Kaon KSF-S700H2 - mpeg4/h264 HD PVR!!!!

Reaction score
14
Αντώνης Χατζηκωνσταντής said:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9364.30

Εδώ περιγράφω, τι πήγαμε να πάθουμε!
Αντώνη διάβασα ότι εγραψες και κουφάθηκα. Αυτο θα πεί "We don't give a "ship" for After Sales Service"!!!

Wow!!

Ειλικρινά εχω ακούσει για Κορεάτες αλλά αυτό με εκπλήσει πολύ. Τι να πώ αν το μηχανάκι εχει 150 Ευρώ πα στο καλό χάλασε... στον κάδο μέσα. Αλλα μιλάμε για ενα δέκτη των 500-600 Ευρώ περιπου. Τι να πώ.

Μακριά παιδιά..!!

Reaction score
164
(Αν κατάλαβα καλά) το πρόβλημα ήταν ότι δεν παρείχαν ανταλλακτικά και υποστήριξη μέσω του επίσημου Έλληνα αντιπροσώπου, σε συσκευές που αγοράστηκαν από τρίτες χώρες....
Τελικά, αυτή τη στιγμή υπάρχει εισαγωγέας;
Αλλα μιλάμε για ενα δέκτη των 500-600 Ευρώ περιπου
Μην ετοιμάζεσαι... Τόσο έχει ένας απλός SD δέκτης. Αυτόν τον υπολογίζω γύρω στο 800ρι...

Reaction score
14
unforgiven said:
(Αν κατάλαβα καλά) το πρόβλημα ήταν ότι δεν παρείχαν ανταλλακτικά και υποστήριξη μέσω του επίσημου Έλληνα αντιπροσώπου, σε συσκευές που αγοράστηκαν από τρίτες χώρες....
Τελικά, αυτή τη στιγμή υπάρχει εισαγωγέας;
Αλλα μιλάμε για ενα δέκτη των 500-600 Ευρώ περιπου
Μην ετοιμάζεσαι... Τόσο έχει ένας απλός SD δέκτης. Αυτόν τον υπολογίζω γύρω στο 800ρι...
800 παμε για Reelbox και ας μήν πάιζει ακόμα!!!!

Reaction score
164
dream_GR said:
Ά, όχι φίλε μου... :)
Το Kiss μου έβαλε (?) μυαλό. Αν με πληρώσουν γίνομαι beta tester. Διαφορετικά προτιμώ κάτι που να δουλεύει...

Reaction score
14
unforgiven said:
dream_GR said:
Ά, όχι φίλε μου... :)
Το Kiss μου έβαλε (?) μυαλό. Αν με πληρώσουν γίνομαι beta tester. Διαφορετικά προτιμώ κάτι που να δουλεύει...
Ετσι!!!! Σωστός!!!

Reaction score
2
Από ότι γνωρίζω, όχι.
Κάποια καταστήματα διαφημίζουν τους φθηνούς δέκτες, δεν ξέρω όμως τι κάνουν από υποστήριξη.
Είχαν φέρει μέχρι το 570 και αυτό χωρίς σκληρό.
550, 1000, 1000+ και γενικά ακριβούς δέκτες δεν είχε φέρει κανείς, εκτός από κάτι «ανώμαλους» που ήθελαν και να τους υποστηρίξουν… :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop