- Reaction score
- 0
kalimera apo irakleio kritis kalws sas vrika!!!!fovero site exw enthousiastei poli...euxaristw ton fovero kai tromero theio mou JD - Cine gear pou mou edeikse to AVSITE kai exei kanei pragnatika polli douleia...
Kαι αντε τα greeklish .....
εκεινο το τριφυλλι ??
Καλωσηρθες ανιψιε του Τζιμακου !!
Εδω θα μαθεις πολλα πραγματα , μεταξυ των οποιων ..πια ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
Ωχ. Αυτο δεν το προσεξα.
Γιατι βρε παιδακι μου. Τα Κρητικοπουλα ειναι μια χαρα παιδια. Τι το ηθελες εκεινο το τριφυλλι;;;
Γιατι πολυ απλα ολη η φυση ειναι πρασινη !!!!:138::135:Ωχ. Αυτο δεν το προσεξα.:141:
Γιατι βρε παιδακι μου. Τα Κρητικοπουλα ειναι μια χαρα παιδια. Τι το ηθελες εκεινο το τριφυλλι;;;:136:
Γιατι πολυ απλα ολη η φυση ειναι πρασινη !!!!:138::135:
Ε και;Γιατι πολυ απλα ολη η φυση ειναι πρασινη !!!!:138::135:
Τι θες να πεις Μελετη. Οτι ο μπαρμπας μπορει να ειναι βαζελινας;;;Μπορει να φταιει ο Θειος !! :142:
Τελωσπαντων , το παιδι εχει αρχισει ηδη την επανασταση του (greeklish) οποτε ειμαι αισιοδοξος για το μελλον...:138:
ολε ολε ολε ολε !!!!Τι θες να πεις Μελετη. Οτι ο μπαρμπας μπορει να ειναι βαζελινας;;;
Οχι ρε gmt.
Τον ειχα σε υποληψη.:142::136:
Τι ειναι αυτο;;;ολε ολε ολε ολε !!!!
![]()
:137:
ολε ολε ολε ολε !!!!
![]()
:137:
ολοκληρος κρητικαρος διμετρος ειναι !!!!Καλώς το ανήψι του σύντροφου Τζίμη.
Είσαι ενήλικος ή ανήλικος; Για να ξέρουμε πως θα σου μιλάμε. :137:
Εχεις δικιο.Tα βλεπεις noiz ?
Kαι δυστυχως...'' you can't teach an old dogs new tricks ''
Aλλα με τον μικρο κατι μπορει να γινει...
Καλως το συντεκνο και...ομογαλακτο ανηψι.kalimera apo irakleio kritis kalws sas vrika!!!!fovero site exw enthousiastei poli...euxaristw ton fovero kai tromero theio mou JD - Cine gear pou mou edeikse to AVSITE kai exei kanei pragnatika polli douleia...