klipsch rf280 Vs Jbl studio 590

Τι πιστεύεται ειναι καλύτερο

• Total voters
    24
  • Poll closed .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα κλιπς πιο πολυ ,,,,γιατι με ελεινα συνοδα, ακους την ντενεκεδιλα τους.....
καπως ετσι καποιοι βγαζουν συμερασματα οτι ξυνουν.....ακουγονται καπως....
και αν τα ακουσουν με κατι πιο καλο αλλαζουν γνωμη......

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
τα κλιπς πιο πολυ ,,,,γιατι με ελεινα συνοδα, ακους την ντενεκεδιλα τους.....
καπως ετσι καποιοι βγαζουν συμερασματα οτι ξυνουν.....ακουγονται καπως....
και αν τα ακουσουν με κατι πιο καλο αλλαζουν γνωμη......
Έτσι τ'ακουσα στο γνωστό μαγαζάκι της στοάς ,μόνο που αντιθέτως δεν είχε ελεεινά συνοδά αλλά κάτι ακριβούς Luxman.[Kολώνες ήταν δεν θυμάμαι ποιά.]
Μόνο τα rf7 που άκουσα διαπρέπουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σωστο προιον - καταλληλη τιμη- αναλογη υποστηριξη.....
αλλιως ολοι αγοραζουν οτιδηποτε απο οπουδηποτε

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Επειδη εχω το ζευγος jbl studio 590 και πριν το παρω ακουσα αρκετα klipsh(γιατι να πω την αληθεια για klipsh πηγαινα) θεωρησα το jbl καλυτερο για αυτο και το αγορασα ειχε καλυτερο μπασο τα μεσαια ηταν διαυγες και τα πριμα κρυσταλινα απορησα που λενε οτι οι κορνες ξυνουν...

Ο χωρος σου ειναι μικρος αλλα το μπασο χαλιναγωγειται με 2 ταπες που που κουμπωνουν στο bass reflex στην πλατη του ηχειου(η JBL δίνει και αποσβεστικά παρεμβύσματα για τις οπές αυτές, ώστε το ηχείο να μπορεί, στοιχειωδώς να προσαρμοστεί στον χώρο) αν εχει θεμα με μπουμαρισμα και τα σχετικα, επισης βγαζοντας της σιτες και τοποθετωντας το ειδικο πλαστικο καλυμα κατω απο της κορνες θα ακους λιγο διαφορετικα συμφωνα με της μετρησεις του avmentor, επισης ειναι και απο τα ζευγοι που και εκτος αξονα να βγεις παλι ακους τον ιδιο ηχο συμφωνα παντα με τον Δ.Σταματακο επισης φοραει τα driver απο την επαγγελματικη σειρα line aray της εταιριας.

Ειναι ενα ιδιαιτερο ηχειο ακουστικα τεχνολογικα και οπτικα απο μια εταιρια κολοσσο που πρεπει να το ακουσεις αν σου αρεσει κανε το βημα και πιστευω ειναι ευκολοπουλητο αν δεν σου κατσει φανταζομαι θα το δωσεις ευκολα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το βεγκα θελει τρελλο αερα....(πιοτερο απο τα κλιπς)
καλουλι ειναι......αμα του πειραξεις το κρος....
υπαρχει θεμα για αυτο εδω γυρω........

Reaction score
446
Οπως εχω ξαναγραψει τα εχω παιξει και με 2χ15 ενισχυτη σε χαμηλη ενταση και επαιζαν καταπληκτικα.
(δεν βρισκω το θεμα με τα κροσσ)

Reaction score
5.624
Από την στιγμή που θέλεις να αγοράσεις κάτι που να κρατήσει χρόνια πρέπει να το επιλεξεις εσύ, ακούγοντας το προσεκτικά,και για αρκετή ώρα. Ποτέ δεν αγοράζεις κατά την γνώμη μου το ποιο εντυπωσιακό ηχειο από αυτά που θα κάνεις ακρόαση,αλλά το ποιο ισορροπημένο. Επίσης κόρνα δεν θα επαιρνα ποτέ για να ακούω στο σπίτι, γιατί εμένα με κουράζουν ηχητικά με ότι και να τα εχω ακούσει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Που να γράψω και την άποψη μου για τα ενεργα.:D πάω για ban μετά!!!!!
Πότε μπαναρίστηκε κάποιος για τις απόψεις του στα ηχητικά; o_O

Ακόμα και με τις τρολλάρες δείχνουμε απίστευτη υπομονή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_