Kορυφαιο deck ACOUSTIC SOLID "Solid Wood black" in piano black finish

Status
Not open for further replies.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Μηνύματα
425
Reaction score
343
ACOUSTIC SOLID "Solid Wood black"
Price: 1700 euros


- Στην τιμη ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται βραχιονας η κεφαλη. Υπαρχει η δυνατοτητα να τοποθετηθουν απο την αντιπροσωπια πολλοι διαφορετικοι βραχιονες ιδιοκτησιας μου σε διαφορετικες τιμες με απολυτη ρυθμιση του deck για maximum αποδοση χωρις κοστος εργασιας περαν του κοστους του βραχιονα. (foto με τον Acoustic Solid 211 αξιας 1200 Ευρω που ειναι ο δημοφιλεστερος απο το εργοστασιο να συνοδευσει αυτο το deck με μονον +850 Ευρω)

_SOT1135.jpg


- Οne piece machining πλατω παχους 6cm και βαρους 12.5Kgr με ατσαλινο αξονα και το μοναδικο "μηδενικης τριβης πηγαδι" Ζero friction bearing (Πατεντα της Αcoustic Solid).
-Διπλο ματ με ενα φυλο απο πραγματικο "επεξεργασμενο στο χερι" δερμα παχους 1mm, σε συνδιασμο με plexi παχους 5mm που χρησιμοποιουνται ταυτοχρονα το ενα επανω στο αλλο και σε οποιοδηποτε συνδιασμο προσαρμοζεται καλλυτερα στο υπολοιπο συστημα.
- Εξαιρετικη αντικραδασμικη συμπεριφορα με το πατενταρισμενο απο την Acoustic Solid συστημα 7 αποσβεσεων σε sandwich στα τρια ποδια που καταληγουν σε ρυθμιζομενα spikes και "θυληκωνουν" σε ειδικα σχεδιασμενα "πιατακια".
- Ηλεκτρονικο κυκλωμα ελεγχου του moteur με ακριβη μικρομετρικη ρυθμιση των στροφων απο τον χρηστη και εξελιγμενη διφασικη τροφοδοσια.
- Στο κουτι του με 23 μηνες εναπομεινουσα εγγυηση.
- Πολλες ακομα δυνατοττητες βραχιονων η και κεφαλων.
_SOT1141.jpg
_SOT1136.jpg
 


Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.615
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top