Kuzma Stogi Reference - ποια κεφαλή

Reaction score
436
Τελευταία απόκτησα ένα πικάπ με βραχίωνα τον Kuzma stogi reference. Γενικότερα προτιμώ τις MM κεφαλές. Αφού λοιπόν έχω μπει στη διαδικασία να πάρω μια πολύ καλή mm κεφαλή, όλοι με ωθούν στον MC για τον συγκεκριμένο βραχίωνα. Άλλος (πωλητής) μου λέει τι τη θέλω την MM. Άλλος μου λέει ότι δεν σηκώνει MM παρά μόνο κάτι πολύ φθηνές βλ. Denon. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ δεν θέλω να στέλνω την κεφαλή μου κάθε τρεις και λίγο στο εξωτερικό για νέα βελόνα (στην καλύτερη), ούτε θέλω να αλλάζω κεφαλή συχνά.
Υποτίθεται ένας τόσο καλός βραχίωνας έχει και αυτός περιορισμούς; Τότε γιατί να πουλάμε τα Technics μας; Εγώ λέω να βάλω τη Nagaoka mp 500. Έχει κανείς εμπειρία από τον συγκεκριμένο βραχίωνα και συγκεκριμένα για το πώς αντιδρά ο συγκεκριμένος σε ΜΜ κεφαλές;
Επίσης αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το βαριδάκι του antiscating που μου λείπει. Ξέρει κανείς το βάρος του προκειμένου να βάλω imitation αν δεν μπορέσω να βρω το αυθεντικό γιατί και γι' αυτό χρειάζεται τεράστια ιστορία; Ή αν έχει κανείς spare; (Τώρα θα μου πείτε τι λέω.)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas