Timaras
- Reaction score
- 2.153
και αφού ρωτήσεις για την εγγύηση ενημέρωσε και μας να ξέρουμε!Τηλ και ραντεβου στον Λαιο-klipsch ,Ελληνικη αντιπροσωπία
και αφού ρωτήσεις για την εγγύηση ενημέρωσε και μας να ξέρουμε!Τηλ και ραντεβου στον Λαιο-klipsch ,Ελληνικη αντιπροσωπία
αμα του πω και για εγγυηση ενω τα εχω παρει απο εξω θα φαω κλωτσια..και αφού ρωτήσεις για την εγγύηση ενημέρωσε και μας να ξέρουμε!
Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.
Θα σου μεινουν και ρεστα.
Εαν δεν σου αρεσει μου τον πουλας![]()
Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.
Το θεμα δεν ειναι να τα τιναξει Νικο μου.Ξερεις τι θελω.Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια και των δυνατοτητων μου.Ας μην μπουμε λοιπον παλι σ αυτην την "δινη" με τους επαγγελματικους.Πριν καιρο, σε παρομοιο νημα, τα ειχαμε ξαναπει.Τοτε μιλουσαμε καθαρα για τελικο-προσθηκη στον Yami.Το ξεπερασα, αφου με κουρασε αφανταστα.Παω παρακατω.Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.
Πιθανον ασχετα εαν αγορασες απο Ευρωπη μπορει και να μην σε καλύψει.αμα του πω και για εγγυηση ενω τα εχω παρει απο εξω θα φαω κλωτσια..
Εγω πιστευω θα στα παίξει μια χαρα και οπως θες.Το θεμα δεν ειναι να τα τιναξει Νικο μου.Ξερεις τι θελω.Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια και των δυνατοτητων μου.Ας μην μπουμε λοιπον παλι σ αυτην την "δινη" με τους επαγγελματικους.Πριν καιρο, σε παρομοιο νημα, τα ειχαμε ξαναπει.Τοτε μιλουσαμε καθαρα για τελικο-προσθηκη στον Yami.Το ξεπερασα, αφου με κουρασε αφανταστα.Παω παρακατω.
Του rf7 το κάγκελο γίνεται εκει.
Πιθανον ασχετα εαν αγορασες απο Ευρωπη μπορει και να μην σε καλύψει.
Τις προαλλες που ημουν Λαιο καποιος ειχε θεμα με ηχειο και απο οτι ακουσα ειχε αγοράσει ηχεια απο Γαλλια.
Νομιζω του ειχαν πει να μιλήσει με το Γαλλικό καταστημα η κατι τετοιο
[DOUBLEPOST=1518472931][/DOUBLEPOST]
Εγω πιστευω θα στα παίξει μια χαρα και οπως θες.
Μην φοβάσαι την class d.
Ο crown ναι ειναι pa ενισχυτής αλλα οσα review διαβασα δεν ειδα κατι το αρνητικο σε ακρόαση μουσικης.
Καποια στιγμη εαν βρουμε χρονο έρχομαι με peachtree να τον ακούσεις
[DOUBLEPOST=1518473017][/DOUBLEPOST]
Του rf7 το κάγκελο γίνεται εκει.
Κανα τσαμπα μας δινουν ?
![]()
Είναι βέβαιο αυτό ?ο λαιος (και οχι μονο) κρατα s # και αν δεν το εχει πουλησει αυτος , δεν δινει ανταλλακτικα.....
πλεον οποιος αγοραζει παραεισαγωγης αναλαμβανει και το να βρει μονος του ανταλλακτικα (απο εξω)
για καθε κλιπς......
Δεν θεωρούνται serviceable τα plate amps. Επικοινώνησες με το κατάστημα αγοράς;το θεμα ειναι οτι και να τον πληρωσω δεν δινει η klipsch ανταλακτικα για να μου το επισκευασει παρα μονο αν αγορασω ολοκληρο την ενισχυτη
δεν προκειται να βγαλω ακρη και τα μεταφορικα για να το στειλω θα ειναι στον θεο οποτε θα το παω στον καραβιδα να δουμε αν μπορει να κανει κατιΔεν θεωρούνται serviceable τα plate amps. Επικοινώνησες με το κατάστημα αγοράς;
Αν δε βγει άκρη, πήγαινέ τον αλλού. East Electronics, Τροβά, Δελφίνη.
Τη συγκεκριμένη πρακτική την ακολουθούν πολλοί και είναι λογικό από τη στιγμή που είναι επιχειρηματίες και το κέρδος είναι η προτεραιότητα τους. Κάποιοι προσφέρουν service επί πληρωμής αλλά με τη δυσφορία που είχα συναντήσει σε έναν (όχι audio αντιπρόσωπο) δε θα θα εμπιστευόμουν μηχάνημα σε άνθρωπο που θεωρεί ότι μου κάνει χάρη ενώ μου είχε ξεκαθαρίσει ότι θα με χρέωνε.μιλησα τηλεφωνικα με τον λαιο,εξυπηρετικοτατατος δεν μπορω να πω αλλα μου διευκρινησε οτι αν ειναι αγορασμενο απο εξω δεν μας καλυπτει ουτε η εγγυηση αλλα ουτε μπορει να δωσει γνησια ανταλακτικα ο λογος οτι γινονται πολλες φοροδιαφυγες απο εξω και αυτο το βλεπει μεσω serial number απο που αγοραστηκε και ετσι δεν δινει ουτε βιδα προς πωληση η klipsch εαν δεν ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπεια!
οποτε με λιγα λογια την κατσαμε την βαρκα..
Mπορείς να ανοίξεις θέμα, να παρουσιάσεις τα συμπτώματα του ενισχυτή και φωτογραφίες απ΄το εσωτερικό του. Δεν υπάρχει εξοικείωση με ενισχυτές Klipsch οπότε η κουβέντα που κάνουμε είναι αόριστη.αμα ηξερα τι φταιει θα το ειχα κανει ηδη αλλα πρεπει πρωτα να δει τον ενισχυτη τεχνικος και να δουμε τι θεμα εχει
Απ' ό,τι έψαξα στα γρήγορα, συχνά ευθύνεται το μέτριο τροφοδοτικό.Mπορείς να ανοίξεις θέμα, να παρουσιάσεις τα συμπτώματα του ενισχυτή και φωτογραφίες απ΄το εσωτερικό του. Δεν υπάρχει εξοικείωση με ενισχυτές Klipsch οπότε η κουβέντα που κάνουμε είναι αόριστη.