Klipsch Greek club

Reaction score
1.187
Γιατί αυτή δεν είναι καλή;

BNN 60G MLM ΚΟΚΚΙΝΗ της Pro.fi.con υψηλής ποιότητος φις επίχρυση μεταλλική αρσενική μπανάνα καλωδίου banana male plug golden plated 8AWG high quality

Μια χαρά είναι! Στον Μίχο με μόλις 1,80€ όχι 36,00€ μην τρελαθούμε κιόλας!

http://www.emichos.gr/ixos-kai-eiko...en-plated-ypsilis-poiothtos-high-quality-8awg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.497
Γιατί αυτή δεν είναι καλή;

BNN 60G MLM ΚΟΚΚΙΝΗ της Pro.fi.con υψηλής ποιότητος φις επίχρυση μεταλλική αρσενική μπανάνα καλωδίου banana male plug golden plated 8AWG high quality

Μια χαρά είναι! Στον Μίχο με μόλις 1,80€ όχι 36,00€ μην τρελαθούμε κιόλας!

http://www.emichos.gr/ixos-kai-eiko...en-plated-ypsilis-poiothtos-high-quality-8awg
Ακριβώς αυτό που ήθελα να πω στο προηγούμενο post μου.:thumbsup:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Δεν διαφωνώ, παρ όλα αυτά, ορισμένες αγορές οι οποίες δεν έχουν χρόνο λήξης και θα μας συντροφεύουν για πολλά - πολλά χρόνια, αποσβένουν το οποιοδήποτε επί πλέον κόστος και εκείνο που μένει είναι η ποιότητα.

Και οι koda πχ κάνουν την δουλειά τους, αλλά πολλοί λίγοι φαντάζομαι θα έχουν εδώ μέσα, όλοι θέλουμε στο ράφι μας κάτι περισσότερο.

Reaction score
245
Να σας κανω μια ερωτηση, συγχωρεστε με αλλα δε γνωριζω το αντικειμενο του ηχου σχεδον καθολου!
Τα καλωδια στο ηχειο ειναι καλυτερο να τα συνδεσουμε στις πανω ή στις κατω βιδες? Εχει καποια διαφορα?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την τοποθέτηση. Το θέμα έχει να κάνει με άλλες "μικρο λεπτομέρειες" ας τις πούμε:

Αν πχ διαθέσουμε κάποιο παραπάνω ποσό κατά την αγορά των καλωδίων (ηχείων) και δεν αρκεστούμε σε αυτά των 1 ή 2 ευρώ, φρόνιμο είναι να επενδύσουμε και κάποιο ποσό για τις συνδέσεις τους.
Έτσι κατά την αγορά των καλωδίων θα πρέπει να προβλέψουμε και κάποιο επί πλέον μήκος για την αντικατάσταση των μεταλλικών βραχυκυκλωτήρων των ηχείων. Επίσης ανάλογα με το κόστος του καλωδίου επιλέγουμε και τις ''μπανάνες'', αν πρόκειται να προσθέσουμε τέτοιες φυσικά, διότι όλη την επί πλέον ποιότητα που υποτίθεται προσφέρει ένα ακριβότερο καλώδιο, θα την χάσουμε κατά την σύνδεση, είτε με την πηγή, είτε με τα ηχεία.

Reaction score
1.391
Να σας κανω μια ερωτηση, συγχωρεστε με αλλα δε γνωριζω το αντικειμενο του ηχου σχεδον καθολου!
Τα καλωδια στο ηχειο ειναι καλυτερο να τα συνδεσουμε στις πανω ή στις κατω βιδες? Εχει καποια διαφορα?
χιαστί...ενα πάνω , ενα κάτω...

Reaction score
1.147
η και για ψυχολογικους λογους..

παντως στα pmc OB1i που ειχα , "δουλεψε" καλυτερα..
χαχα! Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το χόμπι.
Το αριστερό είναι το πάνω ή το δεξί? Έτσι για να ξέρουμε με τί άνθρωπο μιλάμε τόση ώρα!

Reaction score
1.391
χαχα! Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το χόμπι.
Το αριστερό είναι το πάνω ή το δεξί? Έτσι για να ξέρουμε με τί άνθρωπο μιλάμε τόση ώρα!
ακου εσυ τη μουσικουλα σου οπως ξερεις και γω τη δικη μου...δε θα σχολιασω παραπανω...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Παρατηρώ ότι δεν την έχω την λόξα μόνο εγώ... λίγο πολύ όποιος ασχοληθεί με το θέμα ήχος, αυτά παθαίνει...:drinks:

Reaction score
1.391
Παρατηρώ ότι δεν την έχω την λόξα μόνο εγώ... λίγο πολύ όποιος ασχοληθεί με το θέμα ήχος, αυτά παθαίνει...:drinks:
δυστυχως την εχω 30 χρονια κοντα αυτη τη λοξα..

ασχετο απο αυτο, καπου το διαβασα στο διαδικτυο αυτο με τη συνδεση των ηχειων. Mαλιστα ετυχε κ ενας φιλος να δω οτι τα εχει ετσι και το δοκιμασα και γω...
στα pmc τοτε , και το καθιερωσα ετσι...
ανεξοδο ειναι , και αν κανει κατι η οχι , στην κριση του καθενα.αλλα σιγουρα το βρηκα ποιο εξυπνο , μια και το ηχειο ειχε 3 ζευγαρια μπορνες...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Δημήτρη, γενικά αναφέρομαι... προς Θεού.. με τα ηλεκτρονικά όλα είναι δυνατά και πιστεύω σε αυτά που αναφέρεις.
Απλώς με τα παραπάνω θέλω να τονίσω την αγάπη μας προς το θέμα:Ήχος & Μουσική .

Reaction score
1.187
η και για ψυχολογικους λογους..

παντως στα pmc OB1i που ειχα , "δουλεψε" καλυτερα..
Ρώτησα γιατί ο Πετρόπουλος (Audio Spectrum) κάποτε μού είχε πει ότι «αν δεν βγάλεις το λαμάκι να το αντικαταστήσεις με κομμάτι καλώδιο τότε βάλε τις μπανάνες στις πάνω μπόρνες του tweeter» θεωρώντας προφανώς το tweeter ως πιο κρίσιμο....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ρώτησα γιατί ο Πετρόπουλος (Audio Spectrum) κάποτε μού είχε πει ότι «αν δεν βγάλεις το λαμάκι να το αντικαταστήσεις με κομμάτι καλώδιο τότε βάλε τις μπανάνες στις πάνω μπόρνες του tweeter» θεωρώντας προφανώς το tweeter ως πιο κρίσιμο....
Eαν σου το δικαιολογουσε και με επιχειρηματα , τοτε πραγματικα θα ειχε αξια οχι μονο για σενα αλλα και για ολους εμας τους θνητους. Δοκιμασε το μονος σου, και στις 2 συνδεσεις και πες μας τις εντυπωσεις σου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Σαββατοκύριακο θα φέρω τα MA silver rx 6 από την Αίγινα, θέλω να δω αν υπάρχουν διαφορές σχετικά με τα klipsch στο σύστημα.
Τέλεια τα klipsch αγαπητοί φίλοι με αρχεία υψηλής ανάλυσης (cd lp κλπ), αλλά στα λοιπά (mp3 ή youtube) αρκετές φορές κουράζουν... (όχι πάντα για να είμαι ειλικρινείς )...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo