KODA AV 1068A ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ΚΑΙ 2,1 ΗΧΕΙΑ.

Timaras

Reaction score
2.153
Re: Απάντηση: KODA AV 1068A ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ΚΑΙ 2,1 ΗΧΕΙΑ.

Μήπως κανά βύσμα στην κάρτα σου κάνει τη ζημιά?Όσο για το load της cpu δεν ξέρω.

GOM

Reaction score
43
Απάντηση: KODA AV 1068A ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ΚΑΙ 2,1 ΗΧΕΙΑ.

Tim, μίλησα με έναν γνωστό μου που ψιλοασχολείται και τελικά με όσα μου είπε να τεστάρω, καταλήξαμε ότι ο ενισχυτής λόγω παλαιότητας (17χρόνια) έχει μαζέψει σκόνες που γίνανε συμπαγές με υγρασίες κλπ και γενικότερα θέλει ένα service που δεν είμαι και τόσο διατεθειμένος να του κάνω. Γενικότερα από αλλού ξεκίνησα, αλλού πήγα και αλλού κατέληξα...Δηλαδή να κοιτάω κάτι από την αρχή. Γενικότερα όσο πιο οικονομικά και ποιοτικά μπορώ, κοιτάω για nad 315bee, kingrex (που μάλλον με το τροφοδοτικό ανεβαίνουμε) γενικά μου αρέσουν οι λεπτοκαμωμένοι και όχι μπούγιο, με ηχεία που προς το παρόν μου αρέσουν εμφανισιακά (γιατί δεν έχω καταφέρει να τα ακούσω ακόμα) klipsch rb 51 - 61, και monitor audio bx 2.
Ήδη τσεκάρω και review για αυτοενισχυόμενα όπως τα audioengine, αλλά γενικότερα έχω πελαγώσει...:122:

Timaras

Reaction score
2.153

Beatάκια δεν είπες ότι ακούς?

GOM

Reaction score
43

Ναι, η κοπελιά περισσότερο. Εγώ λίγο απ΄όλα και reggae, και instrumental...Όλη την γκάμα πιάσαμε :119: Αλλά η περισσότερη βάση είναι σε beat, αλλά παρόλο αυτά όχι σε ιδιαίτερα υψηλές εντάσεις γιατί η πολυκατοικία βρίσκεται σε περίοδο αναπαραγωγής και η διπλανή μου κ η από κάτω μου έχουν μωρά..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ήδη τσεκάρω και review για αυτοενισχυόμενα όπως τα audioengine, αλλά γενικότερα έχω πελαγώσει...:122:
ασε τα review, μια ταση για πελαγωμα την εχεις εμφυτη, για να απλοποιησεις την κατασταση σου και γενικα με αυτα που ακους, πηγαινε σε ενα ζευγαρι σοβαρα ενεργα σαν τα samson resolv που σου ειχα προτεινει στα πρωτα πρωτα ποστ του θεματος που ανοιξες. Ετσι δεν θα ψαχνεις ουτε για ενισχυτες ουτε ποιοι ενισχυτες ταιριαζουν με ποια ηχεια κλπ. Κατι Κingrex με 2020 τσιπακι ισχυος 8W στο καναλι με 0.01thd δεν σου κανουν για να καλυψεις τετοιο χωρο, ειναι σουρεαλισμος. Αν θες να πας σε πακετο ενισχυτη ηχειων πες ενα ποσο συνολικα και για τα 2 για να σου προτεινουμε. Ο 315 εχει πολυ καλο ηχο αλλα ειναι μικρος για το χωρο σου.

GOM

Reaction score
43

Καλημέρα. Tyler, ο χώρος είναι παράγωνος. Δεν ξέρω αν παίζει καμία σημασία. Από τετραγωνικά είναι από 25 μέχρι το πολύ 30. Θα μετρήσω σήμερα να σιγουρευτώ. Αυτός νόμιζα ότι κάνει πάντως....και από ηχεία θα ήθελα μια γνώμη και για αυτά τα οποία αργότερα θα τα συνδύαζα και με ένα sub.
O 315 σίγουρα είναι μικρός? Δεν θέλω να παίζω πολύ δυνατά μουσική...
Για αυτοενισχυόμενα, διάβασα πάντως τα χειρότερα...ότι παίζουν εντελώς flat και ότι δεν φτάνουν καν τις επιδόσεις των hi-fi..Άμα δεν βρώ χρόνο να πάω να ακούσω...τι να λέμε...
Λοιπόν, επειδή ο ενισχυτής δεν ήταν στο πρόγραμμα...διαθέτω μέχρι 350 και για ηχεία μέχρι 500. (όχι ότι αν βγούν πιο κάτω θα με χαλάσει...:102:) Το sub αν χρειάζεται θα το πάρω αργότερα.
Δεν ξέρω αν γίνεται oi πρότασεις να αφορούν ταίριασμα εταιρίας και όχι τόσο μοντέλα...αλλιώς οκ.
thx!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

O KingRex ειναι 2χ8W/8Ω, τα ηχεια που εβαλες ειναι 2 μικρα κουτακια με ενα τοσο δα μεγαφωνακι, πως να καλυψουν 25-30τμ.. Για το πανω στο γραφειο σου και αντι για desktop pc ηχειακια, καλα ειναι, οχι για παραπανω
Ο c315bee ειναι 2χ40W

Για ηχεια εχω πει παραπανω ποια μοντελα κανουν, βασης ή δαπεδου, χωρις να φτασεις στα 500 ευρα. Για ενισχυτες, μετα απο τοσα περα-δωθε, δεν θυμαμαι καν αν εχω πει. Οτι γλιτωσεις για ηχεια δωστα σε ενισχυτη. Υπαρχει Denon pma 710AE, Yamaha A-S300, As500, Harman Kardon HK-980.

αυτα

Timaras

Reaction score
2.153

Λοιπόν Gom εγώ προτείνω:
Ενισχυτή τον Harman Kardon HK 3390.Ραδιοενισχυτής δυνατός και με έξοδο sub
Ηχεία Roister Emphasis 25:Μια χαρά ηχειάκι με μπασάκι,με πρίμα με τα όλα του για τα λεφτά του.
Το ακούς και αποφασίζεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

GOM παρότι το θέμα πλεόν δεν άπτεται του home cinema(οπότε συζητάται σε λάθος κατηγορία) πέραν των προτάσεων που σου έκαναν μέχρι στιγμής θα σου έλεγα πριν αγοράσεις οτιδήποτε να ψάξεις να ακούσεις το παρακάτω σετάκι ενεργών ηχείων
KRK RP8 ROKIT G2
Eίναι πάρα πολύ δύσκολο να βρείς συνδυασμό ενισχυτή ηχείων που να σου προσφέρει σωστότερο ήχο με 500ε(πιθανόν και με τα διπλάσια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Απο εκεί και πέρα είναι βέβαια καθαρά θέμα προτίμησεων.Αν δεν σου αρέσουν πάσο καθότι εσύ θα ζείς μαζί τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo