Karting στην Αθήνα!

Reaction score
5
Χαιρετώ!

Λόγω του ότι έχω έρθει στην Ελλάδα πολύ πρόσφατα, δεν ξέρω τι παίζει με karts, karting, πίστες karts κλπ. Αυτό το Σάββατο πρέπει να πάω έναν φίλο που παντρεύεται, και δεν ξέρω πού είναι καλά, πού δεν είναι κλπ. Δεν έχω βρει και κάποιο site που να τα έχει όλα μαζεμένα (μήπως να φτιάξω ένα;).
Υπάρχει μια πίστα στον Άγιο Κοσμά από ότι ξέρω, μια στη Βάρη (Σκάμα;), στις Αφιδνές κλπ. Το ερώτημα είναι:
Ποιά είναι καλή για να νοικιάσουμε καρτάκια και να κάνουμε βόλτες; Ο φίλος μου τρέχει σε rallies κλπ, οπότε ψάχνω για γρήγορα karts, όχι για τύπου συγκρουόμενα :lol:
Μέσα στην Αττική κατά προτίμηση. Κάποιο link επίσης; Μήπως σας βρίσκεται κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν βρίσκω τίποτα στο χρυσό οδηγό;

Ευχαριστώ πολύ
Άκης

Reaction score
3
Ακis.
Η καλύτερη,πίστα κάρτ,μέχρι σήμερα ,είναι το καρτοδρόμιο,στίς Αφίδνες.

Καμμία όμως δεν διαθέτει δικά της αγωνιστικά κάρτ,για πολλούς ευνόητους λόγους,όμως η συγκεκριμένη,η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε μήκος και φάρδος,έχει μερικά κάρτ,που είναι αρκετά γρήγορα,ώστε να σου ανεβάσουν αρκετά την αδρεναλίνη. :lol:

Είναι δε ανοικτή κάθε μέρα,απο το πρωϊ μετά τις 11,και τα Σαββατοκύριακα,ανοίγει νωρίτερα.

Reaction score
5
Ωραία, δεν ψάχνω 200cc με 150bhp έτσι κι αλλιώς, απλά να είναι της προκοπής. Και πού είναι οι Αφίδνες :?: Έχει μήπως θάλασσα κοντά;
Δεν βρίσκω το τηλέφωνό τους, ούτε στο google, ούτε στο Χρυσό Οδηγό. :(

Reaction score
3
Η πίστα λέγεται ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΙΟ,είναι δεξιά απο τα πρώτα διόδια των Αθηνών,πηγαίνοντας προς Λαμία.
Θάλασσα δεν έχει εκεί κοντά,όμως πίσω απο το Καπανδρίτη,μπορείς να πάς στο Σούλι,Μαραθώνα,Σχοινιά,κλπ,βόρειες παραλιακές περιοχές.
Το τηλέφωνο,μπορώ να το βρώ αύριο.

Reaction score
25.733
βασικα οχι οτι εχει καλυτερα καρτακια (ισως και να εχει) αλλα εχει μικροτερες ευθειες και δε βαριεσαι τη ζωη σου μεχρι να περασεις την ευθεια των πιτ. επισης δεν ειναι ολες οι στροφες τερμα γκαζι οπως στον αγιο κοσμα (εκτος απο μια) και γενικα παλευεις περισσοτερο. αυτα ισχυαν τουλαχιστον πριν 3-4 χρονια που πηγα τελευταια φορα.

Reaction score
51
Χαιρετώ!

Λόγω του ότι έχω έρθει στην Ελλάδα πολύ πρόσφατα, δεν ξέρω τι παίζει με karts, karting, πίστες karts κλπ. Αυτό το Σάββατο πρέπει να πάω έναν φίλο που παντρεύεται, και δεν ξέρω πού είναι καλά, πού δεν είναι κλπ.
Ευχαριστώ πολύ
Άκης
Καλά βρε Άκη........
Παντρεύεται ο άνθρωπος και θα τον πας στα....κάρτ??? :shock: :shock: :shock:

Δεν τον πας σε καμιά άλλη πίστα (αυτή με την κολώνα στην μέση..... :roll: :wink: ) :lol:

Reaction score
5
Τα έχουμε φάει με την κουτάλα παιδιά. Βασικά πιστεύω ότι το 'επίπεδο' στην Αθήνα είναι πια αρκετά χαμηλό, και έτσι I can't be bothered. Μετά το Stringfellows τι να τα κάνω αυτά εδώ...πριν χρόνια είχα πάει Diamonds&Pearls και κάτι έλεγαν οι 'κοπέλες'...τώρα γενικά όλο μπάζα βλέπω στα μαγαζιά...άσε που νιώθω και εκμεταλλευμένος μετά, σαν χρησιμοποιημένη άφραγκη π**τ*ν* νιώθω μετά (excuse my language).
Οπότε θα κάνουμε την πλάκα μας αλλού. Είναι τρελαμένος με την ταχύτητα, τον πάω στα καρτ. Απλά! Παίρνει και ωραία γυναίκα, δεν έχει ανάγκη να δει βλαχοπούλα από την ουκρανία...

Reaction score
5
Ωραίοοοοοοοος!!! Θα το ερευνήσω! Οι Αφιδνές είναι στο 28ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας; Είναι εύκολο να το βρεις;

V

VIDEOMIX

Guest
Eχει και στην Λεοφώρο Σπατών-Λούτσας καθώς και στην Παλλήνη, στον δρόμο που ανεβαίνει για Ανθούσα. Στο αριστερό μας χέρι στα 100 μέτρα απο το "έμπα" της Λ.Μαραθώνος.

Reaction score
3
Αυτή η πρόταση με το παραλληλοδρόμιο,είναι η ποιό extreme.

Αν όμως επιμένεις για κάρτ,στίς Αφίδνες,είναι η μεγαλύτερη και με τα γρηγορώτερα αυτοκινητάκια από τις άλλες.
Ομως εάν θέλεις να το συνδιάσεις και με μπανάκι,αυτή στο δρόμο Λούτσας Σπάτων είναι κοντά στην θάλασσα.
Απο πιστα και αυτοκινητάκια όμως είναι πίσω.

Μιά άλλη πρόταση είναι το οικολογικό πάρκο στην Μαλακάσα,όπου μπορεί ο καθένας να κάνει extreme πράγματα,όπως να σκαρφαλώνει σε δένδρα,να περνάει επάνω απο χαράδρες ή λιμνούλες,να κάνει τον Ταρζάν,πηδώντας απο δένδρο σε δένδρο και άλλα. :D

Reaction score
188
το παραληλοδρομιο ειναι μοναδικο δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο βεβαια ειναι λιγο ακριβο αλλα το ευχαριστιεσαι και με το παραπανω εχει nisan micra 105 hp μεχρι και octavia 2x2 210 hp ολα με χωματινη αναρτηση roll cage bucket καθισματα

παντος πολυ φαση εχουν τα para pro τα οποια ειναι κομενα skoda favorit και με το roll cage ειναι σαν buggy δηλαδη ειναο μονο το σασι ο κινητηρας και το cage και εχει πολυ καλο γκαζι γιατι ειναι 75 hp σε περιπου 350 κιλα!

εκτος απο αυτο μπορεις να κανεις σεμιναρια αγωνιστικης οδηγησης

εχω παθος με την συνοδηγηση(ανοιχτη δεξια και χανεται σε πατημενη αριστερη 80 και κλειστη δεξιαα!!!πορωση!)και κατεβαινω που και που για καμια προπονησουλα :D

Reaction score
188
αστα να πανε γιαννη εχω παθει μεγαλη ζημια..
εχω τρελο παθος για συνοδηγηση εκατσαν 2 καλες φασεις να τρεξω συνοδηγος στο peygot junior cup 206 ολα πληρωμενα 5 αγωνες και στην αλλη στο nissan micra cup αλλα δεν εκατσε τελικα...

τη βγαζω σπιτι με 2 sparco bucket momo τιμονιερα panasonic 700 και ενδοεπικοινωνια και richars burns rally τι να κανεις αμα εισαι αρωστος..... :mrgreen: :!:

Reaction score
51
Welcome to the club Λάμπρο!! :D :D
Καλά που έχουμε και τα προβόλια και ξεδίνουμε και λίγο εκ του ασφαλούς!!! :roll: :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe