Klipsch RF-10 vs Ηeco Victa 500

Reaction score
4
Απάντηση: Klipsch RF-10 vs Ηeco Victa 500

:403:
κανεις δεν μπορει να απαντησει χωρις ακροαση με κοινο συστημα αναφορας... Η απαντηση στην ερωτηση ειναι ερωτηση: Με ποιον ενισχυτη?

Με καποιον ενισχυτη τα μεν μπορει να ακουγονται σουπερ τα δε χαλια, και το αντιθετο.
Ας πουμε με Roksan Kandy K2.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o Kandy ειναι ουδετερος, λογικα θα ταιριαξει και με τα δυο. Θελει ακροαση ομως με τον Kandy για να ακουσεις τις διαφορες μεταξυ τους

Reaction score
1.187

Πως θα συγγρινατε τα Klipsch RF-62 ΜΕ ΤΑ ROISTER STATUS 8.2 μια και ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης και χαρακτηριστικων?
Επειδή τα έχω ακούσει και τα δύο πολύ, μπορώ να πω πως τα Roister Status έχουν πιο monitor χαρακτήρα, χειρουργικό εργαλείο, ενώ τα Klipsch θα τα χαρακτήριζα πιο γλυκά, φέρουν την δικιά τους προσωπική υπογραφή και προσομοιάζουν κάπως την live ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάποιο κέντρο ή σε κάποια συναυλία....

Reaction score
81

Προτιμω τα ροιστερ.Τα κλιπς ειναι μια χαρουλα απλα δεν μου αρεσει η υπογραφη του ηχου τους.

Reaction score
1.187

Προτιμω τα ροιστερ.Τα κλιπς ειναι μια χαρουλα απλα δεν μου αρεσει η υπογραφη του ηχου τους.
Άκρως σεβαστή η άποψή σου. Τα Klipsch ή τα μισείς ή τα λατρεύεις. Κι εγώ προτιμώ τα μηχανήματα να μην έχουν δική τους άποψη. Μού αρέσει ο ουδέτερος monitor ήχος για αυτό και επιλέγω Audio Spectrum. Όμως τα Klipsch τα λατρεύω! Και άνετα θα ζούσα με οποιοδήποτε ηχείο της σειράς Reference. (Όχι τα Paladium δεν μου κάνουν κλικ)

Reaction score
4

Klipsch θα τα χαρακτήριζα πιο γλυκά, φέρουν την δικιά τους προσωπική υπογραφή και προσομοιάζουν κάπως την live ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάποιο κέντρο ή σε κάποια συναυλία....

αυτη ακριβως την εντυπωση αποκομισα και εγω ακουγοντας τα RF-82!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα Klipsch ειναι δυσκολα στο ματσαρισμα οσον αφορα την ηχητικη ταυτοτητα των συνοδων. Οταν την πετυχεις το αποτελεσμα ειναι περα απο καθε προσδοκια, η κορνα ειναι υπεραναλυτικη και τα μικροδυναμικα απο αλλη κατηγορια. Εχω διαπιστωσει την εκπληξη φιλων με ακριβοτερα ηχεια και πολλες φορες και καλυτερα συνοδα, οταν ακουσαν εδω στο σπιτι μου.

Reaction score
1.187

Θα συμφωνήσω γείτονα, παρόλο που δεν έχω ακούσει το δικό σου σύστημα. Όποτε πηγαίνω στον ανηψιό μου μπορώ να ακούω επί ώρες τα RB-61 (που του πήρα εγώ) και παίζουν με τον Yamaha RX-797 και το marantz CD-5003. Αν και υπερναλυτικά είναι πολύ ξεκούραστα, μπορείς να ακούς επί ώρες και δεν σου κάνει όρεξη να το κλείσεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για να καταλαβεις τι σου λεω, μεχρι προτινος ακουγα με Dynaudio Audience 42 κ Wharfedale 9.1 στο γραφειο. Λατρης του ουδετερου μονιτορ δηλαδη. Τωρα το συστηματακι με τα Klispch το χω φερει ακριβως εκει, μονο που εχει μεγαλυτερη αναλυση, ογκο και τεραστιο βαθος σκηνης σε σχεση με πριν.

Περιττο να σου πω ενας φιλος που μου φερε εδω τον XTZ A100D3, τι επαθε οταν τον βαλαμε εδω και επαιξε στα 2χ50 ταξη Α. Ειναι ετοιμος να πουλησει τα RS6 του για τα RF-62..

Ο ΧΤΖ ειναι η επομενη αγορα μου, οταν υπαρξουν οι προυποθεσεις..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo