Kαταγγελια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κυριοι , θα ηθελα ολη την σοβαροτητα σας για την καταγγελια που ακολουθει.

Θιασωτης της κατηγοριας αυτης και με...μπαρμπα στην Κορωνη(πως λεμε με αδερφο συντονιστη :lol: ) σας εχει γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων του-για να μην πω τιποτα αλλο που δεν πρεπει-και το χειροτερο , σας κοροιδευει και απο πανω.
Ενω πυκνα συχνα μπαινει εδω μεσα και προτεινει μαντζουνια για την βελτιωση του ηχου σας η και...κατευθυνσεις ρευματικες στην πραγματικοτητα...εχει γυρισει το τροπαρι.
Τους τελευταιους μηνες και μονο εχει αλλαξει 7-8 βιντεοπροβολεις και ασχολειται αποκλειστικα με συγκλισεις , αντιθεσεις ,SDE και upconversions.
Σκεφτεται μαλιστα να παρατησει την (κτην)ιατρικη και να τρεχει μαζι με τον Λαμπρου για ρυθμισεις colourfacts γιατι...αυτο τον εκφραζει πλεον , καθως και να αλλαξει το username του σε...Costas Benq!!!

Ζητω απο εσας να παρετε θεση αλλα και την ετυμηγορια σας απεναντι στον...Δημο Σταρενιο :lol: :lol:

Υ.Γ.Τα στοιχεια του καταγγελοντος ειναι στην διαθεση του Γενικου Διαχειριστη :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αφήστε... ζω ένα δράμα. Αυτό το καλό παιδί, ο γνήσιος εραστής του δικάναλου ήχου, το καμάρι της οικογενείας, έχει μετατραπεί σε προβολοmaniac άνευ προηγουμένου.

- Να σας δώσω μερικά μόνο στοιχεία:
1. Αλλάζει προβολείς σαν πουκάμισα (παλιά άλλαζε καλώδια στις πηγές),
2. Περίπου 15 ώρες την ημέρα ασχολείται με ρυθμίσεις DVE,
3. Αγόρασε SUB,
4. Έβαψε το σπίτι του μαύρο :shock:

Σε λίγο θα απλώσει και μοκέτα στους τοίχους (φανταστείτε πως θα παίζουν τα magnepan εκεί μέσα)!!!! :shock: :shock:

- Νομίζω ότι πρέπει να μας δώσει εξηγήσεις άμεσα ο μεσιέ Costas Benq και να αποφασίσουμε όλοι μαζί την τιμωρία που του αρμόζει... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.497
Απίστευτο, βιντεοπροβαλάκιας ο Κώστας ?

Κάτι πρέπει να του έκανε ο Καφάτος . Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Βιντεοπροβολάκιας γίνεσαι ή γεννιέσαι ?
Αν γίνεσαι, με τις πόσες γίνεσαι ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλα Γιωργο , εγω δεν ξαναπανταω στην κατηγορια μου.
"Τι Ups να παρω για τον προβολεα μου" και αλλα τετοια?
Να τα απαντησει ο Costas Benq :lol:
Να τον κανουμε και συντονιστη εκει να τελειωνουμε.

Αλλα ξερεις ποτε θα παρω την εκδικηση μου?
Δεν θα τελειωσει με το αγροτικο του και θα γυρισει στο...sallllonique?
Τι θα κανει με το θηριο που αγορασε(to sub ντε) και τους βιντεοπροβολεις?
Δεν θα τους παει σπιτι?
Εχω μαθει απο σιγουρες πληροφοριες(ποιος να τον εδωσε αραγε?)πως η κυρια Θεανω ακονιζει τον πλαστρη και που σε πονει και που σε σφαζει... :lol:
Να δω μετα αν θα τον ενοχλει η συγκλιση... :mrgreen:

Reaction score
3.497
Μετά το αγροτικό του, τον βλέπω ή να γίνεται αγρότης ή να ανοίγει δικό του καλοκαιρινό κινηματογράφο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στρατιωτικός είναι ρε τι αγροτικό... :lol: :lol:

- Θα βάλει μέσον η γυναίκα του να τον στείλουνε μόνιμα Καστελλόριζο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.095
Άντε βρε, με την κακία σας θα μείνετε παλιοκαρακάξες! Και πρώτη απ'όλες η μπάρμπι (κι όχι μπάρμπα στην κορώνη...) που πρωί πρωί με ενημέρωσε πως με τρέχουνε στα δικαστήρια με καταγγελίες και βάσανα και γω κοιμάμαι....

Τι κι αν έβαψα το σαλόνι μου σκούρο κόκκινο, τι κι αν κρέμασα πανιά για τις αντανακλάσεις του ταβανίου, τι κι αν άλλαξα καναδυό προβόλια, τι κι αν έβαλα και σαμπ 18άρι, τι κι αν έχω το πρώην κεντρικό του μεσιέ άντριους ντάρλινγκ, λεπτομέρειες, εγώ δηλώνω δικάναλος! Αφού βρε ό,τι δηλώσεις αυτό είσαι, έτσι μού'πανε...

Και στο κάτω κάτω της γραφής τα Benq είναι μια χαρά μηχανάκια, τρομάρα σας...

Καιρός να πάρετε κανά καράβι να έρθετε στο νησί μου, να ακούσετε και να δείτε τι κάνει κανείς όταν έχει ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.095
Μεσιέ g.kar καλά το υποψιάστηκες, πάω για αλλαγή κατηγορίας αλλά ο ένοχος είναι άλλος, με μάγεψε το κορίτσι με το σκούρο το γυαλί αλα γκούτσι, με την ομορφιά της την εκθαμβωτική, το απαστράπτον χαμόγελο στυλ κολγκέϊτ, τι να κάνω, έπεσα θύμα ψυχολογικού βιασμού και υπέκυψα.... (κάθε ομοιότητα αυτής της περιγραφής με γνωστό πρόσωπο είναι εντελώς μη τυχαία και να μην αγνοηθεί...)

Και αυτό το γκριζάκι στο μαλλί, τι γοητεία.... μα πως να αντισταθεί κανείς....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.095
Kαι ταυτόχρονα κάνω και γω μια καταγγελία (κάτι σαν αντιμήνυση ένα πράμα):

Καταγγέλω τον καταγγέλοντα για καταγγελία εκτός αρμόδιας κατηγορίας και ταυτόχρονα προειδοποιώ πως θα βάλω τον μπάρμπα μου απ' την Κορώνη (την γνωστή μπάρμπι ή αλλιώς σπόρο) να θέσει εκτός θέματος το Username που απο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. πρέπει άμεσα να αναπτυχθεί πλήρως σε ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ και να μπει πάραυτα διαχειριστής μιας νέας κατηγορίας, της κατηγορίας καταγγελιών!

Η δε μπάρμπι να μάθει πως η κυρία Θεανώ γουστάρει τρελά το σκούρο κόκκινο χρώμα στο σαλόνι (νιώθει ένα πράμα σα κλεοπάτρα να πούμε), και επίσης συμπάθησε ιδιαίτερα τη νέα καμπίνα του σαμπ, σε χρώμα κερασιάς, σε άψογη συνεργασία με τα ηχεία και το λοιπό σαλόνι! Για να μη παραπληροφορεί τις κουτσομπόλες φίλες της στο πρωινό κουσκούσι...

Τι νόμιζες, μόνο εσύ μετακινείς τα ηχεία 2 - 2 πόντους κάθε 3 μέρες μέχρι να κάτσουνε στη μέση του σαλονιού; Δε θέλει κόπο βρε, τρόπο θέλει! Αφού ξέρεις....

Χρυσές είναι βρε οι γυναίκες μας που μας ανέχονται, ποιός τη χάρη μας!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.019
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Καταδικάζεσαι σε καθημερινή τρίωρη ακρόαση βινυλίων μεταχειρισμένων σε jukebox, δεμένος πισθάγκωνα στην καρέκλα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Καταδικάζεσαι σε καθημερινή τρίωρη ακρόαση βινυλίων μεταχειρισμένων σε jukebox, δεμένος πισθάγκωνα στην καρέκλα.

Ωχ!
χειρότερα δεν γίνεται...

καλό καλό!!! :lol: :lol: :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.095
Mεσιέ Κόγια, ευχαρίστως να δεχθώ την ποινή της καθημερινής τρίωρης ακρόασης βινυλίων, έστω και μεταχειρισμένων, έστω και σε jukebox, αλλά με 2 προϋποθέσεις:

1. Θα πρέπει να έρθεις εσύ να με δέσεις πισθάγκωνα στην καρέκλα! (αν τα καταφέρεις)

2. Θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι έτοιμος για όλα, ότι δε σε τρομάζει τίποτα! Και για να το αποδείξεις αυτό ξεκινάς κάνοντας για αρχή ενεργή τετραενίσχυση σε ψηφιακό επίπεδο με ψηφιακούς ενισχυτές παντού. Και δε με χαλάει, άκουγε βινύλιο μετά! (αν τα καταφέρεις)

Μετά θα σε καταδικάσω εγώ σε καθημερινή τρίωρη hi-end ενασχόληση στρωσίματος καλωδίων, και μάλιστα ψηφιακών! Και φυσικά θα γράφεις καθημερινά πάνω από 10 post με λεπτομέρειες για το πόσο διαφορετικά παίξανε τα ίδια καλώδια μετά από το χιλιοστό εξακοσιοστό τρίτο στρώσιμο! Στη συνέχεια θα ανακυρηχθείς grand master των καλωδίων και θα αλλάξεις κατηγορία, θα φτιάξεις μια καινούρια με τίτλο "hi-end καλώδια" και θα αναλύεις τις διαφορές ήχου ανάμεσα σε διαφορετικά καλώδια με χαρακτηρισμούς όπως "ντελικάτη εσωτερικότητα" και "μεστές μεσαίες"!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster