Klipsch RF-10 vs Ηeco Victa 500

Reaction score
0
Απάντηση: Klipsch RF-10 vs Ηeco Victa 500

ενισχυτης παλιος technics SU-A700Mk2 2 X 50
χωρος 28 τμ
μουσικη jazz, electro, κλασικη, instrumental

Reaction score
1.187

τι λετε;
Ενδιαφέρον το δίλημμα... Εσύ τι λες; Τα έχεις ακούσει;

Έχω ακούσει αρκετά Heco, όπως και Klipsch αλλά κανένα από τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα.

Reaction score
0

εχω ακουσει τα heco victa 500 και τα πιο μεγαλα klipsch RF-52
μου αρεσαν τα Klipsch που νομιζω οτι εχουν πιο λαμπρο ηχο με λεπτομερεια ισως ωφειλεται στις κορνες αλλα ατο μοντελο αυτο κανει γυρω στα 600€ γιαυτο ρωταω για το μικροτερο της σειρας...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εχω τα RF-52. Ναι ειναι πιο ποιοτικα απο ολες τις αποψεις. Τα RF-10 δεν θα γεμισουν το χωρο των 28τμ. Αν θες κατι καλυτερο απο τα Victa για το χωρο σου, Tannoy F4 custom. Mission m34i

Reaction score
1.187

Τα RF-52, 62, 82 τα έχω ακούσει όλα και είναι όντως πολύ καλά! Τα RF-10 δεν τα έχω ακούσει. Τι λένε σε σχέση με τα άλλα αδερφάκια τους;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τα RF-52, 62, 82 τα έχω ακούσει όλα και είναι όντως πολύ καλά! Τα RF-10 δεν τα έχω ακούσει. Τι λένε σε σχέση με τα άλλα αδερφάκια τους;
γειτονακι, επειδη εχουν μικρες διαστασεις και ειναι αρκετα slim για κολωνες, σε συνδιασμο με το οτι φοραμε 2 μεγαφωνα πολυ μικρα των 10 εκατοστων, δεν εχουν εκταση και ογκο στις χαμηλες, με αποτελεσμα να ειναι σουπερ σε μικρους χωρους αυστηρα (κατω απο 15τμ. Και λεω σουπερ γιατι τα μεσαια και η απιστευτη διαυγεια της σειρας Ref IV, παραμενει.

Reaction score
1.187

Μάλιστα... Κάτι τέτοιο φανταζόμουν κι εγώ λόγω των πολύ μικρών woofers. Πάντως η σειρά reference της Klipsch είναι η αγαπημένη μου με κορυφαίο βέβαια το RF-83 το οποίο όσες φορές το έχω ακούσει με έχει εντυπωσιάσει και δεν μπορώ να πω ότι υπολείπεται σημαντικά από τα Paladium παρόλο που η διαφορά στην τιμή τους είναι χαώδης.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μάλιστα... Κάτι τέτοιο φανταζόμουν κι εγώ λόγω των πολύ μικρών woofers. Πάντως η σειρά reference της Klipsch είναι η αγαπημένη μου με κορυφαίο βέβαια το RF-83 το οποίο όσες φορές το έχω ακούσει με έχει εντυπωσιάσει και δεν μπορώ να πω ότι υπολείπεται σημαντικά από τα Paladium παρόλο που η διαφορά στην τιμή τους είναι χαώδης.
συμφωνω απολυτα και θελω να πω οτι απο μια κουβεντα που ειχαμε για τη συγκεκριμμενη εταιρια με αφορμη ενα thread παλιοτερα που ημουν δυσπιστος, την οποια και ελαβα σοβαρα υποψη, σημερα ειμαι ο ευτυχης κατοχος των RF-52.:126:

Reaction score
0

διαβασα σε ενα αλλο forum οτι τα klipsch εντυπωσιαζουν αρχικα, αλλα επειδη προβαλουν τις υψηλες κουραζουν ευκολα, ειναι ετσι;

Reaction score
1.187

διαβασα σε ενα αλλο forum οτι τα klipsch εντυπωσιαζουν αρχικα, αλλα επειδη προβαλουν τις υψηλες κουραζουν ευκολα, ειναι ετσι;
Όχι!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου, καποιος μπορει να χει ακουσει τα ηχεια με λαθος ενισχυτη ή συνοδα σε λαθος χωρο και να χει βγαλει ενα συμπερασμα. Μην το συνεριζεσαι αν δεν αποκτησεις ο ιδιος ιδιαν αποψη. Πηγαινε στο κοντινοτερο Media Markt, Saturn που σιγουρα καποια μοντελα θα χουν στημενα, και ακου για να διαπιστωσεις ο ιδιος

Reaction score
0

ειναι αληθεια οτι τα klipsch κουραζουν ευκολα λογω της προβολης των υψηλων;

Reaction score
1.187

ειναι αληθεια οτι τα klipsch κουραζουν ευκολα λογω της προβολης των υψηλων;
Λοιπόν για να πούμε την αλήθεια κι εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια στις κόρνες.
Όταν άκουσα την καλή σειρά της Klipsch δηλαδή RB-51, RB-61 κλπ. RF-52, RF-62, RF-82, RF-83 μπορώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για τις κόρνες της Klipsch. Όχι μόνο κουραστικές δεν θα τις χαρακτήριζα, αλλά αντίθετα θα τις έλεγα μέχρι και γλυκές. Και σε καμμία περίπτωση κουραστικές. Εχω ακούσει εκτενώς όλα τα παραπάνω μοντέλα κάτω από διάφορες συνθήκες και ποτέ δεν με κούρασαν. Αντίθετα μπορώ να ακούω επί ώρες όλα τα είδη μουσικής...

Reaction score
4

Πως θα συγγρινατε τα Klipsch RF-62 ΜΕ ΤΑ ROISTER STATUS 8.2 μια και ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης και χαρακτηριστικων?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Πως θα συγγρινατε τα Klipsch RF-62 ΜΕ ΤΑ ROISTER STATUS 8.2 μια και ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης και χαρακτηριστικων?
μονο με ακροαση, και μονο με ιδιο ενισχυτη θα βγουν συμπερασματα γιατι οπως λες προκειται για 2 πολυ ξεχωριστες περιπτωσεις.

Reaction score
4

μονο με ακροαση, και μονο με ιδιο ενισχυτη θα βγουν συμπερασματα γιατι οπως λες προκειται για 2 πολυ ξεχωριστες περιπτωσεις.
Να και κατι που δεν μπορεις να απαντησεις!!!! Σε έπιασα!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

:403:
κανεις δεν μπορει να απαντησει χωρις ακροαση με κοινο συστημα αναφορας... Η απαντηση στην ερωτηση ειναι ερωτηση: Με ποιον ενισχυτη?

Με καποιον ενισχυτη τα μεν μπορει να ακουγονται σουπερ τα δε χαλια, και το αντιθετο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos