Kατεβάζεις η αγοράζεις ;;;;;

Reaction score
20.853
Απάντηση: Kατεβάζεις η αγοράζεις ;;;;;

Μια διόρθωση! Download mkv -> watch movie (μη καίμε και τσάμπα δισκάκια!) :109:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ξέρετε πόσες φορές έχω αντιγράψει νομιμότατα αγορασμένα δισκάκια ακριβώς για να μπορέσω να παρακολουθήσω την ταινία χωρίς όλες αυτές τις ****κίες??

Reaction score
1.594

Ελαχιστες εως καθόλου αγορές πλεόν...για ενοίκιο δε το συζητώ μιας και δε το συμπάθησα ποτέ μου...

Reaction score
0

Αγοραζω ως συνηθως αλλα πλεον πιο ψαγμενα (απο διαδικτυο κυριως) ως προς την τιμη και πιο......υπομονετικα, αφου σχετικα συντομα πεφτουν οι αρχικες τσουχτερες τιμες.

Reaction score
14

Κατεβάζω!!!!! η οικονομική κρίση έχει κάνει αισθητά στην τσέπη μου και δεν υπάρχουν περιθόρια για.....αγορές!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693

Εγώ δεν αγοράζω πλέον.
Να παν να γ@#%&$# κι αυτοί και τα FBI Warnings τους.

Είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω που απαγορεύεται η προβολή άνευ αδείας;
Έχουν σκεφτεί όλα τα μέρη. Ακόμη και τις εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου.
Σχολεία, φυλακές, ΚΑΠΗ, συναγωγές και άλλα.
Ρε ούστ.

Reaction score
4.485

Ταινίες παλιά νοίκιαζα, τώρα μόνο mkv

Μουσική μόνο βινύλιο όταν πάω εξωτερικό (λογικές τιμές)

Reaction score
0

Αν είχαμε λεφτά αγοράζαμε η έστω νοικιάζαμε σχεδόν τα πάντα,τώρα δυστυχώς η ευτυχώς με την κρίση δεν γίνεται αλλιώς για τους περισσότερους οπότε mkv κλπ .. :203:

Reaction score
1.213

Aν καποιος αγοραζει ..σκληρους σε ποια κατηγορια ανηκει ?:142:

Reaction score
20.853

Του υποψήφιου capo dei capi! Με τόσους "σκληρούς" γύρω του :116::135:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Kατεβάζεις η αγοράζεις ;;;;;

Εγώ δεν αγοράζω πλέον.
Να παν να γ@#%&$# κι αυτοί και τα FBI Warnings τους.

Είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω που απαγορεύεται η προβολή άνευ αδείας;
Έχουν σκεφτεί όλα τα μέρη. Ακόμη και τις εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου.
Σχολεία, φυλακές, ΚΑΠΗ, συναγωγές και άλλα.
Ρε ούστ.
χαχαχαχαχααααα +1000

μονο καμμια συλλεκτικη εκδοση ......

τα χουμε μαθει απ εξω πλεον ολα τα warning μη βρασω...

Reaction score
0

Εδώ και πολλά χρόνια (για την ακρίβεια απο το '97 που βγήκαν τα πρώτα DVD) νοίκιαζα συνεχώς. Απο το 2004 τις κράταγα και σε αντίγραφο για την προσωπική μου συλλογή (σήμερα αγγίζει τις ~900 ταινίες σε ποιότητα DVD).

Τους τελευταίους όμως 4 μήνες, αποκλειστικά κατέβασμα MKV μόνο σε High Definition. Ήδη μετράω ~75 ταινίες.

Μια χαρά :)

Reaction score
4

οταν ημουν φοιτητης αγοραζα βιντεοκασετες σε προσφορα, μαζεψα πανω απο 50... μου εμειναν στο ραφι... μετα προς το τελος των σπουδων μου εσκασε μυτη και το dvd, ξεκινησα να παιρνω καποιες ταινιες σταθμους που εβγαιναν, καποια μουσικα dvd που ηθελα (τα μονο που ακομη παιρνω ενιοτε) εκανα καμια 40αρια δισκακια συλλογη... καπου εκει προσεξα οτι τα αγοραζα, τα εβλεπα μια φορα ΚΑΙ ΑΝ, και τα παραταγα στην ακρη... κοινως πεταμενα λεφτα... οποτε αρχισα να νοικιαζω και κραταγα κοπιες, γεμισα κασετινες με αντιγραφα που οπως τα εβαζα εκει εμεναν... το εκοψα και αυτο (εκλεισε και το video club εκει που μενω κιολας και επισφραγηστικε η δουλεια...) και τωρα πλεον αποκλειστικα ματροσκες 720p/1080p, ενταξει γεμιζω τα γιγαμπαϊτ αβερτα αλλα οταν τις δω και δεν τις θελω πλεον, ενα delete και μου αδειαζουν τη γωνια... ασε που το ενα τερα επεσε στα 80 ευρω το πολυ...

εχω την εντυπωση πως αν οι εταιριες χρεωναν ενα nominal ποσο για τα κατεβασματα στις ματροσκες απο επισημες σελιδες, πες 2-3 δολλαρια την ταινια, θα εκαναν χρυσες δουλειες και εγω θα πληρωνα με χαρα ενα τετοιο ποσο (αλλα οχι παραπανω) για ταινιες που θελω να δω... επου θα παει θα το παρουν χαμπαρι... τροποι υπαρχουν, κοτσια και θεληση για προοδο θελει

εναλλακτικα ας αγορασουν τα rapidshare/hotfile/etc ωστε να καρπωνοντε τα λεφτα που δινουμε στα premium accounts :119:

Reaction score
1

"Αγοράζω" τα DVD που χρησιμοποιώ για να καίω ό,τι "κατεβαζω".

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για μένα δεν είναι τα χρήματα το εμπόδιο, είναι η γλώσσα, όσα BLUE RAY έρχονται Ελλάδα έχουν υπότιτλους αλλά είναι πολύ λίγα, οπότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το mkv, το οποίο το φτιάχνω blue ray με τους υπότιτλους και τα απολαμβάνω, όσο για μερικούς φίλους που λένε οτι τα mkv δεν είναι blue ray, τους λέω οτι κάνουν το λάθος που έκαναν και με τα DVD τα οποία συμπιέζαμε για να χωρέσουν στο μονό δισκάκι, τέλος πάντων ο κάθε ένας έχει την γνώμη του!
Ακόμα και έτσι όμως νοικιάζω DVD, γιατί πολλά αξιόλογα για εμένα έργα δεν υπάρχουν σε blue ray, και δεν βλέπω να βγαίνουν στο άμεσο μέλλον!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster