- Reaction score
- 22.653
Δε μου λέτε; Μήπως να ψάξουμε και για κανένα open reel που ηχογραφεί και την πόλωσή του στα 150KHz; Άντε, να έχουμε και την πρωτιά...
Anyway τα 205/2 τα βρήκα εδώ...
http://www.stassen-hifi.com/en/catalogus/Luidsprekers/KEF/4
σε τιμή...σοκ...
Βέβαια δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το μαγαζί...Γενικά έχει τιμές που θα κλαίνε πολλοί...
Απλά πρέπει να κάνει κάποιος την ταρζανιά να ψωνίσει πρώτος...για να δούμε...Αν το ξέρει κανείς ή έχει ψωνίσει κάτι από το παραπάνω μαγαζί ας το πει...
:111: :111: :111:Take advantage of our one-night hotel accommodation offer!
We can book a hotel room for any customer who has travelled far and is spending € 2,500 or more. We will arrange hotel accommodation on your behalf, and cover most or all of the costs. Why not turn your visit to the Palazzo Listening Castle into a two-day visit, to allow yourself extra time before making a decision. In consultation with our advisers, we are happy to arrange a listening appointment and book hotel accommodation for you.
Είδατε ρε σεις τι μαγαζιά σας βρίσκει ο sudoku να ψωνίζετε???:111: :111: :111:
All our prices are a piece and 19% tax is included.
Κάτι μου λέει ότι κωλοτρίβεσαι να πας στο 7άρι ε Μάνο? :109:Είδατε ρε σεις τι μαγαζιά σας βρίσκει ο sudoku να ψωνίζετε???
Μπουουουουάααααα....με κατάλαβες....ναι...τα θέλω τα γ....να ...τα θέλω...Κάτι μου λέει ότι κωλοτρίβεσαι να πας στο 7άρι ε Μάνο? :109: ...
Ωχ!! λες ρε συ...και έκανα όρεξη...νά κανα και ταξιδάκι...νά παιρνα και το 207_ράκι....Πάντως οι τιμές των ηχείων που βλέπετε στο site αφορούν το κομμάτι και όχι ζευγάρι.
Μιχάλη που είσαι ρε συ...Aπιστευτο.
Μανο ποτε θα κανουμε καμια ακροαση το reference?