Kingston USB FLASH DRIVE 256GB

Reaction score
0
256 GIGABYTES στην τσέπη σου!!!
Πρόκειται για το Kingston DataTraveler 310 USB Flash που η αξία του στα καταστήματα αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 800-900 euros.
Το είχα πάρει για το PS3 μου αλλα αργότερα έβαλα έναν SSD μέσα και τελικά μου είναι άχρηστο και κάθεται σε ένα συρτάρι μέσα στην συσκευασία του...
Δεν θέλω να το πουλήσω γιατί θα βγώ πολύ "μείον" και δεν μ'αρέσει αυτό αλλα θα το αντάλλαζα ευχαρίστως με μία 50άρα full HD TV, ή έναν πολύ καλό φακό για την CANON EOS μου ή ακόμα με ένα MACBOOK AIR 11άρι ή με έναν VERTEX 3 256 GB! Δεκτές και άλλες προτάσεις αρκεί να είναι λογικές... Ευχαριστώ και καλωσήρθα στο forum (τόσο καιρό μπαίνω και διαβάζω ένα register δεν είχα κάνει ο αλήτης...)

Reaction score
20
Απάντηση: Kingston USB FLASH DRIVE 256GB

Καλως ηρθες.
Αποδειξη αγορας υπαρχει;
Απο που ειναι αγορασμενο;

Reaction score
0

Απόδειξη δυστηχώς όχι! Το είχα κάνει ανταλλαγή ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ με ένα VAIO. Εγώ το έβγαλα απο τη συσκευασία. Απότι μου είχε πει ο φίλος, με το serial έχω 5 χρόνια εγγύηση απο την Kingston αν και ένα kingston είναι απο μόνο του εγγύηση... ;)

Reaction score
20

Μεσα εχει το προγραμμα data traveller;
Πιθανοτατα να ειναι μουφα το στικακι.
Εχουν κυκλοφορησει απομιμησεις και ο καθενας το πουλαει οσο θελει.
14 ευρω εκαναν στο ebay..

Reaction score
0

Ωχ! Δεν ήξερα οτι βγαίνουν μούφες... Πρόγραμμα δεν θυμάμαι αν είχε γιατι με το που το έβαλα το έκανα format. Πώς μπορώ να τσεκάρω αν είναι μούφα; Εμφανισιακά πάντως φαίνεται σωστό που κοιτάω εικόνες. Και το κουτί το ίδιο. Και η χωρητικότητα είναι σωστή! Σε osX μάλιστα δείχνει και 270GB!!!

Reaction score
20

Για αυτο ειναι ψευτικο..
Εφοσον ειναι 256gb πως ειναι δυνατον να εχει 270gb ελευθερα;
Κανονικα καπου στα 240 θα επρεπε να ειχες ελευθερα.
Για να καταλαβεις οτι ειναι αυθεντικο:
α) πρεπει να εχει το data traveller μεσα.
β) Αν δεν κανω λαθος το κουτι σου θα λεει οτι ειναι μεχρι windows vista και οχι για 7. Παρολα αυτα θα δουλευει κανονικα στα 7. Αυτο ειναι μουφα!

Μαλλον σε κοροιδεψαν...
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.141

Δηλαδή δεν δουλεύει καθόλου, ή είναι 2-3 gb;

Reaction score
20

Δουλευει κανονικα, αλλα ειναι εικονικα τα gb που αναγραφονται μεσα (δεν ξερω ποσα ακριβως μπορει να δεχθει συνολικα).
Για αυτο εχουν γεμισει οι αγγελιες τετοια στικακια!
Τα αγοραζουν με 14-15 ευρω απο ebay και προσπαθουν να βρουν το.. θυμα να του το δωσουν.
Σε πολυ μεγαλυτερη τιμη φυσικα..

Reaction score
1.460

Ενα λεπτό!αν του κάνεις format σε υπολογιστή δε θα σου δείξει μετά,τα πραγματικά gb?

Reaction score
0

Τώρα τελευταία γέμισαν οι αγγελίες με τέτοια στικάκια.
Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και "μούφες".

Reaction score
20

Τώρα τελευταία γέμισαν οι αγγελίες με τέτοια στικάκια.
Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και "μούφες".
Βασικα το 99% απο αυτα μουφες ειναι.

Reaction score
0

Νομίζω πως τελικά χάρισα ένα VAIO σε έναν τυχαίο απο αγγελία... :(
Όχι ρε γαμώτο... Και πάνε και 2 μήνες... Πώς την πάτησα έτσι;;;
Δεν φανταζόμουν καν οτι παίζουν εικονικά φλασάκια...
Κλείστε την αγγελία, μάλλον στον κ*** μου θα το βάλω τελικά...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Τα χρήματα που έχασες είναι πολλά, κυνήγησε το θέμα όσο μπορείς, κάνε καταγγελία στο μέσο που είχε δημοσιευτεί η αγγελία και απαίτησε την συνδρομή τους.
Υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου μπορείς να απευθυνθείς.

Reaction score
20

Πριν κανεναν μηνα, ειχαν προσπαθησει να πιασουν και εμενα κοροιδο απο το aggeliopolis.
Ειχα ενα λαπτοπ dell αγγελια, και ειχα προταση για ανταλλαγη με ενα τετοιο στικακι.
Βεβαια εριξα ενα ωραιο βρισιμο (επειδη γνωριζα οτι ειναι απατη).
Αλλα αλλοι που δεν το ξερουν, σιγουρα θα επεσαν θυματα.
Οπως, δυστυχως, στην περιπτωση σου.

Reaction score
0

Παντως ρε παιδια και γνησιο να ητανε, υπαρχει ατομο σε ολη τη γη που θα ανταλλαζε αυτο το στικακι με μια 50αρα τηλεοραση full hd tv?????

Reaction score
20

Παντως ρε παιδια και γνησιο να ητανε, υπαρχει ατομο σε ολη τη γη που θα ανταλλαζε αυτο το στικακι με μια 50αρα τηλεοραση full hd tv?????
Εδω το παιδι το ανταλλαξε με λαπτοπ..

Reaction score
0

Απο το site που έκανα τη συναλλαγή μου λένε "Μετά απο τόσο καιρό, τώρα το θυμήθηκες? Και τώρα τι θες να κάνουμε? Ας πρόσεχες..." Ο τύπος είναι "high rated member"... Απο τη Δ.Η.Ε. δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση... Μάλλον την έφαγα για τα καλά... Ακόμα δεν το πιστεύω πως την πάτησα έτσι... Πάντως, κουβέντα να γίνεται τώρα, έχω κάνει και πιο τρελλές ανταλλαγές στο παρελθόν. Είχα δώσει iPhone για scooter, laptop και κάμερα για ρολόι OMEGA (αυτό ηταν γνήσιο, πήγαμε πρώτα σε χρυσοχοείο να το τσεκάρω πριν το πάρω), ηχεία GENELEC monitor για TV 37άρα, αυτό είναι η χαρά της ανταλλαγής!

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω παντως το θεωρω εντελως βλακια αυτο το στικακι και γνησιο να ειναι γιατι με 50 ευρω αγοραζεις εξωτερικο 2.5 δισκο που ειναι πολυ ποιο γρηγορος απο αυτα τα στικακια.

Εχει φιλος το 128gb γνησιο και εκανε πανω απο 2 ωρες να περασει ενα mkv 20 gb μεσα.

Ελπιζω να πηρες αυτοματο η κουρδιστο Ωμεγα γιατι ρολοϊ με μπαταρια = παιχνιδι για τον γιο μου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas