Klipsch + Trends > Αποριες

Reaction score
8
Θαναση στο πειραγμα του DARED MP5 με καινουργιες λαμπες και δεν ξερω και εγω τι αλλο εβαλες, σε τι κερδιζεις?
Αντε να μαθαινουμε και 5 πραγματα γιατι εχω εναν αρχαιο λαμπατο αλλα για αυτον θα ανοιξω καινουργιο θεμα.
Aλλαζοντας τις λαμπες σε ενα μηχανημα, αλλαζεις τον ηχο του και αυτο ειναι το μεγαλο πρωτερημα των λαμπατων. Αλλη λαμπα εχει πιο αναλυτικο ηχο, αλλη πιο ζεστο κλπ.
Αλλαζοντας πυκνωτες και αλλα υλικα σε ενα μηχανημα, ειναι σαν να αλλαζεις σε ενα αυτοκινητο τα λαστιχα η τα τακακια η τις αναρτησεις με καλυτερα. Βελτιωνεις την αποδοση του.
Το ειδα το θεμα και εκει οντως αρχηγος ειναι ο Μιχαλης Σπερτος οτι πει απολυτος κανονας.

Reaction score
8
Ξεχασα, αν ειχα τον σανσουι δεν θα τον αλλαζα με MP-5 και τον τρεντς με τιποτα.

Reaction score
8
Σε λίγο -ελπίζω- θα φτάσει και στην ευρώπη, ο icon-1 της Nuforce.
η νου φορς βγαζει εξαιρετικα μηχανηματα και αν ο ηχος τους ειναι αναλογος με των μεγαλυτερων μηχανηματων της τοτε θα ειναι πραγματικη ευκαιρια αλλα εμενα ρε παιδια μου αρεσει και να το χαζευω το μηχανημα και και το DARED δεν παιζεται, ε ας χανει και μιση μοναδα σε βαθμολογια, ο χωρος μας μπορει να χανει 4 μοναδες.

Reaction score
0
η νου φορς βγαζει εξαιρετικα μηχανηματα και αν ο ηχος τους ειναι αναλογος με των μεγαλυτερων μηχανηματων της τοτε θα ειναι πραγματικη ευκαιρια αλλα εμενα ρε παιδια μου αρεσει και να το χαζευω το μηχανημα και και το DARED δεν παιζεται, ε ας χανει και μιση μοναδα σε βαθμολογια, ο χωρος μας μπορει να χανει 4 μοναδες.

Ο dared πραγματικά ήταν πολύ καλή ευκαιρία (οπτικά τουλάχιστον) και από ότι είδα και εγώ δεν εμφανίζεται στα διαθέσιμα και νέα προϊόντα τους.Ίσως βγάλουν κάτι αντίστοιχο.

Τελευταία κυκλόφορησε και αυτός (με usb):

Glow amp One

Και μια από το εσωτερικό:

Ένα review
http://www.6moons.com/audioreviews/glow/one.html

Και ένα ενδιαφέρον thread:
http://av123forum.com/showthread.php?p=539563#post539563

Ότι πρέπει για χάζεμα.

Attachments

Reaction score
4
Aλλαζοντας τις λαμπες σε ενα μηχανημα, αλλαζεις τον ηχο του και αυτο ειναι το μεγαλο πρωτερημα των λαμπατων. Αλλη λαμπα εχει πιο αναλυτικο ηχο, αλλη πιο ζεστο κλπ.
Αλλαζοντας πυκνωτες και αλλα υλικα σε ενα μηχανημα, ειναι σαν να αλλαζεις σε ενα αυτοκινητο τα λαστιχα η τα τακακια η τις αναρτησεις με καλυτερα. Βελτιωνεις την αποδοση του.
Το ειδα το θεμα και εκει οντως αρχηγος ειναι ο Μιχαλης Σπερτος οτι πει απολυτος κανονας.
Thanks , για να μαθαινουμε και εμεις :615:

Ξεχασα, αν ειχα τον σανσουι δεν θα τον αλλαζα με MP-5 και τον τρεντς με τιποτα.
Εννοεις οτι μπορει να κραταει ακομη τα ψωμια του ο αρχαιος?
Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο γιατι αν ειναι ετσι και αξιζει σκεφτομαι για γερη αναπαλαιωση.

Reaction score
8
Πραγματι αν δεν παραγεται ακομα, αυτο ισως το ξερει κιο κ. Ταμουριδης που ειναι αντιπροσωπος και μελος του σαιτ.
Το αλλο οντως ομορφο αλλα μονο 5 βατ στο καναλι και περιπου 500 δολαρια.

Reaction score
8
Εννοεις οτι μπορει να κραταει ακομη τα ψωμια του ο αρχαιος?
Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο γιατι αν ειναι ετσι και αξιζει σκεφτομαι για γερη αναπαλαιωση.
γιατι οχι, αλλα αυτο θα μας το πει ο Μιχαλης που ειναι ειδημονας σε αυτα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Παντως εδω δεν φαινεται πουθενα ο ΜΡ-5

http://www.dared.gr/

αν δεν κανω λαθος δεν βγαινει πια απο την εταιρεια αλλα υπαρχει αυτο που ειναι το ιδιο αλλα χωρις usb εισοσο και με δευτερη εισοδο line

http://www.fat-man.co.uk/docs/product_07/iTube_ValveDock.shtml
Βγαίνει και εισάγεται κανονικά από τη DARED.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Επιτρέψτε μου να πω ότι είμαι ο πρώτος που έβαλε χέρι στον MP-5. Μάλιστα το μηχανάκι που έπαιζε στην επίσκεψη του site στο Studio845 ήταν το δικό μου. Επιπλέον το έχω ακούσει σε συγκριτική δοκιμή με το Trends.

Reaction score
7.004
Βγαίνει και εισάγεται κανονικά από τη DARED.
Ας κανουν το κοπο να ενημερωσουν το σαιτ τοτε,αλλωστε σε αυτη τη κατηγορια δεν εχουν αντιπαλο αλλα στα πιο ακριβα ο ανταγωνισμος ειναι πολυ σκληρος.

Reaction score
1.213
Επιτρέψτε μου να πω ότι είμαι ο πρώτος που έβαλε χέρι στον MP-5. Μάλιστα το μηχανάκι που έπαιζε στην επίσκεψη του site στο Studio845 ήταν το δικό μου. Επιπλέον το έχω ακούσει σε συγκριτική δοκιμή με το Trends.
Και ......?????? Παρατηρησεις ? Ποιο ταιριαζει με ποια ηχεια..διαφορες..πλεονεκτηματα του ενος εναντι του αλλου..κλπ κλπ :116:

Reaction score
0
Ειναι αστείο να συνκρίνεις λάμπες με τα καινούργια ψηφιακά.
Βέβαια ορισμένοι έχουν τέτοιο κόλλημα που θα γυρίσουν και στα γραμόφωνα.

Reaction score
8
Ειναι αστείο να συνκρίνεις λάμπες με τα καινούργια ψηφιακά.
Βέβαια ορισμένοι έχουν τέτοιο κόλλημα που θα γυρίσουν και στα γραμόφωνα.

εμ βεβαια για μια γενια που μεγαλωνει μεσα στην απολεστικη συμπιεση του MP3 και νομιζει οτι ακουει καλα, τι να της πεις για τον ασυμπιεστο αναλογικο ηχο.
Αληθεια τι μουσικη ακους;

Reaction score
0
Επαγγελματίες του ήχου, ηχολήπτες της Λυρικής και μηχανικοί ήχου που κάνουν mastering 'εχουν ακούσει στη αντιπροσωπεία το Trends και έχουν πάθει τη πλάκα τους με τη ακρίβεια της μουσικής αναπαραγωγής του.
Όλοι αυτοί δεν ξέρουν τί ακούν αλλά θα έπρεπε να τρέξουν να πάρουν Κινέζικο λαμπάτο με τη τεχνολογία του 1920 και να ακούν στη ουσία τους μετασχηματιστές εξόδου.
Αλλά άμα ο άλλος έχει φάει κόλλημα όλα αυτά που λέω του ακούγοντε Κινέζικα...

Reaction score
8
Εσυ εκτος απο τις ασυναρτησιες του στυλ 29 κατασκευαστες πληντηριων εχουν ακουσει συνοστηζομενοι εξω απο αντιπροσωπειες κ,λπ κ.λπ, και περι μαθηματων περι ασιατικων ξενων γλωσσων, τι ακριβως μηχανηματα εχεις ακουσει, με τι τα συγκρινεις και με τι υλικο τα ακουσες;

Reaction score
0
Δεν αναφέρω ονόματα γιατί δεν έχω την εγκρισή τους.
Συνέχισε να διαφημίζεις το κόλλημα σου δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθώ μαζί σου.
Βάλε και να κανένα δίσκο της οπισθοδρομικής κομπανίας που σε εκφράζει απόλυτα.

Reaction score
8
Οταν αποκτησεις δικη σου αποψη και ακουσεις και κανα μηχανημα τα ξαναλεμε. Μεχρι τοτε ακουγε τις αποψεις των διαφορων και ακουγε τα συμπιεσμνα μπθριακια σου που και νοιωθεις ευτηχης με την αμαθεια σου.
Απορω πως κρινεις χωρις να εχεις συγκρινει καποια πραγματα. Καποια στιγμη ομως να αποκτησεις δικες σου εμπειριες για να περιγραφεις και να παψεις να σαι παπαγαλακι αλλουνων.

Reaction score
4
Δεν αναφέρω ονόματα γιατί δεν έχω την εγκρισή τους.
Συνέχισε να διαφημίζεις το κόλλημα σου δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθώ μαζί σου.
Βάλε και να κανένα δίσκο της οπισθοδρομικής κομπανίας που σε εκφράζει απόλυτα.
Γιατι φιλε μου μπαινεις ετσι και χαλας με τετοια επιθεση ενα θεμα.
Θεωρεις οτι οι λαμπατοι για εσενα δεν υπαρχουν και καλα κανεις και δικαιωμα σου.
Υπαρχουν εκατομυρια αλλοι με πολλα ακουσματα εμπειροι με αποδειξεις που πιστευουν το αντιθετο.

Θα σε παρακαλουσα αμα εχεις επιχειρηματα και προπαντων την ευγενια και θες κατι να πεις ουσιαστικο ή να περασεις την αποψη σου να το κανεις σε καινουργιο θεμα.

Που δεν πιστευω να το κανεις γιατι θα πρεπει να το αποδειξεις κιολας ενω εσυ αρεσκεσαι σε απλες επιθεσεις χωρις να στηριζεις καπου την γνωμη σου.

Εμπρος λοιπον υπαρχει βημα για ολους σε αυτο το φορουμ και τα υπολοιπα ας σταματησουν εδω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Επαγγελματίες του ήχου, ηχολήπτες της Λυρικής και μηχανικοί ήχου που κάνουν mastering 'εχουν ακούσει στη αντιπροσωπεία το Trends και έχουν πάθει τη πλάκα τους με τη ακρίβεια της μουσικής αναπαραγωγής του.
Όλοι αυτοί δεν ξέρουν τί ακούν αλλά θα έπρεπε να τρέξουν να πάρουν Κινέζικο λαμπάτο με τη τεχνολογία του 1920 και να ακούν στη ουσία τους μετασχηματιστές εξόδου.
Αλλά άμα ο άλλος έχει φάει κόλλημα όλα αυτά που λέω του ακούγοντε Κινέζικα...
Είναι πλέον συνηθισμένο στην Ελλάδα ο κάθε άσχετος να έχει άποψη και να επιμένει. Ο ΜΡ5 δεν έχει καν μετασχηματιστές εξόδου αλλά ολοκληρωμένο και λυχνίες στη προενίσχυση. Πως γίνεται σε αυτό το site να εκφέρει άποψη ο καθένας, χωρίς να έχει ακούσει μηχανήματα και χωρίς να έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται, αδυνατώ να το καταλάβω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk