- Reaction score
- 6.559
Το πάλαι ποτέ avforum.gr ΛΑΤΡΕΥΕ Behringer EP1500 και τους αγόραζε δύο-δύο για να οδηγήσει τα πάνελ και άλλα απαιτητικά ηχεία. Άλλαξε η μόδα, λες;μου θυμίζει ανησυχητικά behringer
απο την στιγμη που οι hypex fusion βγαινουν τοσο φθηνοι , δεν νομιζω οτι αν θελεις κατι ποιοτικο και με watt υπαρχει κατι πιο vfm.Το πάλαι ποτέ avforum.gr ΛΑΤΡΕΥΕ Behringer EP1500 και τους αγόραζε δύο-δύο για να οδηγήσει τα πάνελ και άλλα απαιτητικά ηχεία. Άλλαξε η μόδα, λες;
Ωραία, αλλά από αυτό, ώσπου να λες πως κάτι "μοιάζει ανησυχητικά με Behringer", υπάρχει μια απόσταση....απο την στιγμη που οι hypex fusion βγαινουν τοσο φθηνοι , δεν νομιζω οτι αν θελεις κατι ποιοτικο και με watt υπαρχει κατι πιο vfm.
Για πες, έχω 600 ευρώ τι παίρνω σε φιουζον που να έχει αντίστοιχη ισχύ, τιμή;απο την στιγμη που οι hypex fusion βγαινουν τοσο φθηνοι , δεν νομιζω οτι αν θελεις κατι ποιοτικο και με watt υπαρχει κατι πιο vfm.
πρωτον η ισχυς οπως και σε ολους τους behringer ετσι και σε αυτον τον lab ειναι μουφα.Για πες, έχω 600 ευρώ τι παίρνω σε φιουζον που να έχει αντίστοιχη ισχύ, τιμή;
μακαρι να ειναι καλυτερος .Οπωε είδες δεν έβαλα τον nx 3000, τον παλαιό inuke 3000 δηλ αφού δεν παράγεται πλέον, ο οποίος γεφυρωνεται όμως, που είναι στα μισά κιλά, αλλά τον αντίστοιχο θεωρώ nx 6000 που είναι δύο γεφυρωμενος 3000 ανά κανάλι και στα ίδια περίπου κιλά.. ... Οπότε συγκινούμε με τον nx6000.
Οι τιμές ισχύος της behringer είναι ήδη διπλασσιες, εδώ οι μισές....
Η behringer δεινει 100 db sn εδώ 90..... Ενας nx 6000 με αντιπροσωπευτικοτερα σπεκς και καλύτερη υλοποίηση θα είναι... Αυτό πληρώνεις παραπάνω από τον μπερι... Ναι σαν φώτο θα μοιάζουν...