Klipsch Greek club

Reaction score
38
μια απαντηση !!
το δωματιο που θα τα βαλω ειναι 7τμ ειναι μικρο ? με ενα ανοιγμα παει στα 10 θα εχω προβλημα ?
Είναι πολύ μικρό το δωμάτιό σου για αυτά τα ηχεία.. το πιό πιθανό είναι να μπουμάρουν επειδή θα δημιουργούνται πολλά ανακλώμενα κύματα.. εγώ σε ένα δωμάτιο 10τμ έχω τα RP160M που είναι ηχεία βιβλιοθήκης και είμαι υπερκαλυμένος.
Επειδή όμως ο ήχος είναι και λίγο υποκειμενικός θα σου πρότεινα μια και τα έχει φίλος σου να τα δοκιμάσεις.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.425
μαλλον για τον marantz παω, να μην το κουραζουμε και πολυ, η τιμη και με ατοκες δοσεις ειναι καθοριστικος παραγοντας. επισης τον θεωρω λιγο πιο ομορφο (lol)
Παρασύρθηκα και εγώ από το φιλιστρίνι και αγόρασα τον 7009, γνώμη μου αν δεν έχεις αγοράσει ακόμη, προτείνω yamaha, κάνε κάποια δηλαδή υπέρβαση και δεν θα μετανιώσεις.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
Παρασύρθηκα και εγώ από το φιλιστρίνι και αγόρασα τον 7009, γνώμη μου αν δεν έχεις αγοράσει ακόμη, προτείνω yamaha, κάνε κάποια δηλαδή υπέρβαση και δεν θα μετανιώσεις.
- πές τα Vakis2000 έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου

Reaction score
60
Εχω ηδη αγοράσει τον 7011! Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Φυσικα δεν εχω ακούσει τον γιαμαχα και ισως εχετε δικιο αλλα απουσίας συγκρίσεων δεν εχω παράπονο απο την απόδοση του μαραντζ

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- μιλάμε για για μικροδιαφορές , κάτι σαν fine-tuning , απλά λόγω της υπεραποκαλυπτικότητας των klipsch , ακόμα και αυτές , είναι διακριτές

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.425
Συμφωνώ απόλυτα, επίσης:

α. Υπάρχει απτή διαφορά στην ποιότητα κατασκευής: Ποιότητα πλαστικών στην δεύτερη οθόνη, πλαστική η μισή πρόσοψη, Ανάκατα μέσα καλώδια, πλακέτες πυκνωτές κλπ, ζεσταίνεται περισσότερο από τον yamaha, (εμφανές το πρόβλημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες).

β. Λίγα έως καθόλου dsp, πχ κάποιες στιγμές θέλουμε και τις παραμορφώσεις μας (Ήχοι κάποιων χώρων όπως club κλπ) με απόλυτη επιτυχία στην εφαρμογή. Κάποιες πχ φορές μου άρεσε η ακρόαση κλασικών κομματιών μέσα σε εκκλησιαστικό χώρο κλπ.

γ. Ο γνώριμος ήχος της yamaha ταιριάζει τελικά απόλυτα με την klipsch.

δ. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο παραμετρικός ισοσταθμιστής κρίνεται απαραίτητος.

ε. Θεωρώ ότι το YPAO είναι πιο εύκολο, γρήγορο και λεπτομερές σε ρύθμιση.

Ίσως και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

Παρ όλα αυτά, καλορίζικος και καλές ακροάσεις.....

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- δεν είναι θάψημο , αλλά ρεαλισμός , εμέναν είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες αλλά όταν μιλάμε για ταίριασμα με clipsch . . . προηγείται η yamaha

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Έχετε δει την τιμή ενός αντίστοιχου Yamaha; :rolleyes:

ε. Θεωρώ ότι το YPAO είναι πιο εύκολο, γρήγορο και λεπτομερές σε ρύθμιση.
Σε αυτόματη, οι Yamaha είναι για τα πανηγύρια.
Οι Marantz-Denon θέλουν διάβασμα για το Audyssey.

Reaction score
1.042
Παντως δεν εχω ακουσει ασχημα σχολια για τον μαραντζ και ολοενα και περισσοτερο ανεβαινει το αγοραστικο κοινο του

Reaction score
43
Μη μου πείτε, την έθαψα την marantz, όμως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Πχ αυτό ποτέ δεν θα το δεις σε yamaha, ασχέτως τιμής και μοντέλου:

http://www.eastelectronics.gr/service-marantz-sr5023/
λιγο εκτος θεματος αλλα θελω να ρωτησω αν εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις σχετικα με το service απο το συγκεκριμενο καταστημα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.425
Είχα προσωπική επαφή για επισκευή με την συγκεκριμένη εταιρεία.
Άψογη αντιμετώπιση,
Γνώσεις,
Εξυπηρέτηση,
Φιλικό περιβάλλον
Καλές τιμές.

Reaction score
73
Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έχω τα Klipsch RP-280F και Cambridge Audio CXA80. Θα άξιζε να πάρω τον Cambridge Audio Azur 851Α? Θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- αξίζει διότι πέρα από τα περισσότερα watt του δεύτερου , η κλάση xd πού χρησιμοποιεί (
Rather than use Class A or Class AB amplifier designs, we developed a novel and unique new design called Class XD, which combines the sonic purity of Class A and the efficiency of Class AB for the best possible result ) , θα ακουστεί καλύτερα

https://www.cambridgeaudio.com/products/851/851a

- δεν έχω ηχητική εμπειρία από τον Cambridge Audio Azur 851Α , αλλά εμπιστεύομαι τα λεγόμενά τους , περίμενε μήπως κάποιος τον έχει ακούσει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo