KISS FM DAB MAROUSI

Μηνύματα
50
Reaction score
0
O KISS FM ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 12D. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ SONY ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!!!!
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Ώπα; Νάταααααα...άντε με το καλό και σε όλη την Ελλάδα;
Με αυτούς που παλιά ανέβαιναν στον Υμηττό και κατέβαζαν τις κεραίες του DAB τι έγινε; Ή οι φήμες που άκουσα ήταν λάθος;
 



Μηνύματα
218
Reaction score
0
Από radiofono.gr

Κι ενώ η ψηφιακή τηλεόραση κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα, ξεκίνησαν στην Αττική οι δοκιμαστικές εκπομπές για το επίγειο ψηφιακό ραδιόφωνο με την τεχνολογία DAB. Ετοιμοπόλεμος φαίνεται o Kiss FM, που διαθέτει ήδη τη σχετική τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό.


Τα πρώτα βήματα γίνονται μετά από επίσημη συμφωνία του T.E.I. Πειραιά με τον Kiss FM, στα πλαίσια της προώθησης του προγράμματος e-learning. Το Τ.Ε.Ι. Πειραιά συγκεκριμένα στοχεύει στη χρήση της τεχνολογίας DAB (Digital Audio Broadcasting) στην εξ' αποστάσεως εκμάθηση, με χρήση των πολυμεσικών δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας (μετάδοση εικόνας και κειμένου).

Στα πλαίσια της νέας αυτής προσπάθειας, που αποτελεί μια δημιουργική σύμπραξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τον εκπαιδευτικό τομέα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες πιλοτικές εκπομπές μέσα στο λεκανοπέδιο Αττικής. Το ψηφιακό σήμα φτάνει στους DAB δέκτες που κινούνται στις περιοχές Αμαρουσίου - Πεύκης αλλά και γύρω από το Τ.Ε.Ι. Πειραιά στο Αιγάλεω. Φυσικά, μέσα στις προθέσεις των οργανωτών είναι η εκπομπή κανονικού προγράμματος με επέκταση της εμβέλειας σε ολόκληρη την Αττική, κάτι που απ' ό,τι φαίνεται είναι απλώς ζήτημα χρόνου.
Εν τω μεταξύ εγώ μένω Μαρούσι και σπουδάζω και στα Τει Πειραιά... Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερες πληροφορίες την παρασκευή που θα κατέβω...

webmania said:
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ SONY ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!!!!
Που ακριβώς;
 

Μηνύματα
1.346
Reaction score
2
καλημερα
παιδια η σονη ειναι στη κηφισιας στο μαρουσι πριν την στροφη στα σινεμα οπως πας κηφισια...εγω μενω πολυ κοντα, εχω το καινουργιο το νταμπ το σονη και δεν πιανω τιποτα....
κανα νεο/?????
φιλικα,
μιχαλης
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.682
Μηνύματα
2.869.851
Members
37.944
Νεότερο μέλος
beetlejeans
Top