KURO PDP 5080XD / PANASONIC TH50Z800

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Ψάχνοντας για μια plasma 50' είπα να ανέβει λίγο το budget και τώρα βρίσκομαι αντιμέτωπος με το εξής δίλλημα:

KURO PDP 5080XD ή PANASONIC TH50Z800

να σας πω πως αρχικά είχα ξεκινήσει για την PANASONIC TH50Z80 την οποία τώρα βρίσκω στα 2020ευρώ.

- Ποιά από τις δύο θα μου προτείνατε;
- Αξίζουν την διαφορά στην τιμή συγκριτικά με την προηγούμενή μου επιλογή;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια η οποία θα είναι πραγματικά πολύτιμη (αρκετά χρήματα κι έχω μπερδευτεί όσο να 'ναι...)
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
με κλειστά μάτια πάς για την Panasonic...

είναι όσο καλή ήταν η PZ700 αλλά με βελτιώσεις χονδρές. 4 hdmi, 24fps και φυσικά το αριστουργηματικό αντιγυαλιστικό φίλτρο (antiglare filter) που την κάνει όχι απλά να ξεχωρίζει απο τα άδελφάκια της την 80 και την 85 αλλά να τις αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Στην άλλη μεριά, η KURO, αν και πατημένη σε τιμή κοντά half price απο όσο είχε αρχικά, δεν παύει στα δικά μου μάτια και στην δική μου κρίση να είναι ενα παλαιομοδίτικο μοντέλο που δεν ακολουθεί τα καλούδια της 12ης γενιάς πλάσμα. Outdated θα την χαρακτήριζα και φυσικά HD ready 720p τηλεόραση μόνο αν μου χάριζαν θα αγόραζα πλέον.

Εχω ξαναγράψει σε άλλο πόστ ότι όλες τις νέες Panasonic της σειράς "8" τις εχω δεί να παίζουν και είχα και την ευτυχία να τους αλλάξω τα φώτα... να τις ρυθμίσω και να τις απορυθμίσω όπως επιθυμούσα σαν να ήταν δικές μου οθόνες. Ετσι είδα πόση διαφορά εχουν οι φθηνές 80 και 85 απο την 800
 

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την διαφωτιστική σου απάντηση :)

Το μόνο που με προβληματίζει είναι (αχμ) η τιμή... αναρωτιέμαι αν πρόκειται να πέσει καθόλου για να γίνει σχετικά πιο προσιτή.
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
προσιτή είναι για αυτά που αγοράζεις... εγώ πέρσυ ούτε 1 χρόνο πρίν... 10 μήνες περίπου πλήρωσα 2700 για την 50PZ700 απο 2900 που είχε κανονικά... και η PZ70 είχε 2500 κανονική τιμή.

Εχουν δηλαδη η 800 με την 80 αυτά τα 400 ευρώ διαφορά που believe me είναι άξια για κάθε σέντ που δίνεις.

συμβουλη: go for it αμεσα!
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Μηνύματα
3.034.389
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv
Top