Klipsch Greek club

Reaction score
782
Επι της ευκαιριας, μιας και αναφερεστε στο κεντρικο, ειμαι κι εγω σε διλλημα σχετικα.Για να συνοδευσω τα RF-83 να παρω το 450 C ή να κοιταξω για το RC 62 II (αν το βρω μεταχειρισμενο φυσικα).Ποιο πιστευετε οτι θα ταιριαξει καλυτερα με τα ογκωδη, με οτι αυτο συνεπαγεται, klipsch.Με πολυκαναλο τον RX-A 2050, αν αυτο παιζει καποιον ρολο.
[DOUBLEPOST=1481740160][/DOUBLEPOST]
Μια χαρα Νικολα μου.Πιστευω οτι με τον 2050 της yami θα παιξουν και καλυτερα απ΄οτι με τον onkyo, αν βασιστω στην αποψη οτι ειναι πιο μουσικος!
Με λαμπα 845 θα παίξουν
2χ18 wattakia κουναγε τα visaton με 96db δεν πιστευω να μασησει στα klipsch ειτε rf7ii ειτε rf83

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.498
Με λαμπα 845 θα παίξουν
2χ18 wattakia κουναγε τα visaton με 96db δεν πιστευω να μασησει στα klipsch ειτε rf7ii ειτε rf83
- θα τα κουνήσει , αλλά γενικώς τα klipsch , αν και ευαίσθητα ευνοούνται από περισσότερα watt , καθότι κάπου στα 130-160 hz , η αντίστασή τους πέφτει γύρω στα 3,5Ω

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.498
αδερφε δικος μου εισαι!εχω τα 280f-450c-250s-115sw και marantz 7011.απλα θα σου πω χωρις να εχω ψαχτει αρκετα και εχοντας μικρη εμπειρια οτι ο ηχος τους ειναι αυτο που εψαχνα!πιστευω marantz με klipsch ειναι ο τελειος συνδιασμος
- δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο , αλλά τα klipsch , ζητούν κάτι ποιο μαλακό και λιγότερο προβολικό στις μεσαίες , από τον marantz , εάν πάλι πρόκειται αποκλειστικά για χρήση home-cinema , τότε οκ , καθ΄ ότι θα ευνοηθούν οι διάλογοι

Reaction score
43
κοιτα σε σχεση με εναν pioneer που τα επαιζα πριν μου ερθει ο marantz ειναι η μερα με την νυχτα.
ο pioneer μου τρυπαγε τα αυτια ενω ο marantz εδεσε πολυ καλα για τα ακουσματα μου και δεν σε κουραζει οση ωρα και αν ακους μουσικη.
σκευτομαι αργοτερα να παρω καποιον λαμπατο να οδηγησει τα μπροστινα ηχεια αλλα και παλι δεν ξερω αν θα δω διαφορα!
τα χρησιμοποιω 50% μουσικη και 50% ταινιες!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.498
κοιτα σε σχεση με εναν pioneer που τα επαιζα πριν μου ερθει ο marantz ειναι η μερα με την νυχτα.
ο pioneer μου τρυπαγε τα αυτια ενω ο marantz εδεσε πολυ καλα για τα ακουσματα μου και δεν σε κουραζει οση ωρα και αν ακους μουσικη.
σκευτομαι αργοτερα να παρω καποιον λαμπατο να οδηγησει τα μπροστινα ηχεια αλλα και παλι δεν ξερω αν θα δω διαφορα!
- έ τότε θα δείς διαφορά με λαμπάτο

Reaction score
782
Και απο μενα +++ για λαμπα θα ακούσεις αλλα πραγματα που δεν ακους τωρα.

Reaction score
32
- έ τότε θα δείς διαφορά με λαμπάτο
Υπάρχει κάποιος καλός και οικονομικός λαμπάτος που θα μπορούσες να προτείνεις; Μιας και εγώ θα πάω σε Marantz 7010, σε σύγκριση με το tripath της Kingrex που μου έχετε προτείνει ένας λαμπάτος σαν αυτόν https://www.skroutz.gr/s/7431310/Koda-TA10BT.html?from=account_favorites λέει κάτι;

Reaction score
782
Υπάρχει κάποιος καλός και οικονομικός λαμπάτος που θα μπορούσες να προτείνεις; Μιας και εγώ θα πάω σε Marantz 7010, σε σύγκριση με το tripath της Kingrex που μου έχετε προτείνει ένας λαμπάτος σαν αυτόν https://www.skroutz.gr/s/7431310/Koda-TA10BT.html?from=account_favorites λέει κάτι;
Μην πας σε τετοιο είδος λαμπας ειναι υβριδικός δλδ παντρειά λαμπας στην προενίσχυση και τρανζιστορ στο τελικο σταδιο.
Εαν θες την γνωμη μου και δεν θες να δώσεις μια περιουσία.
Δες εαν βρεις μεταχ.
Xindak v30 τον ειχα για λιγο αν και Κινέζος κοντράρει σε ολα του Ευρωπαϊκά μηχανήματα και Αμερικανικα.
Δεν το λέω στην τυχη.
Δες για κανα dared επίσης cayin είναι κινα αυτα που σου λεω αλλα κινα με Κίνα εχει μεγαλη διαφορα.
Στην αρχή και εγω τα κραζα αλλά μολις ακουσα και την επαθα αναθεώρησα οσα ειχα πει για καποια κινέζικα μηχανήματα.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.498
- από υβριδικούς : unico ή cairn , ο δεύτερος έχει και full-λαμπάτα , επίσης και τα προϊόντα των αδελφών Τσακιδίδη

Reaction score
193
- από υβριδικούς : unico ή cairn , ο δεύτερος έχει και full-λαμπάτα , επίσης και τα προϊόντα των αδελφών Τσακιδίδη
Καλησπερα, θα ηθελα μιας & ο φιλος azazil αποχωριστηκε τα εξαιρετικα visaton (διακαης ποθος μου) αλλα εχω μικρο χωρος ακροασης, τα ενισχυτικα σε singl end που μπορουν να οδηγησουν & ισως να παρουν το μεγιστο απο τα rf7ii σε προσιτη τιμη ειναι οι dared dv805 monoblock η εστω ο ολοκληρομενος 805.Κανω καποιες δοκιμες τη παρουσα περιοδο σε ηχεια αλλα ευχομαι να τα παρει τα rf7ii ο azazil να τα ακουσω με τους dared γιατι ψηνομαι προς τ΄ακει .Καλες αγορες & ηχητικες αναζητησεις.

Timaras

Reaction score
2.153
εχω τα 280f-450c
σκευτομαι αργοτερα να παρω καποιον λαμπατο να οδηγησει τα μπροστινα ηχεια
έ τότε θα δείς διαφορά με λαμπάτο
Και απο μενα +++ για λαμπα θα ακούσεις αλλα πραγματα που δεν ακους τωρα.
Υπάρχει κάποιος καλός και οικονομικός λαμπάτος που θα μπορούσες να προτείνεις;
επίσης και τα προϊόντα των αδελφών Τσακιδίδη
3άδα Τσακιρίδης Ηλέκτρα :whistling:

Reaction score
782
Καλησπερα, θα ηθελα μιας & ο φιλος azazil αποχωριστηκε τα εξαιρετικα visaton (διακαης ποθος μου) αλλα εχω μικρο χωρος ακροασης, τα ενισχυτικα σε singl end που μπορουν να οδηγησουν & ισως να παρουν το μεγιστο απο τα rf7ii σε προσιτη τιμη ειναι οι dared dv805 monoblock η εστω ο ολοκληρομενος 805.Κανω καποιες δοκιμες τη παρουσα περιοδο σε ηχεια αλλα ευχομαι να τα παρει τα rf7ii ο azazil να τα ακουσω με τους dared γιατι ψηνομαι προς τ΄ακει .Καλες αγορες & ηχητικες αναζητησεις.
Φιλε Γιωργο τα 7ιι τα εχω ακουσεο απο πρωτο χερι με kt88 λαμπατο και ειναι τα μονα που θα με καλυψουν πιστεύω μετα τα visaton.
Οταν με το καλο τα εχω το σπιτι μου ειναι ανοιχτό να ερθεις να τα ακούσεις.
Αλλιως ελα να παραγγειλουμε παρεα 2 ζευγαρια μηπως μας κανουν καλυτερη τιμη.:tongue:

Οσο για τα visaton ο ανθρωπος που τα πηρε εχει και 2ο ζευγαρι.Τοσο πολύ καλα ειναι τα άτιμα και θα τα τοποθετήσει σε αλλον χωρο.

Reaction score
782
Ειχαμε εξελίξεις στο θεμα αγορας ηχειων.
Μόλις επεστρεψα απο audioshow πηγα και ακουσα τα r28f με ολοκληρομενο ενισχυτη atoll με δικο μου cd.
Μπορώ να πω με εντυπωσίασε αυτο που ακουσα και δεν περιμενα ηχειο των 950ευρω να παίζει ετσι.
Απο σκηνη που σχημάτιζε απο εκταση απο χαμημο απο μεσαια, υψηλες εψαχνα να βρω που υπαρχει sub.
Ευγε στην klipsch.
Μετα απο αυτο που ακουσα προχώρησα στην νεα σειρά που ειναι καλυτερη απο οσο διαβασα τις τελευταίες μερες.
Εβαλα νερο στο κρασί μου για να βαλω και τίποτα χρηματα στην ακρη γιατι θα τις φαω.
Ετσι προχωρησα σε αγορα των rp280f και πιστεύω οτι θα μου αρεσουν.Αυριο λογικα θα τα εχω.
Φοβήθηκα πως ίσως τα 7 πέφτανε παλι μεγαλα για τον χωρο μου και έμπαινα σε περιπέτειες πώλησης τους χάνοντας αρκετα χρηματα.
Ετσι σε περιπτωση που δεν μου αρεσουν τα rp280f θα χασω καποια χρηματα αλλα λιγοτερα και θα συμπληρωσω να παω στα 7.
Αυριο εαν τα εχω θα σας εχω και εντυπώσεις στον χωρο μου με τα μηχανήματα μου.
Οπως και να εχει καλως ηλθα στο club

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.498
Μπορώ να πω με εντυπωσίασε αυτο που ακουσα και δεν περιμενα ηχειο των 950ευρω να παίζει ετσι.

Εβαλα νερο στο κρασί μου για να βαλω και τίποτα χρηματα στην ακρη γιατι θα τις φαω.
Ετσι προχωρησα σε αγορα των rp280f και πιστεύω οτι θα μου αρεσουν.
- έχουν αποσβέσει την έρευνά τους εδώ και χρόνια . . . θα μπορούσαν άνετα να στοιχίζουν 2.300 plus

- καλοάκουστα , στρώσιμο τουλάχιστον 50 ώρες και μετά βγάλε συμπεράσματα , περιμένουμε να τα μοιραστείς μαζί μας :thumbsup:

Reaction score
782
- έχουν αποσβέσει την έρευνά τους εδώ και χρόνια . . . θα μπορούσαν άνετα να στοιχίζουν 2.300 plus

- καλοάκουστα , στρώσιμο τουλάχιστον 50 ώρες και μετά βγάλε συμπεράσματα , περιμένουμε να τα μοιραστείς μαζί μας :thumbsup:
Φιλτατε συμφωνώ.
Με αυτό που ακουσα εαν μου λέγανε αυτο το ηχειο εχει κοντα 2.000 δεν θα λεγα οχι είναι πολλα δεν αξιζει.
Αντιθετος επειδη εχω ακουσει και επειδη ειχα ηχεια 3πλασιας αξιας και βαλε απο το συγκεκριμένο παλι vfm θα το λεγα.
Ειχα ηχεια δεν θελω να πω ποια.
Αγγλικά ηταν που αυτη την στιγμη έχουν 4.200 καινούργια και δεν πλησίαζαν καν στα ηχεια που ακουσα και ας ειχαν 950 ευρω.
Εννοειτε πως τα περιμενω πως και πως και οτι θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου και οτι θα ειναι πανω και απο θετικες και αστρωτα που θα ειναι

Reaction score
782
Τα ηχεια εφτασαν πριν λιγη ωρα που ημουν στο audioshow, για να τα δει και η γυναικα και να χαρει που επιτέλους θα μπουν πιο μικρα ηχεια στο σαλονι συν ότι ειχα έγκριση αμεσως μολις τα ειδε.
Αλλα δεν τα πηρα τα άφησα εκει.
Δεν χωράνε στο σουπερ hiend αμαξι μου με τα κουτια.
Αρα αναμονη για να έρθουν σωστα με τα κουτιά αύριο η μεθαυριο.Θελω να κανω unboxing at my house:p Ξανα αναμονή :headbang:

Reaction score
325
Ξαναζητω την γνωμη σας, μιας και δεν πηρα απαντηση, σχετικα με αγορα κεντρικου.Για να πλαισιωσω τα RF-83 ποιο απο τα δυο προτεινετε οτι θα ταιριαξει καλυτερα? Το 450 C ή το RC 62 ΙΙ ???Ενισχυτης ο 2050 της yami.

Reaction score
782
Εφτασαννν.
Το απόγευμα unboxing με video;:D
Μιας και ειναι της μοδας μην χ€$ω!...τα αμερικανάκια οι φιλοι μας μας τα εχουν κανει τσουρέκια με τα unboxing .
Μεχρι και στις κιλότες:gotcha: unboxing κάνουν για να το βαλουν youtube.
Στα ηχεια θα μασησουμε;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος