La notte

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ

1.Θα πας ειτε σου αρεσει ο Λαμπης ειτε οχι
2.Δεν θα πας με τον...πλησιον σου διοτι εχει πολλους μελλοντικους "πλησιον" να γνωρισεις
3.Θα παρεις ουχι περισσοτερα των 1000 και ουχι λιγοτερα των 300 προς καταθεση.
4.Τα παραπανω συμπεριλαμβανουν...ανθοκομικη σε τσακιρ καταστασεις και αφορουν τουλαχιστον σουαρε 6 ατομων
5.Θα πας , θα δεις , θα κανεις και θα αποχωρησεις πριν αλεκτωρ λαλησει τρις στις πεντε τα ξημερωματα.
6.Οσο και εαν σε παρακαλεσουν...δεν θα απεικονιστεις σε φυλο χαρτου
7.Υποχρεωτικο το λικνισμα επι τραπεζης
8.Ωρα εναρξης 12 κι ουτε ενα τηλεφωνημα
9.Ωρα ληξης οσο παει και ας δουλευεις την αλλη μερα
10.Εαν εχεις ηδη γινει Πινοκιο, καθως αποχωρεις τιναξε την...ανθοκομικη διοτι θα επιστρεψεις σαν τον...Επιταφιο και μετα θα πλενεις πιατα για καμμια βδομαδα.

Οσοι καταλαβατε καταλαβατε.
Μην ξεχνατε πως παρακολουθει και ο Γουλλιεμος Τελος :lol: :lol: :lol:

Μην το χασετε με τιποτα!

Reaction score
49
Μα καλά ρε παλικάρι............
Περίμενες να γίνει μέλος το "αφεντικό" (Νο 400, αν κάνεις ότι "Ντεν καταλαβαίνει") για να γράψεις τέτοια πράγματα?

Ακούω προσφορές για ΥΑΜΑΗΑ Ζ9 (αυτόν θέλω, αυτόν θα βρεις.....) γιατί υπάρχουν και τα πμ!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(εεεεε.....και που είσαι........οι προσφορά να είναι του τύπου: "δώσε και μένα μπάρμα(όχι Βάνα)" ή "τσάμπα πράγμα" κ.ο.κ)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πως με καταλαβαινεις ατιμο :wink:

Και τι θες να κανω?
Προχθες πηγα-τραβατε με και ας κλαιω-και ακομα να συνερθω.

Οταν επεστρεψα τα πουλακια κελαηδουσαν και αν μπορεις να φανταστεις τι ρεπορτο εδωσα... :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και ποιος νομιζεις πως μου εκλεισε το τραπεζι? :D

Τι λετε για να εορτασουμε συντομα τιποτα γεννεθλια για τους 2,5 μηνες ζωης του avsite? :lol: :lol:

Και λεω 2,5 γιατι τους 2 τους εορτασα ηδη. :!:

Reaction score
49
Καλα...καλά..... :roll: :roll:

Πας γυρεύοντας!!!!

Κι ακόμα προσφορά για τον Ζ9 ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!! :twisted: :twisted:

Τώρα θα ετοιμάσω ένα πμ με link στην διεύθυνση : http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1166

(πως είπαμε?......χχμμμ....αναζήτηση μέλους Νο400.......Είδες τι θα πάθεις που έχεις και μηχανές αναζήτησης?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλά, ο τύπος είναι άπαικτος...

Ειδικά να τον βλέπεις να την "πέφτει" σε γυναίκα είναι απίστευτο θέαμα...

Ένα καλοκαίρι στην Μύκονο είχα κάρτα απεριορίστων διαδρομών για ουίσκυ και λουλούδια (ας είναι καλά το Μαράκι...)!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μια παλιά φίλη που την ξαναπέτυχα εκείνο το καλοκαίρι στην Μύκονο και από ότι καταλάβατε άρεσε πάρα πολύ στον Γιατρουδάκη...

Εγώ απλά μεσολάβησα στην γνωριμία που φυσικά δεν κατέληξε πουθενά, εκτός από την κάρτα απεριορίστων διαδρομών που απέκτησα στο μαγαζί...

Reaction score
38
πριν απο 2 χρονια ημουνα σχεδον καθε βραδυ σ'αυτο το μαγαζι(ο ηχοληπτης ηταν φιλος μου), τοτε τραγουδουσαν κατι μ.υν@ρες που οταν ανοιγαν το στομα τους επερνες τα αυτια σου στα χερια και την εκανες με ελαφρα βηματακια..αλλα παρολα αυτα ηταν το μονο μαγαζι που ηξερα το οποιο δουλευε 6 μερες FULL

τωρα βλεπω εχει ανεβει επιπεδο το καταστημα με τον Λαμπη.... :lol:  :lol:

Ανδρεα αυτογραφο πηρες? :lol:  :lol:  :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πηρα πολλα αυτογραφα με...τηλεφωνα αλλα οχι απο τον Λαμπη :oops:

Παντως και εγω παρακολουθω το συγκεκριμενο καταστημα χρονια τωρα(απο τοτε που ηταν στο Κολωνακι) και παντα εχει κατι...το ξεχωριστο.

Αγαπημενο διδυμο των Β.Π. μαζι με το Plaisir :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως μαγαζί σαν το papagayo στο Κολωνάκι δεν θα ξαναπεράσει...

Μπορεί να μην είχε τον χαμό και τα "εναέρια" του plaisir ή του la notte αλλά την "ατμόσφαιρά" του δεν την έφταναν... :wink: :wink: :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πως μπορεσα να ξεχασω και να "αδικησω" τον φιλο μου τον Βασιλακη τον Γκουσγκουνη?

Αλλα βλεπω-με χαρα μου- κε Γενικε πως εχετε ολες τις απαραιτητες γνωσεις... :lol:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab