Καλησπέρα στο φόρουμ. Είναι το πρώτο μου ποστ και κατέληξα στο να ζητήσω την βοήθεια σας γιατί μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω άκρη. (άσχετος)
Λόγω της ασχετοσύνης μου, έχω καταλήξει με έναν ενισχυτή της koda av 1068A, τον οποίο σε πολλά site, τον αναφέρουν ως 5,1 ενώ μετά από καιρό κατάλαβα ότι δεν έχει έξοδο για subwoofer.
Τον έχω συνδέσει αναλογικά με την onboard κάρτα ήχου που έχω στην μητρική (abit ab 9) και του έχω βάλει απλά 2 ηχεία βιβλιοθήκης που είχα ήδη 50w και ένα sub αυτοκινήτου παθητικό σε μια από τις 5 εξόδους του για να λέω ότι έχω λίγο μπάσο:119
Φυσικό είναι το αποτέλεσμα να είναι άθλιο αλλά δεν είχα την δυνατότητα για κάτι καλύτερο.
Για να μην κουράζω θέλω να ρωτήσω το εξής.
Υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση sub με 2 αξιόλογα ηχεία βιβλιοθήκης? (δεν υπάρχει χώρος για μεγάλα ηχεία γιατί θα τα έχω πάνω στο γραφείο).
Διαφορετικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=9959, αλλά εκτός του ότι θα πάει χαμένος ο ενισχυτής δεν ξέρω αν με ένα καλό συνδυασμό sub και ηχείων πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα.
Από χρήματα δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 300-400 ευρώ max.
Με ενδιαφέρει απλά μουσική σε desktop pc που το έχω στο σαλόνι (30τμ)
Η onboard κάρτα ήχου έχει τις εξής προδιαγραφές (On board 7.1 CH HD Audio CODEC
Supports auto jack sensing and optical S/PDIF Out)
Κάθε πρότασή σας θα μου ήταν πολύτιμη για να μην την ξαναπατήσω :120:
thx.
Λόγω της ασχετοσύνης μου, έχω καταλήξει με έναν ενισχυτή της koda av 1068A, τον οποίο σε πολλά site, τον αναφέρουν ως 5,1 ενώ μετά από καιρό κατάλαβα ότι δεν έχει έξοδο για subwoofer.
Τον έχω συνδέσει αναλογικά με την onboard κάρτα ήχου που έχω στην μητρική (abit ab 9) και του έχω βάλει απλά 2 ηχεία βιβλιοθήκης που είχα ήδη 50w και ένα sub αυτοκινήτου παθητικό σε μια από τις 5 εξόδους του για να λέω ότι έχω λίγο μπάσο:119
Για να μην κουράζω θέλω να ρωτήσω το εξής.
Υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση sub με 2 αξιόλογα ηχεία βιβλιοθήκης? (δεν υπάρχει χώρος για μεγάλα ηχεία γιατί θα τα έχω πάνω στο γραφείο).
Διαφορετικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=9959, αλλά εκτός του ότι θα πάει χαμένος ο ενισχυτής δεν ξέρω αν με ένα καλό συνδυασμό sub και ηχείων πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα.
Από χρήματα δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 300-400 ευρώ max.
Με ενδιαφέρει απλά μουσική σε desktop pc που το έχω στο σαλόνι (30τμ)
Η onboard κάρτα ήχου έχει τις εξής προδιαγραφές (On board 7.1 CH HD Audio CODEC
Supports auto jack sensing and optical S/PDIF Out)
Κάθε πρότασή σας θα μου ήταν πολύτιμη για να μην την ξαναπατήσω :120:
thx.