Knight Rider 2008

HV

Reaction score
0
Ο ΚΙΤΤ δεν ηταν ποτε muscle car σε εμφανιση...Τα trans-am και γενικα οι pontiac εφερναν ( Και φερνουν ακομα ) πολυ σε ιαπωνικο design και οχι σε αμερικανικο muscle car οπως τα mustang τα dodge και τα chevrolet.

Reaction score
5
Καιρός για αλλαγή λοιπόν. Εδώ τα είχαμε όλα άσπρα στο AVSite και τα σκουρίναμε. στον KITT Θα κολλήσουμε; :lol:

Eμενα μου αρέσει, σε άλλους όχι :) καθαρά θέμα γούστου :-D

HV

Reaction score
0
Δεν ειπα πως δεν μου αρεσει σαν αμαξι αφου σκεφτομουν να το αγορασω μια εποχη ( Στην μικρη εκδοση των 4.0l ).
Εγω λεω απλα πως δεν κανει για ΚΙΤΤ.

Reaction score
0
Ειδα εχθες το επεισοδιο, σαν σειρα μου αρεσε αλλα μου ελειπε ο παλιος ο ΚΙΤ. Θα μου αρεσε να κανει ενα περασμα και ο παλιος, αυτο που με χαλασε ηταν η μουσικη τιτλων στην αρχη τα πηγαινε τελεια μετα ομως....
Και μου λειπει και το βουβου που εκανε ο ΚΙΤ!!

Reaction score
6
Απάντηση: Knight Rider 2008

Εκανε ενα μικρο περασμα ( στην σκηνη στην αποθήκη) αλλα ηταν πολυ μικρο.
Συμφωνώ παντως για την μουσικη ( απαραδεκτη διασκευη) και που εβγαλαν τον ηχο ( το βουβου οπως λες) :happy_9: .

Καλωσόρισες στην παρεα μας....
Lost-maniac????

HV

Reaction score
0
Μην ξεχναμε πως η φωνη του κιλμερ ειναι επιεικος ΧΑΛΙΑ για αυτο τον ρολο.

Reaction score
5
ποιον τον νοιαζουν τα βου-βου όταν ακουν αυτό το κτηνος και τον κινητήρα του; KITT 2k8 rulez!

Κατα την ταπεινη μου άποψη πάντα :-D

υγ : εχθες ξαναείδα τον πιλότο ^_^

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Καλά το ότι μου άρεσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο νομίζω ότι το είπα και πιο πρίν.

Και για ΚΙΤΤ μου άρεσε πάρα πολύ. Το είδα σαν εξέλιξη του παλιού αυτοκινήτου το οποίο βάσει σεναρίου φτιάχτηκε πρίν απο 25 χρόνια. Έπρεπε να υπάρχει λοιπόν μια καλή αλλαγή στο αυτοκίνητο για να κάνει την διαφορά. Αν έμοιαζε με τον παλιό ΚΙΤΤ τότε δεν θα έκανε αίσθηση κατά την γνώμη μου. Θα μου φαινόταν σαν να έτρωγα ξαναζεσταμένο φαγητό..

HV

Reaction score
0
Εγω παλι πιστευω πως τοσο ο ΚΙΤΤ οσο και το Airwolf που περιμενουμε σε λιγο καιρο επρεπε να ειχαν σαν βαση τα παλια μοντελα...Αυτα αγαπησαμε, με αυτα μεγαλωσαμε...Τωρα ο Νεος ΚΙΤΤ χανει πολλα σε σχεση με τον παλιο....Που ειναι το αεροδυναμικο σχεδιο ωστε να μπορει να πιανει τεραστιες ταχυτητες ? Που ειναι η "τσαχπινια" του παλιου ΚΙΤΤ ? Αυτο το αμαξι ακομα και με την τρανς-αμ 25ετιας ειναι πιο αργο σε ολα.

Reaction score
6

Θα μου άρεσε να δω αυτό το αυτοκίνητο για νέο ΚΙΤΤ και γενικα ειμαι της άποψης πως οι corvette ταιριάζουν στο υφος του πρώτου ΚΙΤΤ.

Attachments

HV

Reaction score
0
Εμενα μαρεσει και αυτο....Εχει ειπωθει πως η GM θα φτιαξει νεα Trans-AM μεσα στο 2009...Αυτο ειναι απλα ενα concept καποιων οπαδων των Trans-AM.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Knight Rider 2008

Εμενα μαρεσει και αυτο....Εχει ειπωθει πως η GM θα φτιαξει νεα Trans-AM μεσα στο 2009...Αυτο ειναι απλα ενα concept καποιων οπαδων των Trans-AM.

Δλδ συγνώμη αλλά αυτό θα σου άρεσε και τον ΚΙΤΤ και όχι η Mustang που βάλανε? Αυτό δεν είναι σαν τρακτέρ? Δεν είναι χοντροκομένο για τον ΚΙΤΤ? Θυμήζει τον παλιό ΚΙΤΤ πιο πολύ? Για να καταλάβω δλδ?

Δεν λέω, ωραίο και καλό αυτοκίνητο είναι αλλά αυτό και αν είναι χοντροκομμένο σε σχέση με την Mustang. Μην τρελαθούμε κιόλας... :crazy_1:

HV

Reaction score
0
οπως ειπα δεν ειναι το μοντελο που θα βγει στην αγορα. Και να ηταν ειναι σημαντικα πιο χαμηλομενο απο την Mustang και ειμαι σιγουρος πως σαν ΚΙΤΤ θα το εφτιαχναν περισσοτερο εμφανησιακα..Εξαλλου ειναι Trans-AM και αυτο ειναι πολυ καλο.

Reaction score
0
Ξερετε ποτε ή αν θα βγει το 2ο επεισοδιο του ΚΙΤ; Κυκλοφορει μια φημη πως ηταν μουφα πως ειναι σειρα. Εχετε ακουσει κατι για αυτο;

Reaction score
1

Με την νέα season , δλδ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο , το διάβασα κάπου μέσω google.com

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508