King Kong DVD

Reaction score
6

Πολύ σύντομα η Videosonic ( λέγετε πριν βγει ο Μάρτιος) ετοιμάζετε να βγάλει τον King Kong σε dvd .
Ήδη πολλά διαδικτυακα ελληνικά καταστήματα εχουν ξεκινήσει τις προπαραγγελιες .
Οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των δυο δίσκων , η της μιας καθώς από οτι φαίνεται θα κυκλοφορήσουν δυο version , είναι του στυλ της ραδιο αρβύλας (όπως και η ακριβή ημερομηνία)
Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν τιποτα για dts όπως επισης για το αν θα έχουμε καδρο 2.35.1 η 1.85.1.
Στο επιλεον υλικο :
The Post Production Diaries (παρασκήνιο, συνεντεύξεις, τα εφέ, μινιατούρες, ψηφιακή επεξεργασία κ.ά.)
2 ντοκιμαντέρ ("Η Νήσος του Κρανίου", "Η Νέα Υόρκη του 1933") διαφήμιση της Volkswagen κ.α.

Αυτό πάντως που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό είναι η τιμολογιακή πολιτική της Videosonic που ουτε λιγο ουτε πολύ θέλει να βγάλει τα κέρδη της χρονιάς με ένα τίτλο μονο.
Όχι πως δεν το συνηθίζει καθως για να βρεις φθηνό τίτλο από την συγκεκριμένη εταιρία διανομής θα πρέπει ο τιτλος να είναι παροπλισμένος για κανένα χρονο.
Κάνοντας λοιπον μια μικρη ερευνα αγορα για το King Kong ειδα με έκπληξη τα εξής
Τιμές του ύψους

46,30 από videosun
43,30 από videoland
32.00 από shop21
την ιδια στιγμη που στο play η τιμη για την ιδια Version ειναι 23.99
και στο dvdzone2 στα 22.99 και μάλιστα με dts

Είναι στα καλα της η Videosonic;
Επιτέλους…

Reaction score
1
Ανδρέα καλημέρα,
το πιθανότερο είναι να το βγάλει η videosonoc σε πανάκριβη τιμή για ενοικίαση απο τα videoclubs και σε καμμιά 20αριά μέρες να το ρίξει σε ανθρώπινα επίπεδα για αγορά.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
6
Μακαρι αν και δεν το πολυ πιστευω καθως στο παρελθον δεν εχει κανει το ιδιο .
Και εχω προσφατο παραδειγμα :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Χθές ήταν αντικείμενο συζήτησης αυτό το θέμα φίλε Ανδρέα σε μια παρέα σινεμάκιδων που βρέθηκα.
Και τόνισα πως το πρώτο πράγμα που θα κάνω στο video club της γειτονιάς μου θα είναι το "καπάρωμα" μιας κόπιας προς αγορά των 5 ευρό, μετά απο κανα 2 μήνες που θα τα βγάλει στο σφυρί!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Φυσικά Ανδρέα.
Και τώρα το μεγάλο νέο.
Αύριο το φέρνει το video club μας.
Δεν παρασύρθηκα - ενθουσιάστηκα ωστε να κάνω για αύριο κράτηση, αλλα ψύχραιμα τους είπα να μου το κρατήσουν για το Σάββατο!!! το Σάββατο λοιπόν θα ξαναδώ την μεγάλη αυτή ταινία.
Φυσικά συννενοήθηκα και για την αγορά. Θα πω και για τον Ανδρέα τώρα. Ομως, ειναι νωρίς ακόμη γι'αυτό. Θα περιμένουμε κανα δίμηνο.:)

V

VIDEOMIX

Guest
Χθές το μεσημέρι το είδα. Θα μπορούσα και να το νοικιάσω. Θα περιμένω όμως εως το Σαββατο.
Έχουν βάλει εξώφυλο τον Kong επάνω στον ουρανοξύστη. Μοιάζει δηλαδή με το εξώφυλλο του 76.
Απ'ότι είδα, ο ήχος ειναι DOLBY DIGITAL. Δεν υπάρχει DTS.
Δεν αναφέρεται η διάρκεια, ωστε να καταλάβω εαν έχουν κόψει απο την ταινία. Θα δούμε λοιπόν το Σαββατο. Η ενοικίαση ειναι μονού dvd, δίχως extra.
Έφεραν 10 κόπιες. Οπότε, ετοιμαστείτε για την αγορά 7-8 dvd σε 2 μήνες περίπου. Ξέρετε, στο θέμα με τα 5 ευρό. :wink:

Reaction score
7
Εγώ δεν έχω δει αν το έφερε αλλά θα το είχε πάρει το μάτι μου οπότε δεν νομίζω...Κλασσικά.Ηράκλειο από Ηράκλειο διαφέρει...

V

VIDEOMIX

Guest
Πρίν λίγο το νοίκιασα. Σε λίγες ώρες, ο βιντεοπροβολέας μου θα ανάψει. Ποπ Κόρν και καλή παρέα θα συμπληρώσουν το "πακέτο".
Καλή μας 3ωρη διασκέδαση. :)

Reaction score
5
Πρόταση: Αγοράστε τις original version στα Αγγλικά. Συνήθως έχουν και καλύτερη εικόνα και καλύτερο ήχο.

Αν δυσκολεύεστε λίγο στα Αγγλικά, μπορείτε να κάνετε μαθήματα. Με τόσα που θα γλυτώσετε από τα DVDs, μπορεί τελικά να κάνετε και οικονομία. Και σας μένει και η γνώση. ;)
:D

Έπειτα, πάτε στο http://www.dvdcompare.net/ και για το κάθε φιλμ βλέπετε την καλύτερη έκδοση DVD για όλες τις regions, οπότε αγοράζετε αυτό που έχει π.χ. την καλύτερη εικόνα ή ήχο ή περισσότερα extras. Για παράδειγμα για το ντοκυμαντέρ "Μεταναστευτικά πουλιά", η καλύτερη version είναι η Γαλλική γιατί έχει DTS! http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=4852

Για το King Kong, φαίνεται ότι καλύτερη είναι η αμερικανική (Region 1), γιατί έχει και extras. http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=8522

Reaction score
0
Η version που κυκλοφορεί, εκτός της έλλειψης των extra, κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή σε εικόνα και ήχο... Δεν είναι μια από τις περιπτώσεις που αξίζει η αγορά από εξωτερικό.

Περίμενα λίγο παραπάνω "δουλειά" για το subwoofer αλλά μάλλον πρέπει να περιμένουμε την special edition με DTS και καμμία ώρα παραπάνω υλικό, όπως μας έχει κακομάθει ο θείος Peter!

V

VIDEOMIX

Guest
Χθές είδα κάποια αποσπάσματά της και στην TFT. Η εικόνα πράγματι ειναι αντυπωσιακή. Θαρείς οτι βλέπεις HD.

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
Χθές είδα κάποια αποσπάσματά της και στην TFT. Η εικόνα πράγματι ειναι αντυπωσιακή. Θαρείς οτι βλέπεις HD.
Θα συμφωνήσω με τον Θάνο,σαν εικόνα ήταν σχεδόν τρισδιάστατη,σαν ήχος αρκετά καλό με το sub να παθαίνει υπερκόπωση απο την ασταμάτητη λειτουργία,τα εφέ παραπάνω απο κάθε προσδοκία,όμως το σενάριο,όχι αυτό που περίμενα.
Αυτοί οι δεινόσαυροι βρε παιδί μου πολύ must έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. :lol:

Reaction score
5
Τι γύρισε ο άνθρωπος ..... ΑΨΟΓΗ η ταινία για τα δικά μου δεδομένα...

Δεν με κούρασε .... και το sub μου δούλευε overtime !!!

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
VIDEOMIX said:
Θα συμφωνήσω με τον Θάνο,σαν εικόνα ήταν σχεδόν τρισδιάστατη,σαν ήχος αρκετά καλό με το sub να παθαίνει υπερκόπωση απο την ασταμάτητη λειτουργία,τα εφέ παραπάνω απο κάθε προσδοκία,όμως το σενάριο,όχι αυτό που περίμενα.
Αυτοί οι δεινόσαυροι βρε παιδί μου πολύ must έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. :lol:
Πάντως, το original story συμπεριλαμβάνει δεινόσαυρους. 8)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis