Krell KAV 250a/3.... Eρωτηση ....

Reaction score
384
Εχω τον τρικαναλο στο παταρι και θελω να τον πουλησω γιατι καθεται ο αμοιρος, εδω και χρονια.

Το προβλημα που εχω ειναι οτι το αριστερο κομματι της προσοψης (πρεπει να θυμαστε τις φατσες που ηταν σαν τιτανιο) εχει μια γρατσουνια, απο ενα γελοιο ατυχημα.
Το κομματι φαινεται αποσπομενο, αρα θα υπαρχει τροπος ευκολης αλλαγης.

Μηπως εχει κανεις το τηλεφωνο του αντιπροσωπου, γιατι ο αγγλος εισαγωγεας της Krell μου ειχε καταστρεψει ενα ηχειο Martin Logan που του εστειλα για επισκευη καποτε, και ειναι καραγκιοζης?:141:

Reaction score
384
Ειναι ενα κυκλικο γδαρσιμο, απο βιδα. Ισως και εαν περαστει με μαρκαδορο να μην φαινεται, αλλα θα προτιμουσα να αλλαξω το μικρο αυτο μεταλλικο κομματι, εαν γινεται.

Attachments

Reaction score
1
Ειναι ενα κυκλικο γδαρσιμο, απο βιδα. Ισως και εαν περαστει με μαρκαδορο να μην φαινεται, αλλα θα προτιμουσα να αλλαξω το μικρο αυτο μεταλλικο κομματι, εαν γινεται.

αγαπητε φιλε,

ξεβιδωσε τις βιδες πανω στο καπακι, αφαιρεσε το και μετα βγαλε τη βιδα που κρατα τον μετασχηματιστη.
θα δεις, στο εσωτερικο οτι το κομματι που αναφερεις μπορεις ευκολα να το αποσπασεις απο την προσοψη και, ειτε να το δωσεις σε καποιον να το βαψει σωστα, ειτε να το αντικαταστησεις απο καποια αντιπροσωπεια.

νομιζω οτι ευκολα μπορει να επιδιορθωθει (αφου το αποσπασεις απο την προσοψη και το πας σε καποιον που γνωριζει απο χρωματα και επισκευες).

με αυτον τον τροπο δεν θα διακινδυνευσεις και γρατζουνιες στο υπολοιπο μηχανημα.

με τι ηχεια τον επαιζες, με τι τον αντικατεστησες, τι προενισχυτη χρησιμοποιεις?

στειλε pm αν θελεις να μην τα συζητησουμε δημοσια.

.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members