Kαι τωρα τι κανεις;

Reaction score
5.843
γιατι δεν βρισκεις ενα προσιτο blu ray player με αναλογικες εξοδους να το συνδεσεις αναλογικα με το av σου προσωρινα να ξεζουμισεις και το β/π που εχεις να σου φυγει η καψα για λιγο ??
και βλεπεις τι κανεις αργοτερα ??

Reaction score
15.548
Απάντηση: Kαι τωρα τι κανεις;

Οθονη euroscreen δεν θυμαμαι gain.
θα ελεγα να κανεις μια αναβαθμιση σε μια αλλη οθονη....
Θα παρεις αρκετα σε εικονα..δεν θα το πιστευεις..!!!!!!
Και θα σου μεινει κι ολας.....:126:

Σε τι ιντσες παιζεις...σε τι χωρο και αποσταση θεασεις απο οθονη...?

Εαν δεν παιζεις σε ειδικο δωματιο αλλα σε σαλονι και παιζεις μεχρι 110 ιντσες θα ελεγα να παρεις μια firehawk(stewart)....
Ηλεκτικη η σταθερη......οχι χειροκινητη....
Η σταθερη ειναι πρωτη επιλογη....

Reaction score
46

Kαλησπερα και καλη χρονια.Οχωρος που παιζω ειναι ενας αυτονομος χωρος υπογειο πρωην αποθηκη-πλεη ρουμ,με χρωματα οσο γινεται συμβατα στην αποφυγη της γκρινιας και σκουρα,εκτος ταβανιου που ηταν ανενδοτη......Οθονη euroscreen 120 ιντσων αποσταση 4 μετρα,αλλα δυστυχως χειροκινητη.Εν ολιγοις ευχαριστημενος.Αν μου επιτρεπεις και μια ανασκοπιση,εχουμε και λεμε
Βιντεοπροβολεας ΥΑΜΑΗΑ DPX-1000
A/V YAMAHA Z9
ΤΕΛΙΚΟΣ PARASOUND A 52
DVD DENON 3910
SAT HUMAX
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕLECTRA 901
ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ELECTRA 936
ΠΛΑΙΝΑ ELECTRA DIPOLE
BACK CHORUS [μικροτερη σειρα της FOCAL] επιτοιχια
SUB YAMAHA σειρα 9 αν θυμαμαι καλα...
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ...

Και η σκεψη μου ηταν παιρνω pioneer lx-91 καθαριζω με νεα φορμα ηχου και εικονας χωρις να χρειαζεται να αλλαξω τον ζ9.Δευτερο βημα προβολεας αλλα εδω ερχεται το προβλημα.Πως να σκοτωσεις τον εστω πρωην βασιλια λες και ειναι ιπποκομος;Mε παγωσατε με την φιλικη εννοια και τωρα καθομαι στα αυγα μου.Οπως και να ελιχθω στο θεμα ηχου φορματ πχ προ ονκυο και φθηνοτερο πλεηρ η αλλαγη ζ9 στο θεμα προβολεα κολλησαμε.Δεν πειραζει[μωρε πειραζει αλλα τι να λεμε]Ααααα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.

Reaction score
15.548

Αν σε καιει η εικονα μπορεις και να παρεις αλλον προβολεα..

Σε βλεπω οτι θελεις ντε και καλα να αλλαξεις κατι....!!!!!

Εαν ειναι ετσι,δες τι σε χαλαει περισοτερο και κανε αναβαθμιση εκει.

Εγω θεωρω οτι με μια οθονη μεχρι 110 ιντσες firehawk(stewart)....θα δωσει + στην εικονα σου και θα σου μεινει...
Και μιας και μπορεις να βαλεις σταθερη,ειναι οτι καλυτερο...

Reaction score
5.843
αλλαξε πανι τωρα με ενα πολυ καλυτερο εαν μπορεις σταθερο .παρε ενα φθηνοτερο πλευερ με αναλογικες εξοδους και εισαι στον σωστο δρομο ...
μην αγχωνεσαι !
ο δρομος αυτος δεν εχει τελος ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.571
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red