Lacie 500GB για 169 euros!

Reaction score
5
Μου σφύριξαν ότι στο κατάστημα Media Markt Περιστερίου, υπάρχουν Lacie 500GB USB2.0 εξωτερικοί δίσκοι για 169 euros.
Έστειλα ανταποκριτή :lol: και όντως είναι έτσι. Προλάβετε γιατί είδε μόνο περί τα 20.

Στο Media Markt στο Μαρούσι πάντως το ίδιο drive έχει 199 ευρώ!!

Reaction score
5
Μόνο USB2.0 δυστυχώς. Το θέμα είναι η τιμή, που στα 169 ευρώ δεν παίρνεις 500άρι σκληρό ΟΥΤΕ σε BULK, δηλαδή σε σακουλάκι. Πόσο μάλλον σε εξωτερικό κουτί.
Για χρήση backup, file archive κλπ, είναι μια χαρά. Αν ψάχνουμε εξωτερικούς δίσκους για συχνή χρήση, τότε υπάρχει και eSATA λύση. Αρκετά ακριβότερη βέβαια, τουλάχιστον κατά 60-70 ευρώ το σετάκι σκληρός+κουτί.

Reaction score
5
Το βιομηχανικό design έχει κάνει η Porsche και ο δίσκος είναι Maxtor 500GB, 16MB cache.
Για τα λεφτά του, δεν υπάρχει καλύτερο αυτή την στιγμή.
Αν κρίνω από άλλα 2 Lacie - Porsche που έχω καιρό, στα 250GB έκαστο, είναι απροβλημάτιστα. Δεν τα έχω πετάξει από το παράθυρο να δω αν σπάνε βεβαίως βεβαίως...

Reaction score
807
Μερικα ειχαν seagate μεσα.
Οπως και να εχει, η lacie ειναι εταιρεια με παραδοση και η προσφορα ειναι εκπληκτικη!

Reaction score
5
Τώρα που το λες, θα δοκιμάσω και το δεύτερο (πήρα 2 :D) για να δω τι έχει...

Reaction score
3
Υπάρχει και στο κατάστημα του Ρέντη,στην ίδια τιμή,για όσους ενδιαφέρονται.
Ήρθε πάνω στην ώρα που είχα "γεμίσει",μόλις έφαγε format σε NTFS και πήρε θέση.
Κι εδώ Maxtor παίζει από μέσα.

ak1s,ευχαριστώ για την πληροφορία ;-)

GTX

Reaction score
39
Άκη έγραψες!!! :D

Πήγα προχτές στο Δέλτα Φαλήρου και δεν είχε μείνει τίποτα. Έστειλα ομως απεσταλμένο στο κατάστημα στην Κηφισίας χτές και είχε!!! (χτύπησα 2 και γω :oops: :D). Όσοι θέλετε υπάρχουν ακόμα εκεί, μου είπε πρέπει να είχε καμιά 50αριά κομμάτια. Η τιμή ομως δεν ήταν 169 αλλά 179 ευρώ.

Όχι οτι με χάλασε τίποτα αλλά μ'αρέσει που είναι και Porsche design, μιλάμε ο σχεδιαστής είχε έμπνευση οχι αστεία :lol:
Πόσες μέρες το σχεδίαζε το κουτί?? :p

GTX

Reaction score
39
Εμένα πάντως Maxtor έχουν, δε χρειάζεται να το ανοίξεις για να δεις (οχι οτι βρήκα πως ανοίγει) αλλά στο γράφει μόλις τον αναγνωρίσει το Pc. Ντάξει οι Maxtor δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά 180ευρώ για 500GB είναι μούρλια :D

Reaction score
3
JohnnyWalker said:
Αυτά στο κατάστημα του Ρέντη τι δίσκο έχουν μέσα doctor-x;
Έχεις τσεκάρει να δεις;
Φίλε μου περιπατητή,δεν ξέρω.Από Περιστέρι τον αγόρασα κι εγώ,απλά είχα τσεκάρει τηλεφωνικά και τον Ρέντη για backup,σε περίπτωση που θα είχαν εξαντληθεί στο πρώτο κατάστημα.

Reaction score
0
Μόλις γύρισα από το Mediamarkt στο Μαρούσι και όντως έχει μπόλικους ακόμα Lacie 500GB στα 179€.

Eπίσης έχει και Lacie 320GB στα 119€. Ρώτησα τα "τσακάλια" που δούλευαν εκεί αν ο σκληρός μέσα είναι maxtor και μου είπαν "Maxtor με τίποτα." Μου είπαν ότι είναι Samsung :shock: , αλλά δεν τους έκοψα να είναι και πολύ σίγουροι... Πάντως θα χτυπήσω ένα 500άρη σήμερα ή αύριο το πρωί.....

GTX

Reaction score
39
Japan said:
Ρώτησα τα "τσακάλια" που δούλευαν εκεί αν ο σκληρός μέσα είναι maxtor και μου είπαν "Maxtor με τίποτα." Μου είπαν ότι είναι Samsung :shock:
Καλά τους έκοψες γιατί και οι 2 που πήρα απο το Μαρούσι Maxtor είναι, τουλάχιστον έτσι γράφουν τα windows μόλις τον δούν, λες να είναι samsung undercover :lol: :lol:

Reaction score
14
Japan said:
Μόλις γύρισα από το Mediamarkt στο Μαρούσι και όντως έχει μπόλικους ακόμα Lacie 500GB στα 179€.

Eπίσης έχει και Lacie 320GB στα 119€.
Εγω δεν χαλάστηκα πολύ που δεν βρήκα 500άρη στο Δέλτα και πήρα ένα 320άρη στα 119€.
Μέσα "φοράει" Seagate. Σίγουρα πράματα. :wink:

Όντως το κουτί είναι...έμπνευση! :p

Αυτό που έλεγε χοντρά είναι το LACie που μοιάζει με τουβλάκι Lego. Χοντρά!
Δεν δίνω όμως με τίποτα τα 3 κατοστάρικα για 500giga. Με τίποτα.

Reaction score
14
preve said:
Αυτό που έλεγε χοντρά είναι το LACie που μοιάζει με τουβλάκι Lego. Χοντρά!
LEGO για ευκολο stacking!!! :p :p

εγώ μόλις ψώνισα εναν 500άρι και έναν 750άρι εξωτερικό SATA2 δίσκο....

αρχίζει και γεμίζει το μαγαζί!!

Reaction score
5
Εδώ και εξάμηνο έχω και 2 εξωτερικά Lacie 250GB έκαστο. Σχεδόν ίδιο design, το 500άρι έχει μερικές γρίλιες που το 250άρι δεν έχει.
Να σας πω την αλήθεια, το αφαιρετικό design του Lacie μου αρέσει. Αν έχετε εμπειρία από άλλα έτοιμα ή μη κουτιά, και χρησιμοποιήσετε και αυτό θα δείτε ότι είναι πιο στιβαρό και πιο συμπαγές. Είμαι και fan του matt aluminium, οπότε έδεσε το γλυκό!
Είπαμε, Porsche, όχι Lamborghini! Bauhaus όχι Louis XIV!!! :lol:

Reaction score
13
Με βλέπω αύριο να επισκέπτομαι το κατάστημα στο Ρέντη :)
Με αυτά που διαβάζω με έχετε πείσει ότι η αγορά του είναι αναγκαία πλέον! :)

Reaction score
0
JohnnyWalker said:
Με βλέπω αύριο να επισκέπτομαι το κατάστημα στο Ρέντη :)
Με αυτά που διαβάζω με έχετε πείσει ότι η αγορά του είναι αναγκαία πλέον! :)
Ποιο Ρεντη βρε... διπλα σου ειναι Θηβων & Καββαλας...... που να τρεχεις εκει κατω.. :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale