι πανακριβο και δεν θα αποδωσει τα δεοντα με τον προβολεα σου.Αν θες την άποψη μου ή LX-91 πάρεις ή το πιο φθηνό player που κυκλοφορεί το ίδιο αποτέλσμα θα βλέπεις - το Yamaha και 720p!
Για εμένα Προβολέας=Οθόνη>player μακραν!
νομιζω τον ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι τιποτα απο εικονα,αν ειναι αυτος που θυμαμαι ειχε τρομερο ρεηνμποου......O DPX-1000 ειναι προβολεας επτα ετων περιπου.
Για τους παλαιοτερους, τον ειχαμε δει σε παρουσιαση του avforum.
Αυτος Δημητριε....επεσες μεσα..:444:νομιζω τον ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι τιποτα απο εικονα,αν ειναι αυτος που θυμαμαι ειχε τρομερο ρεηνμποου......
Ευχαριστω Κωστα.Οι ρυθμισεις του ηχου μεσω γιαμαχα χανονται;Και τοτε;
Ετσι ειναι......Οσο για rainbow ειναι θεμα απο ανθρωπο σε ανθρωπο,εγω δεν βλεπω.Παντως ευχαριστω για τις φιλικες σας απαντησεις.