KEF και αντιπροσωπεια

Reaction score
54
Κατι πηρε το αυτι μου πως η ΗΛΒΙ εχει παψει να αντιπροσωπευει τη KEF στη χώρα μας.
Αληθευει;

Reaction score
54
Μαλλον όπως το κόβω την online παραγγελία δεν θα τη γλιτώσω.
Κριμα για μια εταιρια σαν τη KEF να εχει γινει μπαλακι απο τη μια αντιπροσωπεια στην αλλη...

Reaction score
0
Τα ηχεία της KEF μπορείς να τα προμηθευτής απο την Κύπρο πολύ ευκολά (τηλ. 00357-22757738, κινητό 00357-99620780). Mπορείς επίσης να μιλήσεις με τον Ανδρέα Κ. για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Miχαλη καλως ορισες στο AVSite! :wink:
Θα ηθελα να διευκρινησω πως εγω ειπα στον Μιχαλη να γραψει το παραπανω μηνυμα λογω της ιδιομορφης καταστασης που επικρατει στην χωρα μας με την συγκεκριμενη εταιρεια.
Αρα για μια και μονη φορα ας μην θεωρηθει ως διαφημιστικο αλλα ως μια προσωρινη λυση μεχρι να δουμε το καθεστως που θα επικρατησει τελικα.
Ευχαριστω για την κατανοηση. :wink:

Reaction score
47
Σήμερα μίλησα με την KEF στην Αγγλία και μου είπαν οτι σύντομα θα βρεθεί λύση. Είναι σε επαφή με 2-3 υποψήφιους απο την IFA, εύχομαι αυτή τη φορά να...τους κάτσει. Οι άνθρωποι έχουν φρικάρει: 10 χρόνια τώρα προσπαθούν να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ελλάδα, αλλά δε τους τρέχει - απο το κακό στο χειρότερο! Υπομονή μέχρι τέλος του χρόνου - το πολύ.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ας φτιαξουν πρωτα κανενα ηχειο που να ακουγεται καπως στα λεφτα που ζητανε και μετα θα στεριωσουν . Μεχρι τωρα και οι δυο τελευταιοι αντιπροσωποι δεν μπορουσαν να προσφερουν ανταγωνιστικες τιμες . Απ την αλλη πλευρα παλι Κινεζοι την εχουν πια και δεν "βλεπω" σχεδιαστικη σωτηρια .....

Reaction score
2
καλημέρα,

Υπάρχει κάποιο νεώτερο σχετικά με την αντιπροσωπεία της Kef στην Ελλάδα? Ένας φίλος θέλει να αγοράσει, και πήρε σήμερα στην πρώην αντιπροσωπεία, και του είπαν ότι δεν τα φέρνει κανείς...

Ευχαριστώ.

Reaction score
54
Τελικα για εμενα η λυση ηταν η αντιπροσωπεια της Κυπρου για τα iQ8ds που ήθελα. Αψογος ο αντιπροσωπος στη Κυπρο με τιμη ακριβως την ιδια που ειχα βρει και σε δικτυακα μαγαζια. Δυστυχως τα μεταφορικα ειναι αυτα που ανεβαζουν λιγο τη τιμη.

Reaction score
239
Παντως ο αντιπροσωπος εδω στην Κυπρο ειναι πολυ καλος. εχω παρει πολλη πραμα απο κοντα του και εχει τις αντιπροσωπειες πολυ μεγαλων εταιρειων. Οσο για τα μεταφορικα γραφτε τι θελετε και ισως βοηθησω εγω σ αυτο γνωριζοντας και τον Μιχαλη αρκετα καλα

Reaction score
0
Αγαπητοί Συνεργάτες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα ότι η εταιρία μας ΕΤΥΤ ΕΠΕ είναι η καινούρια αντιπροσωπεία της KEF στην Ελλάδα. Η KEF είναι παραδοσιακά μια εταιρία κορυφαία στον παγκόσμιο χάρτη αλλά ταυτόχρονα και αρκετά άτυχη στην Ελλάδα. Η εταιρία μας ανέλαβε την αντιπροσωπεία με σκοπό να της δώσει στην Ελληνική αγορά τη θέση που της ανοίκει. Προιόντα θα υπάρχουν διαθέσιμα σε 15 ημέρες από όλη την γκαμα της KEF. Θέλω να δώσω έμφαση στη νέα Reference σειρά η οποία είναι ακουστικά πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη αλλά και αισθητικά μοναδική. Αν θέλετε πληροφορίες ή οτιδήποτε επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλ. 210 6741363/646 ή στο e-mail: [email protected] και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Οταν παραλάβουμε προιόντα άμεσα θα τα προμηθευτούν και όλοι οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές μας. Ευχαριστώ Ιωακείμ Αποστόλου Γεν. Δντης ΕΤΥΤ ΕΠΕ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas