k800i keyboard lock...

Reaction score
14
Λοιπόν, τι κάνουμε;

Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο δίκτυο με το εν λόγω τηλέφωνο, δυστυχώς κόλλησε. Από εκεί και πέρα σταμάτησε να αναγνωρίζει τη κάρτα sim και μετά από αρκετές προσπάθειες αφού την αναγνώρισε, δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος.
Το service της εταιρίας λέει ότι πρόκειται για δικό μας λάθος και θέλει 17€ και 1 ή 10!! μέρες για να το φτιάξει.
Υπάρχει καμία ιδέα;

Reaction score
248
αν κάνεις update to firmware online από το site της SE, μήπως κάνει reset τον κωδικό κλειδώματος στο default 0000? Δεν το έχω δοκιμάσει, μια ιδέα είναι μόνο...
Και αυτό που αναφέρεις είναι το phone-lock.

Reaction score
14
Απάντηση: k800i keyboard lock...

Μαρούσι,Αθήνα,Πειραιάς,Κουκάκι ήθελαν 17 ευρώ και από 1 έως 10 ημέρες για να το ξεκλειδώσουν. Το πήγα σε άλλο κεντρικό κατάστημα της SE και μου το ξεκλείδωσαν σε 3 λεπτά χωρίς κανένα κόστος. Χωρίς να υπάρχει γνωρίμια ή κάτι άλλο.

Πως σας φαίνεται;

Reaction score
457
Mike δε μας λες κιόλας ποια είναι τα καθέκαστα service points..??
και εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα δυσφήμισης ή κάτι τέτοιο...απλή αναφορά στο τι σου είπαν έκανες..;)

Reaction score
14
Απάντηση: k800i keyboard lock...

Νίκο απότι φαίνεται ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες υπάρχουν αργόμισθοι, τεμπέλιδες ή ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί και να συναντήσει στις αντίστοιχες δημόσιες υπηρεσίες. Τα μαγαζιά που επισκέφτηκα τα ανεφερα παραπάνω.
Το κείμενό μου δεν είναι καταγγελία δυσφήμησης μιας και είχα πεπεισθεί ότι για να μου το ξεκλειδώσουν θα πρέπει να καταβάλω χρηματικό αντιτιμό. ΕΚείνο που δεν μου καθόταν καλά είναι το να μείνει το κινητό μέσα για 10 μέρες. Δεν ξέρω αν ο υπάλληλος που τελικά μου έλυσε το πρόβλημα έπραξε αυτοβούλως. Πάντως μου το έλυσε.
Σαφώς και είναι παράλογο η ίδια εταιρία να χρεώνει διαφορετικά για το ίδιο πρόβλημα ανάλογα με το που το πας ή τουλάχιστον να υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές όσο αυτές που είπα.

Reaction score
457
Mike συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα όσα λες...;)
απλά αν θες πες μας και που βρίσκεται το κατάστημα που έλυσες το πρόβλημά σου...έστι απλά για να ξέρουμε στο μέλλον..;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON