Klipsch Palladium

Reaction score
2
Καλα, Μαρινο, αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο. Αλλοι θεωρουν τα avantgarde και το acapella violon εργα τεχνης και καρα-hiend, αλλα εγω αυτα τα πραματα δεν τα εβαζα στο σαλονι μου, ουτε αν μου πληρωναν 2 φορες την αξια τους.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Klipsch Palladium

Κωσταααααα! Κοιτα δω ρε! :happy_9:
Kαλά, μείνε κολλημένος στα Klipsch εσύ και το πολύ σε μία δεκαετία δεν θα ακούς πάνω απο τα 12kHz! :happy_5: :happy_5:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Klipsch Palladium

Kαλά, μείνε κολλημένος στα Klipsch εσύ και το πολύ σε μία δεκαετία δεν θα ακούς πάνω απο τα 12kHz! :happy_5: :happy_5:
MP3 ρε, δεν ακουμε τετοιες συχνοτητες εμεις :happy_5::happy_5:

minas

Πισιά
Reaction score
4.257
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι γενικά συμπαθώ ιδιαιτέρως τα Klispsch τα Palladium μου αρέσουν σε όλα εκτός το φινίρισμα.

Παρεμπιπτόντως, σε καμιά 10ετία κι εγώ δεν θα ακούω πάνω από τα 12kHz, αλλά δεν κατηγορώ τα Klispsch-άκια :cool_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Klipsch Palladium

Παρεμπιπτόντως, σε καμιά 10ετία κι εγώ δεν θα ακούω πάνω από τα 12kHz, αλλά δεν κατηγορώ τα Klispsch-άκια :cool_4:
Δε μας πέφτει λόγος για το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του... "happy_1" :happy_8:

Άσε που εσύ σε 10 χρονάκια δεν θα είσαι 27, όπως ο spresv! :happy_9:

Reaction score
3

Γιατί του την λες ρε συ?
Δεν σου αρέσουν τα Klipsch γενικώτερα ή υπολογίζεις οτι θα έχει ψιλικουφαθεί στην επόμενη δεκαετία? :happy_9: :happy_5:

Reaction score
2

Γιατί του την λες ρε συ?
Δεν σου αρέσουν τα Klipsch γενικώτερα ή υπολογίζεις οτι θα έχει ψιλικουφαθεί στην επόμενη δεκαετία? :happy_9: :happy_5:
Γιατι εχει ηδη κουφαθει και ζουλευει :happy_5:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Klipsch Palladium

Γιατί του την λες ρε συ?
Άαακου που σου λέω! Έχει πολλές κακές συνήθειες ο μικρός! :crazy_3:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Klipsch Palladium

Palladium P-39F: Η νέα ναυαρχίδα της Klipsch

To Palladium P-39F είναι ένα ηχείο δαπέδου 3.5 δρόμων με πέντε μεγάφωνα και, σύμφωνα με την Klipsch, είναι ο πρόδρομος μιας ολόκληρης σειράς κορυφαίων μοντέλων.

Βασίζεται σε δύο γνωστές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρία, την Tapered Array και την χοάνη Tractrix οι οποίες χρησιμοποιούνται στο τουίτερ και στο μιντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες οι μονάδες που χρησιμοποιούνται στο P-39F έχουν αναπτυχθεί από την ίδια την Klipsch. Οι υψηλές συχνότητες αναπαράγονται από ένα τουίτερ θόλου τιτανίου ? της ίντσας με μαγνήτες νεοδυμίου και η απόκριση της μονάδας φθάνει τα 30kHz. Το μιντ είναι αντεστραμμένου θόλου αλουμινίου, 4.5 ιντσών με πηνίο φωνής που έχει διάμετρο 1.5 ίντσα. Οι χαμηλές συχνότητες αναπαράγονται από τρία γούφερ με κώνο αλουμινίου 9 ιντσών χωρίς dust-cup, τα οποία φορτίζονται από τρεις οπές ανάκλασης χαμηλών τοποθετημένες στα πλευρικά τοιχώματα του κάθε ηχείου. Οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από διαδοχικά στρώματα mdf και έχουν συνολικό πάχος 30 χιλιοστών. Η διατομή της καμπίνας έχει καμπύλες πλευρές (θυμίζοντας σκαρί πλοίου, κάτι που η Klipsch ονομάζει “boat-tail”) και έχει εσωτερικές ενισχύσεις για αύξηση της ακαμψίας. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται είναι τέταρτης ακουστικής τάξης και βρίσκονται τοποθετημένα στην βάση του ηχείου. Οι ακροδέκτες επιτρέπουν την τριπλοκαλωδίωση.
Τα ηχεία κάθε ζεύγους έχουν κατοπτρική συμμετρία όσον αφορά τα bass reflex και η Klipsch αναφέρει ότι είναι ταιριασμένα τόσο σε επίπεδο μονάδων όσο και στο φινίρισμα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η τιμή του ηχείου (στην αμερικανική αγορά) θα βρίσκεται στην περιοχή των 15.000 δολαρίων και τα πρώτα κομμάτια αναμένονται μέσα στο φθινόπωρο. Στην έκθεση του Las Vegas, τον επόμενο Ιανουάριο, η εταιρία θα παρουσιάσει και τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς Palladium τα οποία θα επιτρέπουν την δημιουργία ενός κορυφαίου πολυκαναλικού συστήματος.

avmentor.gr

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum