KITARO

V

VIDEOMIX

Guest
Έχει κανείς κάποια συναυλία του η clips απο κάποιο άλμπουμ; Εχω φάει τον κόσμο στα γνωστά μαγαζιά αλλα δεν έχουν τίποτα. :(

V

VIDEOMIX

Guest
Πάλι στο e-bay; Εδώ δεν φέρνουν τίποτα τελικά; :x
Δεν έχει κανείς απο εμάς εδώ;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Παντως στο alt.binaries.dvd.music δεν εχει τιποτα σε KITARO

Reaction score
1
VIDEOMIX said:
Έχει κανείς κάποια συναυλία του η clips απο κάποιο άλμπουμ; Εχω φάει τον κόσμο στα γνωστά μαγαζιά αλλα δεν έχουν τίποτα. :(
exw kapoia spasta kommatia ean ta thes na psaksw na ta vrw...

V

VIDEOMIX

Guest
Χμμμμ, στο discobole, ε; Που αλλού; Παραμένει ο άρχοντας της εισαγωγής ο τύπος. Ναύτιλους, θένκς, δεν θέλω απο δορυφόρους κλπ. Να αγοράσω ενα ποιοτικό dvd ψάχνω. :?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλά, τώρα είδα καλύτερα, μεγάλη πηγή αυτός ο δισκοβόλος.. Και δεν τον ήξερα :oops:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Λέτε για το γνωστό discobole, στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου στη Γλυφάδα?

Παλιά ήμουν συχνός θαμώνας τους... :)

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτό ειναι το δεύτερο μαγαζί. Το κεντρικό και παλαιό είναι κι ήταν στην Ιποκράτους. Ο ίδιος τα έχει και τα 2. 8)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ναι, θυμάμαι και αυτό στο κέντρο, παρόλο που δεν έχω ψωνίσει από εκεί ποτέ.

Στη Γλυφάδα είχαν βαρεθεί να με βλέπουν, οι υπάλληλοι πάντως ήταν πάντα εξυπηρετικοί και ενημερωμένοι (τουλάχιστον μέχρι πριν από 7-8 χρόνια που αραίωσα τη συχνότητα επισκέψεων προς τα εκεί για διάφορους λόγους).

V

VIDEOMIX

Guest
Τα εχει και τα 2 ενας Ανδρέας, λεπτός, γκριζομάλλης. Θυμάμαι οτι ήταν πολύ φιλικός, του ζήταγες κάτι και το έφερνε σε λίγες μέρρες απο το εξωτερικό (εαν δεν το είχε φυσικά)  αλλα και κάπνιζε πάρα πολύ.

Reaction score
49
VIDEOMIX said:
Τα εχει και τα 2 ενας Ανδρέας, λεπτός, γκριζομάλλης. Θυμάμαι οτι ήταν πολύ φιλικός, του ζήταγες κάτι και το έφερνε σε λίγες μέρρες απο το εξωτερικό (εαν δεν το είχε φυσικά)  αλλα και κάπνιζε πάρα πολύ.
O σΚαφάτος ήταν????
Μπαα.....Θα έλεγες και....γέρος!!! :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis