Klipsch Greek club

Reaction score
325
Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.
Θα σου μεινουν και ρεστα.
Εαν δεν σου αρεσει μου τον πουλας :p
Το θεμα δεν ειναι να τα τιναξει Νικο μου.Ξερεις τι θελω.Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια και των δυνατοτητων μου.Ας μην μπουμε λοιπον παλι σ αυτην την "δινη" με τους επαγγελματικους.Πριν καιρο, σε παρομοιο νημα, τα ειχαμε ξαναπει.Τοτε μιλουσαμε καθαρα για τελικο-προσθηκη στον Yami.Το ξεπερασα, αφου με κουρασε αφανταστα.Παω παρακατω.

Reaction score
782
αμα του πω και για εγγυηση ενω τα εχω παρει απο εξω θα φαω κλωτσια..
Πιθανον ασχετα εαν αγορασες απο Ευρωπη μπορει και να μην σε καλύψει.
Τις προαλλες που ημουν Λαιο καποιος ειχε θεμα με ηχειο και απο οτι ακουσα ειχε αγοράσει ηχεια απο Γαλλια.
Νομιζω του ειχαν πει να μιλήσει με το Γαλλικό καταστημα η κατι τετοιο
[DOUBLEPOST=1518472931][/DOUBLEPOST]
Το θεμα δεν ειναι να τα τιναξει Νικο μου.Ξερεις τι θελω.Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια και των δυνατοτητων μου.Ας μην μπουμε λοιπον παλι σ αυτην την "δινη" με τους επαγγελματικους.Πριν καιρο, σε παρομοιο νημα, τα ειχαμε ξαναπει.Τοτε μιλουσαμε καθαρα για τελικο-προσθηκη στον Yami.Το ξεπερασα, αφου με κουρασε αφανταστα.Παω παρακατω.
Εγω πιστευω θα στα παίξει μια χαρα και οπως θες.
Μην φοβάσαι την class d.
Ο crown ναι ειναι pa ενισχυτής αλλα οσα review διαβασα δεν ειδα κατι το αρνητικο σε ακρόαση μουσικης.
Καποια στιγμη εαν βρουμε χρονο έρχομαι με peachtree να τον ακούσεις
[DOUBLEPOST=1518473017][/DOUBLEPOST]
Του rf7 το κάγκελο γίνεται εκει.
Κανα τσαμπα μας δινουν ?
:p

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Πιθανον ασχετα εαν αγορασες απο Ευρωπη μπορει και να μην σε καλύψει.
Τις προαλλες που ημουν Λαιο καποιος ειχε θεμα με ηχειο και απο οτι ακουσα ειχε αγοράσει ηχεια απο Γαλλια.
Νομιζω του ειχαν πει να μιλήσει με το Γαλλικό καταστημα η κατι τετοιο
[DOUBLEPOST=1518472931][/DOUBLEPOST]

Εγω πιστευω θα στα παίξει μια χαρα και οπως θες.
Μην φοβάσαι την class d.
Ο crown ναι ειναι pa ενισχυτής αλλα οσα review διαβασα δεν ειδα κατι το αρνητικο σε ακρόαση μουσικης.
Καποια στιγμη εαν βρουμε χρονο έρχομαι με peachtree να τον ακούσεις
[DOUBLEPOST=1518473017][/DOUBLEPOST]
Του rf7 το κάγκελο γίνεται εκει.
Κανα τσαμπα μας δινουν ?
:p

ο λαιος (και οχι μονο) κρατα s # και αν δεν το εχει πουλησει αυτος , δεν δινει ανταλλακτικα.....
πλεον οποιος αγοραζει παραεισαγωγης αναλαμβανει και το να βρει μονος του ανταλλακτικα (απο εξω)
για καθε κλιπς......

Reaction score
11.652
ο λαιος (και οχι μονο) κρατα s # και αν δεν το εχει πουλησει αυτος , δεν δινει ανταλλακτικα.....
πλεον οποιος αγοραζει παραεισαγωγης αναλαμβανει και το να βρει μονος του ανταλλακτικα (απο εξω)
για καθε κλιπς......
Είναι βέβαιο αυτό ?
Ίσως βασίζεται στο ότι είναι προϊόντα από Αμερική και -λέω ίσως- να μην υπάρχει κάποια διακρατική συμφωνία όπως με την Ε.Ε.
Αν ισχύει όμως το ίδιο και φτάσουν τα παράπονα στη μαμά εταιρία, μπορεί να χάσει και την αντιπροσώπευση, διότι πλέον όλες οι σοβαρές εταιρίες της Ευρώπης και ειδικά της Αμερικής δίνουν πολύ μεγάλη σημασία και βαρύτητα στην εξυπηρέτηση και τη θετική γνώμη του καταναλωτή και είναι ιδιαίτερα αυστηρές για να έχουν θετικό feedback, καλού brand name, iso, γιατί με το Ίντερνετ σήμερα μια κακή κριτική διαβάζεται από όλο τον πλανήτη και ΜΕΤΡΑΕΙ, άσχετα αν είσαι κάτοικος Λονδίνου ή Θεσσαλονίκης !!
Για ταρακουνησε τον λίγο με ένα μεηλ στο τμήμα μάρκετιγκ της μητρικής εταιρίας, ότι δεν έτυχες «σωστής» αντιμετώπισης, .......... μέχρι από την Αμερική θα στο στείλουν - αχρεοστήτως- για να μην έχεις μεγάλο τελωνείο !! (Είχα παρόμοια περίπτωση από Ισραήλ )
Και ..... ενημέρωσε μας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ba.......κανε οτι νομιζεις.....η αμυνα των ελληνων αντιπροσωπων
(ΟΧΙ μονο του λαιου)
ειναι πλεον να προστευτουν τον ευατο τους ....
στειλε μειλ......κανε οτι νομιζεις ......και αν αλλαξουν <συμπεριφορα> ...το βλεπουμε..........

Reaction score
43
μιλησα τηλεφωνικα με τον λαιο,εξυπηρετικοτατατος δεν μπορω να πω αλλα μου διευκρινησε οτι αν ειναι αγορασμενο απο εξω δεν μας καλυπτει ουτε η εγγυηση αλλα ουτε μπορει να δωσει γνησια ανταλακτικα ο λογος οτι γινονται πολλες φοροδιαφυγες απο εξω και αυτο το βλεπει μεσω serial number απο που αγοραστηκε και ετσι δεν δινει ουτε βιδα προς πωληση η klipsch εαν δεν ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπεια!
οποτε με λιγα λογια την κατσαμε την βαρκα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Το ζήτημα της εγγύησης έχει συζητηθεί ad nauseam στο AVsite.

Αν ο αντιπρόσωπος δεν έχει συμφωνήσει με την εταιρεία θέματα πανευρωπαϊκής κάλυψης, δεν έχει ευθύνη. Μόνο service επι πληρωμή, εντός ή εκτός εγγυήσεως.
Αν έχει συμφωνία εγγύησης μόνο για την Ελλάδα, η κάλυψη προϊόντος αγορασμένου απο άλλη χώρα δεν θα αποζημιωθεί απο την Klipsch.
Θα τα πληρώσει απ' την τσέπη του χωρίς να έχει κερδίσει απ' αυτά.

Δεν είναι παράλογο ούτε υπερβολικό πιστεύω. Η Klipsch δεν είναι εταιρεία τηλεοράσεων ή αυτοκινήτων με τεράστιο τζίρο και παγκόσμιες εγγυήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, υπεύθυνο για θέματα εγγύησης είναι το κατάστημα απο το οποίο πουλήθηκε το προϊόν. Άλλο αν συνήθως κάνουν τους χαζούς...

Reaction score
43
το θεμα ειναι οτι και να τον πληρωσω δεν δινει η klipsch ανταλακτικα για να μου το επισκευασει παρα μονο αν αγορασω ολοκληρο τoν ενισχυτη

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
το θεμα ειναι οτι και να τον πληρωσω δεν δινει η klipsch ανταλακτικα για να μου το επισκευασει παρα μονο αν αγορασω ολοκληρο την ενισχυτη
Δεν θεωρούνται serviceable τα plate amps. Επικοινώνησες με το κατάστημα αγοράς;

Αν δε βγει άκρη, πήγαινέ τον αλλού. East Electronics, Τροβά, Δελφίνη.

Reaction score
43
Δεν θεωρούνται serviceable τα plate amps. Επικοινώνησες με το κατάστημα αγοράς;

Αν δε βγει άκρη, πήγαινέ τον αλλού. East Electronics, Τροβά, Δελφίνη.
δεν προκειται να βγαλω ακρη και τα μεταφορικα για να το στειλω θα ειναι στον θεο οποτε θα το παω στον καραβιδα να δουμε αν μπορει να κανει κατι

Reaction score
1.379
μιλησα τηλεφωνικα με τον λαιο,εξυπηρετικοτατατος δεν μπορω να πω αλλα μου διευκρινησε οτι αν ειναι αγορασμενο απο εξω δεν μας καλυπτει ουτε η εγγυηση αλλα ουτε μπορει να δωσει γνησια ανταλακτικα ο λογος οτι γινονται πολλες φοροδιαφυγες απο εξω και αυτο το βλεπει μεσω serial number απο που αγοραστηκε και ετσι δεν δινει ουτε βιδα προς πωληση η klipsch εαν δεν ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπεια!
οποτε με λιγα λογια την κατσαμε την βαρκα..
Τη συγκεκριμένη πρακτική την ακολουθούν πολλοί και είναι λογικό από τη στιγμή που είναι επιχειρηματίες και το κέρδος είναι η προτεραιότητα τους. Κάποιοι προσφέρουν service επί πληρωμής αλλά με τη δυσφορία που είχα συναντήσει σε έναν (όχι audio αντιπρόσωπο) δε θα θα εμπιστευόμουν μηχάνημα σε άνθρωπο που θεωρεί ότι μου κάνει χάρη ενώ μου είχε ξεκαθαρίσει ότι θα με χρέωνε.

Επικοινώνησε με την Klipsch, μάθε το part number για τα ανταλλακτικά που θες, αγόρασε τα από όπου βρεις φθηνότερα και βρες έναν τεχνικό να σου κάνει τη δουλειά.

Reaction score
43
αμα ηξερα τι φταιει θα το ειχα κανει ηδη αλλα πρεπει πρωτα να δει τον ενισχυτη τεχνικος και να δουμε τι θεμα εχει

Reaction score
1.379
αμα ηξερα τι φταιει θα το ειχα κανει ηδη αλλα πρεπει πρωτα να δει τον ενισχυτη τεχνικος και να δουμε τι θεμα εχει
Mπορείς να ανοίξεις θέμα, να παρουσιάσεις τα συμπτώματα του ενισχυτή και φωτογραφίες απ΄το εσωτερικό του. Δεν υπάρχει εξοικείωση με ενισχυτές Klipsch οπότε η κουβέντα που κάνουμε είναι αόριστη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
............τροβας........εγγυηση.........θα τον κανει πιο καλο και απο πριν.......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Mπορείς να ανοίξεις θέμα, να παρουσιάσεις τα συμπτώματα του ενισχυτή και φωτογραφίες απ΄το εσωτερικό του. Δεν υπάρχει εξοικείωση με ενισχυτές Klipsch οπότε η κουβέντα που κάνουμε είναι αόριστη.
Απ' ό,τι έψαξα στα γρήγορα, συχνά ευθύνεται το μέτριο τροφοδοτικό.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505