Άκη κάνε κλικ πάνω στο πλαίσιο και θα ανοίξει!!
Το φανταστικό μοντέλο είναι η KAWASAKI ZRX-1200S και μάλιστα όχι τόσο τυχαία αλλά η μηχανή του Μιχάλη (giotamike)!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εχω εναν φιλο πιλοτο στον Αραξο...πεταει με Α-7 CORSAIR.Ειναι βασικα εκπαιδευτικο αεροσκαφος(ετσι τουλαχιστον χρησιμοποιειται απο την πολεμικη μας αεροπορια τωρα).Μου ειπε λοιπον οτι η αισθηση επιταχυνσης του KAWA ειναι οτι πιο κοντινο σε αισθηση επιταχυνσης ενος πολεμικου αεροσκαφους...
Και γιατί μόνο του Kawa? Υπάρχουν πολλές μηχανές που είναι 'φονικές'...πάρε R1, πάρε GSX-R 1000 κλπ κλπ. Είπαμε, στον καλό αναβάτη αρέσουν όλα τα εργαλεία
Nα σου πω Ακ1ς,εγραψα το προηγουμενο ποστ επειδη ο φιλος-πιλοτος εχει μανια με την ταχυτητα(αν και η υπηρεσια του απαγορευει την χρηση δικυκλων) απο μικρος.Στο παρελθον υπηρξε κατοχος πολλων πολυ γρηγορων μηχανων(μια απο αυτες και το R1 του 2001) και σιγουρα οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες στα πολυ γρηγορα εργαλεια.Απλα επειδη η γνωμη του μετρα (πως να το κανουμε πιλοτος γαρ) το KAWA 1400 ειναι ενα κλικ πανω απο οτιδιποτε αλλο αυτη τη στιγμη--μεταφερω την γνωμη του...Εγω προσωπικα ειμαι κατοχος ενος FAZER 600-2005,οποτε καποια μικρη γνωμη μπορω να εχω...