Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Οι Cary Cad έχουν διαφορετικό χαρακτήρα απο τα ηχεία που έχεις επιλέξει. Σίγουρα είναι ενα περίεργο πάντρεμα λάμπας με κόρνα. Αλλά όλα αυτά είναι στην θεωρία. Το αν σου αρέσει αυτή η χημεία (με την καλή έννοια) ... μαζί σου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Θα ήθελα τη βοηθεια σας .
Έχω τους Cary CAD 805AE (monoblock 50w SE) και θέλω να πάρω τα KLIPSCH HERESY ΙΙΙ.
Τα εχει ακουσει κανεις αυτα τα ηχεια ?
Τι με συμβουλεύετε ?
Κακός συνδυασμός.
ΩΧ !!!Κακός συνδυασμός.
ΩΧ !!!
ΦΙΛΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΣ με τους Cary CAD 805AE ?
Δεν ξέρω πού θα κατέληγα,αλλά εάν ήμουνα τ ώ ρ α στο ψάξιμο ηχείων γιά τον 805ΑΕ,θα ξεκινούσα από τα Horning Aristoteles.ΩΧ !!!
Δεν ξέρω πού θα κατέληγα,αλλά εάν ήμουνα τ ώ ρ α στο ψάξιμο ηχείων γιά τον 805ΑΕ,θα ξεκινούσα από τα Horning Aristoteles.
ΩΧ !!!
Tωρα παιζω με τα spendor sp100 ,δεν νομιζω να ειναι καλυτερα τα WLM Lyra Signature !![]()
WLM Lyra Signature
Εχουν τελείως διαφορετική άποψη ηχητικά από τά SP100 , επιπλέον τά SP100 ΔΕΝ μπορούν νά οδηγηθούν από τά 50W τού ενισχυτή σου.Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ηχεία αλλά απαιτούν ισχύ καί ικανό damping factor γιά νά ελεγχθούν τά 12άρια woofers τους. Τό ελάχιστο ισχύος πού απαιτούν είναι 100W/ch σέ λαμπάτη υλοποίηση.Tωρα παιζω με τα spendor sp100 ,δεν νομιζω να ειναι καλυτερα τα WLM Lyra Signature !
Καλημερα φιλε μου!προσφατα ειχες δειξει ενδιαφερον για τα martin logan,τι εγινε τελικα.
ηλεκτροδυναμικο ευαισθητο :135:Καλημερα φιλε μου!
Ακομα δεν εχω καταληξει .
Εσυ τη θα με συμβουλεβες summit , η ενα ηλεκτροδυναμικο ευαισθητο ηχειο ?
Μου αρεσει να ακουω σε χαμηλη ενταση κλασσικη μουσικη (μεσαια περιοχη ,φωνές) .
Καλη εβδομαδα !!