28 Απριλίου 2012 #1 K kostaspol Μηνύματα 475 Reaction score 60 Πωλείται ο προενισχυτής KingRex PRE-AMP στα 250 Ευρώ. Ευχαριστώ
29 Απριλίου 2012 #2 X xtsili Μηνύματα 21 Reaction score 0 Απάντηση: KingRex PRE-AMP πες μας ηλικία, καμιά photo, αν έχει εγγύηση, κατάσταση, αν μπορούμε να τον ακούσουμε (εγώ μένω Αθήνα) κλπ? Ευχαριστώ
Απάντηση: KingRex PRE-AMP πες μας ηλικία, καμιά photo, αν έχει εγγύηση, κατάσταση, αν μπορούμε να τον ακούσουμε (εγώ μένω Αθήνα) κλπ? Ευχαριστώ
29 Απριλίου 2012 #3 K kostaspol Μηνύματα 475 Reaction score 60 Απάντηση: KingRex PRE-AMP Καλημέρα. Είναι σε άριστη κατάσταση δίνετε λόγω αναβάθμισης.Δυστυχώς φώτο δεν υπάρχει (λόγω έλειψης μηχανής) Ακρόαση μπορεί να κανονιστεί. Επειδή ειναι ενός φίλου εαν θέλεις στείλε μου πμ με το τηλ. για να επικοινωνήσετε. Φιλικά Κώστας
Απάντηση: KingRex PRE-AMP Καλημέρα. Είναι σε άριστη κατάσταση δίνετε λόγω αναβάθμισης.Δυστυχώς φώτο δεν υπάρχει (λόγω έλειψης μηχανής) Ακρόαση μπορεί να κανονιστεί. Επειδή ειναι ενός φίλου εαν θέλεις στείλε μου πμ με το τηλ. για να επικοινωνήσετε. Φιλικά Κώστας
7 Μαϊου 2012 #4 K kostaspol Μηνύματα 475 Reaction score 60 Απάντηση: KingRex PRE-AMP Πουλήθηκε Ευχαριστώ.