Kingston USB FLASH DRIVE 256GB

Reaction score
0
Απάντηση: Kingston USB FLASH DRIVE 256GB

Ισχύει πως σε ταχύτητες υστερεί... Το μέγεθος πληρώνεις σ'αυτά. Τώρα αν αξίζει είναι θέμα του τι δουλειά κάνεις με αυτό και πόσσο σου διεφκολύνει τη ζωή... Το Ωμέγα ήταν όντως με μπαταρία αλλα για το 17χρονο ανηψάκι μου ήταν το τέλειο δώρο... :p

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Απο το site που έκανα τη συναλλαγή μου λένε "Μετά απο τόσο καιρό, τώρα το θυμήθηκες? Και τώρα τι θες να κάνουμε? Ας πρόσεχες..." Ο τύπος είναι "high rated member"... Απο τη Δ.Η.Ε. δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση... Μάλλον την έφαγα για τα καλά... Ακόμα δεν το πιστεύω πως την πάτησα έτσι...
Μην το αφήσεις να περάσει έτσι, η απάντηση του site είναι απαράδεκτη:141:

Reaction score
0

Εγω παντως το θεωρω εντελως βλακια αυτο το στικακι και γνησιο να ειναι γιατι με 50 ευρω αγοραζεις εξωτερικο 2.5 δισκο που ειναι πολυ ποιο γρηγορος απο αυτα τα στικακια.

Εχει φιλος το 128gb γνησιο και εκανε πανω απο 2 ωρες να περασει ενα mkv 20 gb μεσα.

Ελπιζω να πηρες αυτοματο η κουρδιστο Ωμεγα γιατι ρολοϊ με μπαταρια = παιχνιδι για τον γιο μου.
Εδώ θα έλεγα ότι δεν έχεις δίκιο. Η Ανταλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακιές. Έχει να κάνει κάνει με τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος για ποιό σκοπό το θέλει και την αγοραστηκή δύναμη που έχει.
Το στικάκι το κρεμάς στα κλειδιά σου ενώ το 2.5" δίσκο όχι. Ο 2.5" έχει μηχανικά μέρη με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ το στικάκι όχι.

Εξάλου πρέπει να μάθουμε να κάνουμε ανταλλαγές, γιατί σε λίγο καιρό δεν βλέπω να μπορεί να αγοράσει η πλειοψηφία τίποτα πλέων !!!
Μήν παραξενευτείς αν θα ανταλλάσεις λάπτον όχι πλεόν με στικάκι αλλά με μακαρόνια !!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.141

Μην το αφήσεις να περάσει έτσι, η απάντηση του site είναι απαράδεκτη:141:
+1

Α ρε Μιχάλη!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.141

Ευθύνη μπορεί να μην έχει, αλλά μπορούσε να κάνει κάτι να βοηθήσει.

Εδώ ο δικός μας συντονιστής έκανε πάνω από 1000 km για να βοηθήσει κάποιο μέλος που απατήθηκε.

Reaction score
7

Ευθύνη μπορεί να μην έχει, αλλά μπορούσε να κάνει κάτι να βοηθήσει.

Εδώ ο δικός μας συντονιστής έκανε πάνω από 1000 km για να βοηθήσει κάποιο μέλος που απατήθηκε.
Σύμφωνοι, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πιέσει κάποιος το site, αυτό θέλω να πω.
Περιπτώσεις σαν το Μιχάλη υπάρχουν περίπου μία στο εκατομμύριο...

Reaction score
0

Φίλοι δεν πρέπει να το αφήσει έτσι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά παρά μόνο αρνητικοτατη αξιολογηση στον χρήστη για να προσεχουν οι άλλοι . Βέβαια οι κομπιναδόροι αλλάζουν συνέχεια προφιλ. Σε μία αντίστοιχη περιπτωση μου με μουφα προιον και μετά απο αρνητικοτατη αξιολογηση στο καταστημα σε σοβαρο μεγαλο site δημοπρασιων, με κυνηγαγανε και με παρακαλαγανε να μου επιστρεψουν τα χρηματα χωρις καν να θελουνε το προιον τους πισω αρκει να αναιρουσα την αξιολογηση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172

Αν υπήρχε ένα στικάκι με χωρητικότητα 1 ΤΒ και να κάνει 20 ευρώ θα το έπαιρνα.
Είμαι πολύ απαιτητικός ή απλά να περιμένω λίγο ακόμη;
Κάποτε έδωσα 100 € για κάρτα μνήμης 64 ΜΒ
Όχι GΒ προσέξτε. 64 ΜΒ

Τώρα αυτό το στικάκι ήταν απλά μια μούφα και ο φίλος την πάτησε δυστυχώς.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas