Klipsch Greek club

A

amoustakas

Guest
Ο argi στα RF-3 μου έκανε μαγική δουλειά. Μιλάμε για άλλο ηχείο. Θα μου πεις, αν κάνανε να παίζουν τα RF-3 των 1.300 ΕΥΡΩ (τότε) παραπλήσια με τα RF-7 (τριπλάσιας τιμής τότε) πως θα πουλούσαν τα δεύτερα!

Επίσης: Καλορίζικα τα ηχεία και τα κρος!

Argi όταν βαρεθώ τα Heresy (αν και δε το βλέπω σύντομα), θα σου στείλω τα cross για χειρουργείο...

Epavlis τι νέα από το μέτωπο Corwall;

Reaction score
454
δεν μπουμαρουν τα rf σε περιπου τοσο χωρο , θα μπουμαρουν τα μικρα αδερφακια τους ?
Γι αυτό το είπα κι εγώ , να σε ακούσει γιατί γνωρίζεις πολύ παραπάνω και εμένα προσωπικά μου είναι πολύ σεβαστή ή άποψή σου.
Εγώ είμαι ερασιτέχνης .... απλά μεταφέρω οτι βλέπω αλλά αυτό είναι προσωπικό δεν είναι τεκμηριωμένο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και εγω χομπιστας ειμαι
απλα ευκολα κλεινεις bass reflex
αν δεν θες να επεμβεις στο χωρο (ή δεν μπορεις)

Reaction score
228
δεν μπουμαρουν τα rf σε περιπου τοσο χωρο , θα μπουμαρουν τα μικρα αδερφακια τους ?
Argi, εννοείς τα RF-7, έτσι δεν ειναι?
Καταλαβαινω λοιπόν ότι μάλλον δε θα εχω πρόβλημα, ευχαριστώ.

Reaction score
62
Επειδη δεν βλεπω κατι αντιστοιχο club σε jbl εχω τα ls 80 υπαρχει καποιο περιθωριο βελτιωσης argi???

Reaction score
62
Eλπιζω να μην θεωρηθει ιεροσυλια που ανεβασα εδω κατοχος αλλης μαρκας....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αν δω το κρος , θα σου πω,αλλα μαλλον ναι εδω τα 9800 φορανε υλικα του κιλου (τα μικρα τι πρεπει να εχουν) ?
Τα jb`s ειναι ιδια φαση με τα klipsch ,τα κλασικα .....

Reaction score
62
Πηρα αφορμη την επεμβαση που εκανες στα Klipsch,τα δικα μου τα εχω σε εναν χωρο 30 τετραγωνικα κ αποσταση γυρω στους 50 ποντους απο πλαινους κ πισω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
η επεμβαση εχει να κανει με την ποιοτητα του ηχου
ο χωρος ειναι κατι το διαφορετικο

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.456
Σχετικά με το μπάσο και τον χώρο, έχω και εγώ αναφέρει αρκετά! Όπως βλέπεις ΒΑΣΙΛΗ (σε σένα αναφέρομαι για να φύγουν οι απορίες), εγώ έχω περισσότερο πρόβλημα από εσένα ως προς τον χώρο.

http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-δικό-μου-Οικονομικό-Σύστημα.140516/

Τα rf 62 II μου ευρίσκονται σε ένα χώρο 3 χ 4 και με όλο αυτό το επιπλαμάνι που φαίνεται στις φωτογραφίες, ανάμεσα!

Παρ όλα αυτά δεν υπάρχει μπουμάρισμα εκτός ίσως κάποιων ηλεκτρονικών κομματιών τα οποία ούτως ή άλλως έχουν τονισμένο αυτό το κομμάτι του ακουστικού φάσματος, και ίσως να ενοχλεί κάπως. Έτσι στην δική μου περίπτωση έβαλα ηχο απορροφητικό υλικό σε μία από τις 2 πίσω οπές του bass reflex του ενός ηχείου, αυτό που είναι μπροστά από το πιάνο, και όλα Ok πλέον.

Είπαμε λοιπόν ότι υπάρχει μπάσο, αλλά όχι μπουμάρισμα. Μπάσο όπως ακριβώς ένα καλό sub και ίσως καλλίτερο από κάποια της χαμηλής κατηγορίας ενεργά που κυκλοφορούν κατά κόρο στην αγορά (Yamaha, bw κλπ).

Το δοκιμαστικό cd μου έχει συμτωματικά, ένα μουσικό θέμα που ξεγυμνώνει τελείως τα ηχεία τα οποία έχουν πρόβλημα στο ακουστικό κομμάτι των χαμηλών. Με το κομμάτι λοιπόν αυτό ξεγυμνώθηκε το Chairo κατά την δοκιμή και σε αυτό το θέμα, πολύ απλά δεν παρουσίασαν καθόλου τις χαμηλές συχνότητες !!!! σαν να μην είχε δηλαδή το κομμάτι καθόλου χαμηλό!.

Με βαριά καρδιά έγινε η δοκιμή από τον πωλητή κατά την δοκιμή, τονίζοντας κάθε τόσο ότι το cd ΄΄τσιρίζει κλπ΄΄ (για τον λόγο αυτό και εγώ το έχω πάντα μαζί μου - ένα δύο κομμάτια δεν έχουν καλή εγγραφή και τονίζουν υπερβολικά τα χάλκινα ), όμως εκτός του ότι to rf 62 έπαιξε καλύτερα ακόμη και σε αυτό το θέμα από το chario, έδειξε και την αδυναμία του (το chario) να παρουσιάσει συχνότητες κάτω των 40, 50 hz. Προσπάθούσε λοιπόν κάθε τόσο να παρουσιάσει τις δοκιμές με δική του μουσική επιλογή, έτσι κάποια στιγμή έβαλε την δική του επιλογή - ποια νομίζετε ?

Diana Krall - Temptation.

Όμως και σε αυτό το μουσικό θέμα, τα rf ανέδειξαν καλύτερα την φωνή της Krall!
Δεν υπερβάλλω!

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.456
και εγώ ευχαριστώ.

Επίσης να τονίσω ότι το μπάσο έχει καλύτερη απόδοση & αληθοφάνεια από το Yamaha που φαίνεται στις foto. Απλώς το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση home cinema, αποκόπτοντας μέσω του AV τις χαμηλές συχνότητες από τα rf, για την προστασία τους και μόνο!

Reaction score
1.187
Diana Krall - Temptation.

Όμως και σε αυτό το μουσικό θέμα, τα rf ανέδειξαν καλύτερα την φωνή της Krall!
Δεν υπερβάλλω!
Δεν με παραξενεύεις... Το σύστημα του ανιψιού μου αποτελείται από marantz CD5003, Yamaha RX-767 και Klipsch RB-61 Φθηνό σύστημα δηλαδή. Ο ανιψιός μου ακούει κάτι περίεργα, αλλά όταν βάζω τα δικά μου CD ευχαριστιέμαι να ακούω jazzιές!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.456
Ομορφος ζεστος φιλικος χωρος...
Δυνατά μηχανήματα.... τι άλλο να ζητήσει κανείς......

Reaction score
494
παίδες / παληκάρια καλό μήνα!
από ότι είδατε στις φωτογραφίες παίζω όλον αυτόν τον καιρό με τον avantgarde acoustics model 5+.
Τον έχει ακούσει κανείς ή μόνο εγώ τον έχω και μόνο εγώ τον ακούω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis