Krell help !

Reaction score
0
Φίλος έχει τον Krell Kav-400xi (στερεοφωνικός) και τον Yamaha RX-V557.
Θέλει να τους συνδέσει ώστε τα κύρια ηχεία να περνούν από τον Krell και ταυτόχρονα να έχει multichannel για τα υπόλοιπα από τον Yamaha.

Δεν ξέρει τι πρέπει να επιλέξει στον Krell από το remote για να ενεργροποιήσει το throughput στον Krell. Όταν επιλέγει την επιλογή throughput από το panel του ενισχυτή η ένταση στα ηχεία ανεβαίνει στο τέρμα...

Καμμία ιδέα ?

Reaction score
384
An den kano lathos,
apo ta preout L,R tou A/V enisxuti pas ston Krell.
To sima tote paei sta telika stadia tou Krell kai tin entasi ti ruthmizeis apo ton A/V.

Dimitris

GTX

Reaction score
39
Όπως τα λέει ο Δημήτρης είναι. Δε χρειάζεται throughput και τέτοια, απλά πρέπει τον Krell να τον αφήσει σε κάποια λογική ένταση και μετά να κάνει πάλι ισοστάθμιση με τα υπόλοιπα κανάλια.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Στον Yamaha ποιές είναι όμως οι Pre-out έξοδοι , οι 9 ?

Έχω βάλει το rear view του Yamaha...

GTX

Reaction score
39
Πακέτο.
Δεν έχει pre-outs οπως νόμιζα. Αυτά που έχει είναι το Νο10 στο σχήμα και αυτά που δίνει για CD-MD Recorder, το θέμα είναι οτι αυτά λογικά έχουν σταθερό volume και δεν αλλάζει η ένταση απο το remote του yamaha.

Reaction score
0
Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Γι΄αυτό ψάχναμε να δούμε τι γίνεται με αυτό το throughput στο Krell.

Reaction score
0
Θα δούμε τι πατέντα μπορεί να κάνει με το zone 2.
Το manual λέει ότι μπορεί να συνδέσει άλλο amplifier με ηχεία για άλλο δωμάτιο...

Σας ευχαριστώ πολύ.

cbk

Reaction score
5
Θα δούμε τι πατέντα μπορεί να κάνει με το zone 2.
Το manual λέει ότι μπορεί να συνδέσει άλλο amplifier με ηχεία για άλλο δωμάτιο...

Σας ευχαριστώ πολύ.
Αλήθεια, έχει δοκιμάσει κανείς το zone 2 ως pre-out; (όταν το δοκίμασα στον δικό μου 661 με κάποιον τελικό, δεν μπορούσα να ελέγξω την ένταση...)

(ούτε τρία χρόνια δεν πέρασαν! :114: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.230
Members
38.671
Νεότερο μέλος
xkaragi