Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ενδιαφέρον το δίλημμα... Εσύ τι λες; Τα έχεις ακούσει;τι λετε;
γειτονακι, επειδη εχουν μικρες διαστασεις και ειναι αρκετα slim για κολωνες, σε συνδιασμο με το οτι φοραμε 2 μεγαφωνα πολυ μικρα των 10 εκατοστων, δεν εχουν εκταση και ογκο στις χαμηλες, με αποτελεσμα να ειναι σουπερ σε μικρους χωρους αυστηρα (κατω απο 15τμ. Και λεω σουπερ γιατι τα μεσαια και η απιστευτη διαυγεια της σειρας Ref IV, παραμενει.Τα RF-52, 62, 82 τα έχω ακούσει όλα και είναι όντως πολύ καλά! Τα RF-10 δεν τα έχω ακούσει. Τι λένε σε σχέση με τα άλλα αδερφάκια τους;
συμφωνω απολυτα και θελω να πω οτι απο μια κουβεντα που ειχαμε για τη συγκεκριμμενη εταιρια με αφορμη ενα thread παλιοτερα που ημουν δυσπιστος, την οποια και ελαβα σοβαρα υποψη, σημερα ειμαι ο ευτυχης κατοχος των RF-52.:126:Μάλιστα... Κάτι τέτοιο φανταζόμουν κι εγώ λόγω των πολύ μικρών woofers. Πάντως η σειρά reference της Klipsch είναι η αγαπημένη μου με κορυφαίο βέβαια το RF-83 το οποίο όσες φορές το έχω ακούσει με έχει εντυπωσιάσει και δεν μπορώ να πω ότι υπολείπεται σημαντικά από τα Paladium παρόλο που η διαφορά στην τιμή τους είναι χαώδης.
Όχι!διαβασα σε ενα αλλο forum οτι τα klipsch εντυπωσιαζουν αρχικα, αλλα επειδη προβαλουν τις υψηλες κουραζουν ευκολα, ειναι ετσι;
φιλε μου, καποιος μπορει να χει ακουσει τα ηχεια με λαθος ενισχυτη ή συνοδα σε λαθος χωρο και να χει βγαλει ενα συμπερασμα. Μην το συνεριζεσαι αν δεν αποκτησεις ο ιδιος ιδιαν αποψη. Πηγαινε στο κοντινοτερο Media Markt, Saturn που σιγουρα καποια μοντελα θα χουν στημενα, και ακου για να διαπιστωσεις ο ιδιοςδιαβασα σε ενα αλλο forum οτι τα klipsch εντυπωσιαζουν αρχικα, αλλα επειδη προβαλουν τις υψηλες κουραζουν ευκολα, ειναι ετσι;
Λοιπόν για να πούμε την αλήθεια κι εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια στις κόρνες.ειναι αληθεια οτι τα klipsch κουραζουν ευκολα λογω της προβολης των υψηλων;
μονο με ακροαση, και μονο με ιδιο ενισχυτη θα βγουν συμπερασματα γιατι οπως λες προκειται για 2 πολυ ξεχωριστες περιπτωσεις.Πως θα συγγρινατε τα Klipsch RF-62 ΜΕ ΤΑ ROISTER STATUS 8.2 μια και ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης και χαρακτηριστικων?
Να και κατι που δεν μπορεις να απαντησεις!!!! Σε έπιασα!!!!!μονο με ακροαση, και μονο με ιδιο ενισχυτη θα βγουν συμπερασματα γιατι οπως λες προκειται για 2 πολυ ξεχωριστες περιπτωσεις.