Klipsch RF-82

Reaction score
0
καλησπερα κι απο μενα να κανω μια ερωτηση για το Home Cinema που αναβαθμιζω: εχω το LCR60 S3 και σκεφτομαι να βαλω ενα καλο ζευγαρι ηχεια και να αποφυγω το sub και να αφησω το ιδιο κεντρικο και σαν περιφεριακα τα Klipsch synergy s1 και ενισχυτη να παρω τον Pioneer 519. Ειδα και ολη τη σειρα Synergy αλλα τα F1 που μου εδειξαν για κυριως δεν εχουν καμμια σχεση με τα 82. Διαβαζω αμφιδρομες κριτικες για τα RF 82 αλλα παλαιοτερα τα συγκεκριμενα καποια περιοδικα τα εβγαλαν top. Τι λετε θα ειναι καλη λυση ακομη κι αν αφησω μονο αυτα μπροστα μαζι με το κεντρικο και αρχισω αργοτερα να χτιζω κατι επανω εκει;

Φιλικα Αλεξανδρος!

Reaction score
0
γεια σου Μιχαλη χαθηκαμε! Οπως πηρα τα δωρα σου, μετα σταματησα απο την εταιρια και τη βγαζω Κατερινη. Μονο το κεντρικο εχω απο τη σειρα και δεν θυμαμαι μηπως ειναι και το 600 θα δω καποια στιγμη γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι. Ειχα μπροστα ενα ζευγαρι Wharfedale τα οποια διαλυθηκαν τα λαστιχα τους και εμεινα με τους κωνους στο χερι!

Reaction score
5.734
Τα RF-82 είναι η πιο σίγουρη αγορά που μπορεί να κάνει κανείς για home cinema.
Το ίδιο ισχύει και για RC-62 για κέντρο. Πάρε αυτήν την τριάδα και αργοπόρησε όσο θέλεις τα υπόλοιπα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Klipsch RF-82

τα 82 τα βρηκα σφραγιστα 1000 ευρω κι αν καταληξω θα τον κατεβασω κι αλλο! αλλη προσφορα που βρηκα στο Public Onkyo 808+acoustmass 10 ki ena DVD Onkyo χαμηλη σειρα που δε μου χρειαζεται 1500ευρω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Klipsch RF-82

Ωραια τα χτυπαω, τωρα βεβαια το 62 δεν το βρισκω αλλα σιγα σιγα θα το στησω που θα παει...

Reaction score
5.734
Στο χιλιάρικο ελπίζω να βρήκες τα ΜΚ2 και όχι την παλιά σειρά ΜΚ1.

Γιατί αλλιώς από Γερμανία μπορείς να πάρεις όλο το 5.0 σετ με 1500 ευρώ.
ή
Τα RF-82 II + το SW-112 sub 1200 ευρώ.

Reaction score
0
Αυτο δεν το ρωτησα δεν ηξερα οτι υπαρχει και δευτερη σειρα. Φανταζομαι οτι η συσκευσια θα το γραφει. Για να ειμαι ειλικρινης και μεγαλα ηχεια και Sub ειναι πλεον δυσκολο λοηω εγκαταστασης σομπας στο σπιτι. Η θα βαλω καλα front ή θα βαλω δορυφορους και Sub.Υποθετω οτι η συσκευσια θα αναφερει ΜΚII καπου αν υπαρχει.

Reaction score
0
Ωραια για να μην τρωω και πολυ απο το χρονο σας, να κανω μια τελευταια ερωτηση: Αν ειναι τα ΜΚ1 τι κανω του κατεβαζω κι αλλο την τιμη ή περνω τα ΜΚΙΙ απο Γερμανια; Κι αν ναι απο που; Ξερω οτι ειναι δυο ερωτησεις αλλα να το παρει το ποταμι :)

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Klipsch RF-82

τα 82 τα βρηκα σφραγιστα 1000 ευρω κι αν καταληξω θα τον κατεβασω κι αλλο! αλλη προσφορα που βρηκα στο Public Onkyo 808+acoustmass 10 ki ena DVD Onkyo χαμηλη σειρα που δε μου χρειαζεται 1500ευρω.
Δεν αξίζουν 1.000 ΕΥΡΩ για τα RF-82. Νομίζω δεν είναι και made in USA. Πάρε κανένα ηχείο που να παίζει καλά και μουσική και στα λεφτά αυτά υπάρχουν πολλές επιλογές όπως θα σε συμβουλέψουν τα παιδιά εδώ που ξέρουν καλύτερα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Klipsch RF-82

η ελλας σφαζει στο γονατο, το εχω ξαναπει, ειδικα τελος του μηνα
κατα τα αλλα ο 1 με το 2 εχουν διαφορες (ακουστες) και φορανε μαγνητες νεοδημιου.................
ελαφρα καλυτερες καμπινες και υλικα για νταμπιγκ καλυτερης ποιοτητας...........................

Reaction score
5.734
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Klipsch RF-82

Δεν αξίζουν 1.000 ΕΥΡΩ για τα RF-82...
Ούτε εγώ θα έδινα 1000€ για τα 82.

1500€ όμως για την πεντάδα, ΜΚ2 έκδοσης μάλιστα (RF-82ii, RC-62ii, RB-61ii), είναι μια χαρά τιμή.

Η πεντάδα αυτή είναι κίνηση ματ για τον καθένα που θέλει να στήσει ένα ποιοτικό home cinema.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Klipsch RF-82

Μονο που το 82II δεν εχει 1000 στις πιατσες..................

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Klipsch RF-82

Ούτε εγώ θα έδινα 1000€ για τα 82.

1500€ όμως για την πεντάδα, ΜΚ2 έκδοσης μάλιστα (RF-82ii, RC-62ii, RB-61ii), είναι μια χαρά τιμή.

Η πεντάδα αυτή είναι κίνηση ματ για τον καθένα που θέλει να στήσει ένα ποιοτικό home cinema.
Συμφωνώ απόλυτα. Έχω τα RF-3 II μπρος και πίσω με κεντρικό το RC-3 και ξέρω τι σημαίνει να σου κόβεται η ανάσα... Δεν παίζονται σε home cinema. Με τη μουσική όμως έφαγα πολύ παίδεμα μέχρι που έμπλεξα με τις λάμπες και ησύχασα (μαζί με τις κόρνες μου) :105:.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.403
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis