Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.529
- όντως , τα ίδια μου είπε εκ των υστέρων και ο Λαίος , αλλά φταίει και η τάση μου να χεριάζω και να πειραματίζομαι , τουλάχιστον τώρα ξέρωΌπως ανέφερα παραπάνω, παρέμεινα αρκετό χρονικό διάστημα στην αντιπροσωπεία. Έτσι είχα αρκετό χρόνο στην διάθεσή μου για ερωτήσεις, πληροφορίες κλπ.
Οι τεχνικοί δε ήταν πραγματικά γνώστες του αντικειμένου. Είναι κατηγορηματικώς ΑΡΝΗΤΙΚΟΊ σε οποιαδήποτε επέμβαση εκ των υστέρων στα προϊόντα της klipsch. Ακόμη και με πολύ ακριβότερα υλικά, οποιαδήποτε επέμβαση στο crosover πχ έχει αρνητική επίπτωση στο τελικό αποτέλεσμα! Επίσης το πλαστικό της κόρνας έχει τα απαιτούμενα στοιχεία ποιότητος, αντοχής κλπ υπολογισμένα με ακρίβεια από την εταιρεία κατασκευής και είναι άχρηστη - μάταιη οποιαδήποτε επέμβαση και σε αυτό το κομμάτι. (το αναφέρω διότι είδαν τα δικά μου).
Δεν είναι καμιά τυχαία εταιρεία η klipsch, έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο θέμα ηχείο, ούτε θα ρίσκαρε ποτέ το όνομά της διαλέγοντας υλικά αμφιβόλου κατασκευής. Τα πάντα δηλαδή επάνω στα ηχεία της είναι μελετημένα με ακρίβεια και οποιαδήποτε επέμβαση μόνο καλό δεν κάνει. Αυτά μου ανέφεραν, αυτά γράφω!
Ως αναφορά τα δικά μου, ανεξαρτήτως αν με ικανοποιούν ή όχι (που με ικανοποιούν)- θεωρούν με λίγα λόγια ότι απλά δεν έχω klipsch ηχεία...